Slonce
Legenda
- Poruka
- 56.944
...pa čuj... ja sam čuo za žrtvenog jarca... ali za žrtvenog slona nisam...![]()
vidi se da nisi chlan partije

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
...pa čuj... ja sam čuo za žrtvenog jarca... ali za žrtvenog slona nisam...![]()

Sreca pa sam ja tu ...Dobro dosla na brod![]()

...da znaš da je sreća... danas nismo hranili ajkule...![]()

pa netje se bash nahasati od bogomoljke![]()

...to svakako...
...zato hvataj lansija za noge...![]()

...to svakako...
...zato hvataj lansija za noge...![]()

I klizanje...
Metla je moj omiljeni kapetan na belu gusarsku lađu.ko je modesti dozvolio da izadje iz potpalublja
Pogledajte prilog 463005 dole na pravljenje torti, nos da nisi provirila dok ne spremis dobos sa 9 kora
Znaš, ponekad pomislim da se u stvari ne zezašIz dnevnika jednog konja.
Danas je postalo hladnije.. jutros je bila neka magla. Ustao sam rano i u parku sam cekao strpljivo iza zbuna.. Svako jutro je tuda prolazila.. skocio sam na nju i odvukao je u sumu.. bunila se i ogrebala me je po licu.. trzala i borila se do zadnjeg momenta. Zakopao sam je gde je niko nikad nece naci. NIko i ne sumnja da sam serijski ubica, ovo je moja vec 24 zrtva.. Popodne uredno na krstarici pustam jutjubove. Cekam novu forumasicu...

4Metla je moj omiljeni kapetan na belu gusarsku lađu.
:
Sva sreća, u mom selu nemamo park...Iz dnevnika jednog konja.
Danas je postalo hladnije.. jutros je bila neka magla. Ustao sam rano i u parku sam cekao strpljivo iza zbuna.. Svako jutro je tuda prolazila.. skocio sam na nju i odvukao je u sumu.. bunila se i ogrebala me je po licu.. trzala i borila se do zadnjeg momenta. Zakopao sam je gde je niko nikad nece naci. NIko i ne sumnja da sam serijski ubica, ovo je moja vec 24 zrtva.. Popodne uredno na krstarici pustam jutjubove. Cekam novu forumasicu...
.....
Jao, ja njih mnogo volim da slušam...