Dobro jutro, dobar dan - 7

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
:cool:
ca1ed82bd758b2481a5d3f6bdedbc4c5--horror-comics-marvel-comics.jpg

Iz dnevnika jednog konja.

Danas je postalo hladnije.. jutros je bila neka magla. Ustao sam rano i u parku sam cekao strpljivo iza zbuna.. Svako jutro je tuda prolazila.. skocio sam na nju i odvukao je u sumu.. bunila se i ogrebala me je po licu.. trzala i borila se do zadnjeg momenta. Zakopao sam je gde je niko nikad nece naci. NIko i ne sumnja da sam serijski ubica, ovo je moja vec 24 zrtva.. Popodne uredno na krstarici pustam jutjubove. Cekam novu forumasicu...

4
ko je modesti dozvolio da izadje iz potpalublja
Pogledajte prilog 463005 dole na pravljenje torti, nos da nisi provirila dok ne spremis dobos sa 9 kora
Metla je moj omiljeni kapetan na belu gusarsku lađu.

Danas je postalo hladnije.. jutros je bila neka magla. Ustao sam rano i u parku sam cekao strpljivo iza zbuna.. Svako jutro je tuda prolazila.. skocio sam na nju i odvukao je u sumu.. bunila se i ogrebala me je po licu.. trzala i borila se do zadnjeg momenta. Zakopao sam je gde je niko nikad nece naci. NIko i ne sumnja da sam serijski ubica, ovo je moja vec 24 zrtva.. Popodne uredno na krstarici pustam jutjubove. Cekam novu forumasicu...
Znaš, ponekad pomislim da se u stvari ne zezaš :prpa:

.....
Sva sreća, u mom selu nemamo park...
feed-birds-smiley.gif

~~~~~~~

Jao, ja njih mnogo volim da slušam...
flirty4-smiley.gif

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back