Slonce
Legenda
- Poruka
- 56.944
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
motivisana?...zelish da zablistash?!...evo prave temehttp://forum.krstarica.com/showthread.php/676863-Kuku-majko-sve-go-tutumavko-!

...hm, servas, ne znam šta da mislim, čudna biljka medj biljkama...
...pre neki dan i pročitah, kako on reče, da na forumu ima dve nevine devojke preko 30 godina, jedna iz verskih, druga zato što je stidljiva...
...šta znam, možda ih i ima... ali čisto sumnjam da bilo koja stidljiva devojka dodje na forum i i mrtva hladna baš servasu otkrije da je nevina...![]()

Ne znam sta je to?ocu da kupim tajk![]()
.......a el znaš ti da je Mo dobila C1...?![]()

...stoooo![]()

...a el znaš ti da je Mo dobila C1...?![]()

Ne znam sta je to?![]()

Radila sam posao moderatora, izvlacila usi upisancima....stoooo![]()

kocesh poshteno...ne bih bash zalazio u neku dublju analizu.ne zato sto me smaraju besciljne rasprave...vec zato shto sporo pishem...i cesto zaboravim gde sam stao![]()

Pa kad ne volim karanfile....pa postala je problematičan korisnik... teroriše jadne i nezaštićene muškarce koji su samo slučajno svratili na ovaj pdf da ostave buket cveća ženama za 8 mart...
...ti uvek znaš da postaviš pravo pitanje u pravom trenutku...![]()

...a kao mora mnogo da se piše...?
...ja bih to iskuckao sa tri slova... laž...
...ili opširnije npr. u dve reči... gnusna laž...![]()

Radila sam posao moderatora, izvlacila usi upisancima.![]()

mislish da su ushivene?!![]()

..e neka si, nazdravlje ti C1![]()
...pokušaj da se skoncentrišeš... tu gde ti oči vide štepove je u stvari servasova sličica...
...hm, ma mogao bih i ja malo da pustim maštu da se šetka po forumu, nisam o tome razmišljao...![]()

Radila sam posao moderatora, izvlacila usi upisancima.![]()

Sledeci put cu ja da ti sapucem, a ti da pises.opet si ti dobila,ja nikako.aj me nauci![]()

Sta si to petljao?![]()
![]()

nije dosao..nema on sta da brine,trazicemo drugog krivcaSta si to petljao?![]()
![]()

Vidis da je i to bilo dovoljno!...ništa, časna reč... samo sam trebao da idem u sarajevo...![]()
Zendeli, fora je da on bude krivac, ne trazi drugog.nije dosao..nema on sta da brine,trazicemo drugog krivca![]()

Vidis da je i to bilo dovoljno!![]()
Zendeli, fora je da on bude krivac, ne trazi drugog.![]()

Zendeli, fora je da on bude krivac, ne trazi drugog.![]()
.gif)