Dobro jutro,dobar dan,dobro vece i laku noc, by Gile..vol.3

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

...hm, servas, ne znam šta da mislim, čudna biljka medj biljkama...:think:

...pre neki dan i pročitah, kako on reče, da na forumu ima dve nevine devojke preko 30 godina, jedna iz verskih, druga zato što je stidljiva...:think:

...šta znam, možda ih i ima... ali čisto sumnjam da bilo koja stidljiva devojka dodje na forum i i mrtva hladna baš servasu otkrije da je nevina...:eek:

...hm, servas, ne znam šta da mislim, čudna biljka medj biljkama...:think:

...pre neki dan i pročitah, kako on reče, da na forumu ima dve nevine devojke preko 30 godina, jedna iz verskih, druga zato što je stidljiva...:think:

...šta znam, možda ih i ima... ali čisto sumnjam da bilo koja stidljiva devojka dodje na forum i i mrtva hladna baš servasu otkrije da je nevina...:eek:

kocesh poshteno...ne bih bash zalazio u neku dublju analizu.ne zato sto me smaraju besciljne rasprave...vec zato shto sporo pishem...i cesto zaboravim gde sam stao :lol:

..e neka si, nazdravlje ti C1 :lol::zag:

Ma kao da me briga, nervira momenat sto njega niko i ne primecuje dok zase*ava svaku temu, a kad mu vratis, odmah si isti kao tamo neka muska placip.:roll:

- - - - - - - - - -

...pokušaj da se skoncentrišeš... tu gde ti oči vide štepove je u stvari servasova sličica...:lol:

...hm, ma mogao bih i ja malo da pustim maštu da se šetka po forumu, nisam o tome razmišljao...:lol:
:hahaha:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back