Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Modesti B. i Araon po zuti karton
![]()

A znala sam da ces da se cerekas ko blesav. Da sam znala da cu tako da te razveselim, sama bih se prijavila!Modesti B. i Araon po zuti karton
![]()

Ma ja ne samaram decu, bre, samo im zavrcem usi.
- - - - - - - - - -
A znala sam da ces da se cerekas ko blesav. Da sam znala da cu tako da te razveselim, sama bih se prijavila!![]()

A znala sam da ces da se cerekas ko blesav. Da sam znala da cu tako da te razveselim, sama bih se prijavila!![]()
Sad ti zao klipana?...sada zapravo plačem, spremam večeru i seckam luka... ali kasnije ću se cerekati svakako...![]()
Pa gde si bio da ga branis?
Cao narandzo!

prijavljena si!

![]()
A sto sam ja uvek najgora od sve dece, svi me prijavljuju?
Kad odem kao baba, ne znam koga ces onda da prijavljujes.![]()
![]()

Sad ti zao klipana?Pa gde si bio da ga branis?
![]()
Seckaj, seckaj...ja moram da deci skuvam griz, ne znam odakle im ideja za griz, to nisu hteli da jedu ni kad su bili bebe.
Cao narandzo!
- - - - - - - - - -
![]()
A sto sam ja uvek najgora od sve dece, svi me prijavljuju?
Kad odem kao baba, ne znam koga ces onda da prijavljujes.![]()
![]()

Koj te prijavio oca mu mangupskog?![]()
![]()

elem turish ga na ignore i izbrisaT je za vjekivjekova

Ne verujem.ma samo nek ide po redu![]()
iskreno se nadam da ce baba...vaskrsnuti![]()
Sloki!Koj te prijavio oca mu mangupskog?![]()
![]()

Ne verujem.![]()
Sloki!![]()
Udari ga!![]()
![]()

Udarim ga pršutom i mladim sirom a on mi vrati polivanjem vrućom rakijom pa se rvemo goli u čokoladi...ček to je iz nekog drugog filma![]()

Udarim ga pršutom i mladim sirom a on mi vrati polivanjem vrućom rakijom pa se rvemo goli u čokoladi...ček to je iz nekog drugog filma![]()
daj neku manje gej scenu![]()

Dobro vece svima![]()
Fineti, sto si ti dobila kaznu?

http://forum.krstarica.com/showthread.php/676863-Kuku-majko-sve-go-tutumavko-!Pih...ne znam ja nista o "tutumavcima", takvih nije bilo u moje vreme.motivisana?...zelish da zablistash?!...evo prave temehttp://forum.krstarica.com/showthread.php/676863-Kuku-majko-sve-go-tutumavko-!

Pih...ne znam ja nista o "tutumavcima", takvih nije bilo u moje vreme.![]()
Samo pametnih rokera.![]()