Dobro došli u forum "Pozorište"!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
gde je problem? pa oni svi zajedno ne potroše koliko dva skupštinska odbora...

Да ли ти можеш да уочиш битну разлику између скупштинских одбора, који раде
по важећим законима и Уставу, и неког завлачења руке у буџет, која није законски
регулисана, већ се базира на удредби? Односно, схваташ ли разлику између
Закона и Уредбе?
Уколико то не схваташ, стварно је бесмислено с тобом дискутовати на ову тему.:neutral:

У овој теми бисмо могли да се присетимо и поменемо најбоље глумачке партнере у нашим позориштима. ;)

Ево мени пада на памет, Радмила Андрић и Мидраг Радовановић - Мргуд, у Пигмалиону (ЈДП),
затим, Гојко Шантић и Стево Жигон у Отелу (ЈДП), затим, сјајне парнерке су Љиља Стјепановић
и Бета Ђоревска у Два мириса руже (ПНТ)...

Interesuje me sta mislite o predstavi Banat ( JDP tekst Sajtinac ), ako ste gledali. Ja licno nisam bila odusevljena, sve u predstavi mi je dosta bledo. Jedina svetla tacka koju mogu izdvojiti jeste gluma mlade Jelene Petrovic. Bas bih volela da cujem druge koji su gledali predstavu.

Nisam gledala ''Banat'', ali Jelena Petrovic je super. :ok: Ja sam je slucajno upoznala prosle godine i cini mi se da uopste nije neka pozerka kao vecina glumaca koji se sad pojavljuju, tj. cini mi se da je zaista interesuje gluma a ne slikanje za novine. Posle sam je gledala u ''Bosku Buhi'' i stvarno je talentovana.

Nisam gledala ''Banat'', ali Jelena Petrovic je super. :ok: Ja sam je slucajno upoznala prosle godine i cini mi se da uopste nije neka pozerka kao vecina glumaca koji se sad pojavljuju, tj. cini mi se da je zaista interesuje gluma a ne slikanje za novine. Posle sam je gledala u ''Bosku Buhi'' i stvarno je talentovana.

О Привалова, дуго те није било... Видим још увек се кријеш од папараца...:D

Mala je skroz ok i za razliku od vecine svojih mladih kolega zainteresovana je za pozorisnu umetnost, a ne za poziranje pred kamerama i foto aparatima. Gluma sjajna, a uskoro ce svoje obrazovanje nadograditi "titulom" mr iz oblasti teorije drame. Volela bih da je vidim i ispred kamere.

О Привалова, дуго те није било... Видим још увек се кријеш од папараца...:D

Pa nešto slabo idem u pozorište u poslednje vreme (da me ne uhvate paparaci). :)

Mala je skroz ok i za razliku od vecine svojih mladih kolega zainteresovana je za pozorisnu umetnost, a ne za poziranje pred kamerama i foto aparatima. Gluma sjajna, a uskoro ce svoje obrazovanje nadograditi "titulom" mr iz oblasti teorije drame. Volela bih da je vidim i ispred kamere.

Znam, tamo sam je i upoznala.
A i skoro sam je videla u nekoj seriji na RTS-u, ali ne znam ni koja je serija a ni koji je dan bio... :rumenko:

Ja sam takodje gledala davno,u istoj postavi,kao i ti,a tu novu nisam,ali ne moze biti lose!! Secam se da je bilo puno improvizacija....,ali smo padali od smeha!!.
Gledala operu "Karmina Burana " u Stuttgardu,ostala bez teksta...
Bila je fenomenalna predstava, a evo nasla sam sajt pozorista na Slaviji, a predstava se sad zove "PERVERZIJE U ČIKAGU"
Uloge: Dragan Marjanović, Igor Damjanović, Sandra Spasovska, Sanja Moravčić
:think: Ne znam nista o navedenim glumcima, ali pokusacu :D

Interesuje me sta mislite o predstavi Banat ( JDP tekst Sajtinac ), ako ste gledali. Ja licno nisam bila odusevljena, sve u predstavi mi je dosta bledo. Jedina svetla tacka koju mogu izdvojiti jeste gluma mlade Jelene Petrovic. Bas bih volela da cujem druge koji su gledali predstavu.

Meni se predstava jako svidela, pogotovo režija i glumačka ekipa. Muzika je zanimljiva i neobična. Lično sam jako vezana za temu predstave, zato što sam iz Banata i poznajem ljude koji su u to vreme živeli na ovim prostorima. Preporučujem svima da je pogledaju :)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back