Dobro jutro, dobar dan - 7

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Metlo.. jel volis sama da setas po noci po parku..? Aj se nadjemo..u pola tri ujutru.. u stvari cekaj.. ti si mrsavija.. dal da uzmem sekirce.. ovaj buket ruza..

- - - - - - - - - -

Ostalo mi jos malo mesta u zamrzivacu.. taman da legne metlino doope i neki karambatak..

kitu cveca ponesi :lol: bez cveca

ja volem nocne setnje, al ne po parku, romantcnije su mi one do drakstora po cokoladu :zkez:
prvo kupi cokoladu posle kolji

e moj ti, trcis pred rudu, ja silujem manijake :malav:

svake subote :zkez:

- - - - - - - - - -

boze nikad necu zaboraviti
davno jos bilo, dole kod tebe
sedimo za stolom jedemo, kad na tvu na lokalnoj tv, glavna vest, pojavio se beskucnik u parku kod grudnog, ljudi u panici, boje se, nocu pogotovo, a on spava tu u siblju imao neki improvizovan satorcic, pa bila hajka da se uhvati i baci u dom
a ja pod sto, pazi ti sta je vama vest u udarnom vecernjem terminu :rotf:
po bgu na svakom cosku beskunici

pricali mi poznanica odatle da je davnih godina bio egzibicionista isto tu kog grudnog, iskako na onu stazu nocu studentkinjama
egzibicionista.gif

ja nisam imala tu srecu da ga sretnem :(

Nema vise te stazice.. odnosno ima do pola.. tacnije sad vodi pravo u hitnu :) Ali cenim to sto znas gde je grudno.. i sto volis manijake koji vole zenske groodi.. Ok.. vidimo se veceras na stazici.. u pola tri iza hitne ako ti pripadne muka od toliko cokolade i silovanja :) Tamo sam ashranio njih tri ali zaboravio sam jednoj gde sam je zakopao..

- - - - - - - - - -

Mogao bi da te odvucem na njen grob i tamo silujem.. hmmm.. jel volis da grizes? ili da ti vezem usta...

- - - - - - - - - -

Za sluzbe drzavne bezbednosti koje citaju sad ovo zelim da kazemd a je sve ovo zezanje i da nema potrebe da lezim u zatvoru za nesto sto nisam ucinio.. ili sto cu tek uciniti :)))

kako bre nema, pa i lampione su joj stavili pre neku god i preasfaltirali
ubili je?
pa hitna je bila otvorena i radila a staza je bila i dalje tu...
pa kako sad ides od onih fakulteta, ona ulica sa nadvoznjakom kod rasadnika, preko grudnog do one ulice, hebem li ga kako se zove, al tu je ona zatvorena sarena pijaca i ona radnja stocne hrane na cosku...znas na sta mislim...ne znam nazive ulica
sta sad ides okolo negde??

- - - - - - - - - -

ja volim da grizem i vristim, mojne mi vezujes usta :lol: a i kako cu cokolade jesti ako ih vezes :lol:

Muvas se tu nekako.. al do hitne ima neko gradiliste pa je moguce proci samo preko hitne pa da izadjes na stazicu... malo se promuvas tuda... uostalom.. pridji krumenci pa cu ti objasnim sve gde sam sam se i kako sankao tu u blizini... i od kog se drveta prave kasike i ispod kojeg brda najbolji kukurz raste.. i odakle je najbolji pogled na toplanu :)

- - - - - - - - - -

Sto volim kad si tako labilna.. i jeftina.. kupim dve cokolade i udri.. to nisam imao jos od studentkinja i pola kila hleba i 200 grama parizera.. :P

Muvas se tu nekako.. al do hitne ima neko gradiliste pa je moguce proci samo preko hitne pa da izadjes na stazicu... malo se promuvas tuda... uostalom.. pridji krumenci pa cu ti objasnim sve gde sam sam se i kako sankao tu u blizini... i od kog se drveta prave kasike i ispod kojeg brda najbolji kukurz raste.. i odakle je najbolji pogled na toplanu :)

e svasta
stvarno je bila zgodna staza, i za manijake i za prolaznike :lol:

vodi me u sumarice, tamo na onom starom groblju me zakopaj, romantika, nocu da vampirisem tamo

- - - - - - - - - -

kriza hbg, pojeftinila sam....:lol:

i palog minjonka cu da zlostavljam, volim kad padnu u nesvest, ne otimaju se :malav:

ebote kakvo je ovo vreme doslo.. da se i ti konju sklanjas od zenske siline.. e a u tvoje vreme pio se sampanjac iz dubokih stikli i ucetvovalo u dvobojima toljagom.. a sad? sve cajzlani.. a kokoske glavnu rec vode.. i jos ce da nam pokljucaju crvice.. pa cim posle da pecamooooo :minonovsmajlikojipadaunesvest:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back