dobro jutro dobar dan i laku noc

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ide zec śumom i viće:
-Preletjeo sam lavicu!...
Susreće on vuka:
>Zec zatvori brnjicu, żeliś da te lav ćuje? A i tako ti nitko neće povjerovati.
Zec slegao ramenima i dere se dalje:
-Preletjeo sam lavicu! Preletjeo sam lavicu!
Susreće medvjeda:
=Zec zaśuti jer ako te ćuje lav svi smo nadrljali kada pobijesni! A i tako ti nitko neće povjerovati.
Zec opet sljeże ramenima i dere se dalje:
-Preletjeo sam lavicu! Preletjeo sam lavicu! Preletjeo sam la…
Iznenada ugleda lava. Ovaj poludjeo od bijesa pa jurne za zecom. Juri ga, juri. Zec skoći u śuplju od drveta, lav skoći za njim i zaglavi. Tako je zaglavio, da mu samo strażnji dio viri a ostatak je u śuplji.
Zec izadje kroz drugu śuplju, dodje odostraga do lava, gleda naokolo, namjeśta se iza lava i każe:
-U ***** mu, pa ovo mi zaista neće apsolutno nitko povjerovati!

Evo nadjoh negde za Safiru... pa kopirala... ne znam ja to napisati i ispisati.

trči zeko šumom, trenirka, majica na tregere, tenisice. dođe do lije, a ona pripremila 3 lajne bijelog. kaže zeko:"lijo, daj se nemoj drogirat, nije ti to dobro, gle kak sam se ja okrenuo zdravom životu i baš mi je super!"
gleda lija, čudno joj, al misli si, ak može zec, pa mogu se i ja ostavit droge. i lija navuče triko, tene i džogirat sa zekom.
trče oni tako po šumi, naiđu na medu. medo špricu pripremio, zasukao rukave. kaže zec:"daj medo, nemoj se bost, gle kak lija i ja fino džogiramo, zdrav život, ebo drogu"
veli medo:"daj zec nemoj me zahebavat!"
"ma ozbiljno, ajde ostavljaj to i ajde s nama."
i medo navuče šorc, majicu, tene, trčat s njima.
trče oni, naiđu na vuka. a vuk sortira bonkase, baš je parti u susjednoj šumi pa se mora malo urokat. "vuče, daj ebo bonkase, gle kak je super zdravo živjet, trčanje, rekreacija!"
"ma da", kaže vuk, "idem na partijanu, džogirajte vi kolko hoćete."
"daj, vuče, ne zahebavaj, ostavljaj se toga, izjest će te!"
misli vuk "pa u pravu je taj zec ludi" i baci sve bombone, trenirku, tenisice, trčat s njima.
gleda sve to vjeverica sa stabla i komentira sovi:"ebote, taj ludi zec kad se napuši dobre trave natjera cijelu šumu da trči za njim!

Ви већ на спавање...
Не памтим да је тако било раније... :)

..............:roll:....ти сањаш:lol:

e ja stigoh sa Slave
mislila ovde zurka..kad ono svi polegali...cak i Kisela...ajme....zavicete mi kafanu u crno:D

...зашто многи греше када је Кисела у питању:zper:

Код мене нема још спавања...:zurka::zurka: (на политици)

Могла би ти овде мене да поставиш за "ноћног чувара":D
Ма,.. како се то зове у женском роду,... "ноћна чуварка":zcepanje:

Пошто већ увелико бројиш оне овчице и :zzzz:
Ево, нешто да те чека,....када устанеш,....

kafa-i-cigarete.jpg

2954535490_72ab8445c8.jpg

Kapiram sta si hrela reci, i u pravu si, u stvari jedino se ne slazem sa tim da nikada nece nauciti ;)
I meni samoj to je bila jedna od tezih zivotnih lekcija; bila sam svesna problema, ali me iznenadila i porazila sopstvena sporost kojom sam ga resavala :cool:

...А, добро, добро,...не сме да буде те речи "никада";)

Dobar dan i od mene
Jucerasnji dan mi je bio jedan od gorih, moram priznati
Danasw je vec bolje

Uvek se, kad mi tako naidje neko sra.nje, tesim - sutra ne moze niti gore
I stvarno, jutros sam stigla pre posla da zavrsim neke privatne poslove od juce, ali ne sve, pa cu ostatak na pauzi
Muz i ja se dvoumimo da li pristanemo da uzmemo jedan auto, koji smo juce pregledali
Koci nas cena, odn. sto bismo imali kad ga kupimo da ulozimo jos nekih 300-400 evra
Inace, do sada najbolji auto koji smo pregledali

A i nismo se usaglasili s prodavcem oko cene, jer ga on precenjuje, a mi smo ionako dali vrlo korektnu ponudu
Nije zapelo za mnogo para, mi bismo mogli da damo to sto traziu, ali onda ostajemo bez kinte i za prenos i za ulaganja koja su trenutno potrebna da se urade
Ali nije cak toliko ni do para, vec do principa, ja bi popustila u krajnjem, jer znam da naci auto koji je u ok stanju, a polovan je jako jako tesko
Tako da ne znam, ja bih ga uzela, ali sacekacu danas da ponovo vidim s muzem

E, to je tako, onom ko prodaje je uvek malo, a ko kupuje je mnogo. Pa nek popusti malo i on ako mu je stalo da proda, malo vi, pa ćete se naći ....
Mi smo pre par godina kupili polovan auto, ali se uopšte ne sećam da je bilo tako teško. Možda je bila drugačija situacija... ali potpuno te razumem, jer evo sad već godinu ipo dana tražimo stan. Znam tačno gde i kakav hoću i sad čekam da naleti. I vidim da većina ljudi misli da nismo normalni, kao šta smo se uhvatili za tu lokaciju, što mora da bude tako orijentisan, kakve veze ima.... a ja znam da ima i s jedne strane neću da prihvatim nešto što ne ispunjava uslove koje smo postavili, a s druge razmišljam koliko ću još morati da čekam i ima li to odlaganje uopšte smisla i da li ipak treba malo da popustim. A situacija je takva da se na željenoj lokaciji više od pola godine nije pojavilo ništa!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back