Dobro došli u forum "Pozorište"!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Mene fasciniraju naši pevači od 60 godina i više,omatoreli i ostali bez glasa,ali neće da se skinu sa scene,pa da ih iznose i u mrtvačkom sanduku...Dajte šansu mladim pevačima!!!!!

:eek::eek::eek:А на кога се то односи?

Па добро, ако једна Тина Тарнер, са 69 година, може да пева и игра на сцени, зашто не би могао неки оперски
певач, ако га служи глас?

Kalina Kovačević,Milan Kalinić,Nenad Stojmenovic,Andrija Milošević,Maja Madzuka =GLUMAČKI OTPAD

Ima ih još ali cu kucati drugi put....Ovi su Top :)

Ja nekapiram,kako ih nije sramota da se trpaju u sve te predstave i filmove......strašno....
Navedeni svakako spadaju u lose, ali licno meni su u zenskoj kategoriji, a bezkonkurencije, najgore Bojana Maljevic, Ivana Mihic i Ivana Zigon. U muskoj konkurenciji Srdjan Karanovic, onaj sto igra u Hamletu mislim da je Janjic i od starijih Desimir Stanojevic ( jedina predstava sa koje sam izasla je Ivkova slava u kojoj je on igrao naslovnu ulogu ).

Onaj ko je napisao Ivana Zigon, izgleda da se slabo bavio pozoristem.
Njena uloga u Pigmalionu usla je u anale beogradskih pozorista.... Toliko.
Ko pak sumnja, u Dr u Narodnom moze da je pogleda u sasvim novom izdanju - kao komicarku. Ivana briljira.

Ne bih se slozio ni za Kalinu Kovacevic.

Ali se definitivno slazem za Nenada Stojmenovica i Milana Kalinica. Stojmenovica neko ocigledno mnoooogo podrzava, cim je u svakoj predstavi Narodnog pozorista. S druge strane, cak i da priznam Kalinicu da je dobar showman (mada mi se uopste ne dopada), spada u red losijih glumaca.

slažem se za npr. Ivanu Mihić, ali što se tiče Nenada Stoimenovića, gledajte ga u Derviš i smrt u Narodnom, ja ne verujem šta sam videla! Mislim, ipak ne može on u isti koš sa Kalinićem!

da i Kalina Kovačević, no comment, nigde dara, harizme, ničega...

Poslednja izmena:
Подстакнута овом љупком породичном фотографијом Мине Лазаревић, њеног мужа балетског играча Горана
Станића и њихове деце, помислила сам како би било лепо имати на овом подфоруму албум приватних
фотографија познатих личности из позоришног света. :)

a2gq2s.jpg

Мина, Лука, Ива и Горан Станић

Btw. једна занимљивост везана за овај пар, је да су обоје "деца" ПНТ-а, наиме, Минини мама (хористкиња) и тата
(диригент), радили су у ПНТ-у, као и отац (сценограф) Горана Станића.

1zqel1s.jpg

Немојте да схватите погрешно ову фотографију! На њој је разголићени балетски играч Милан Громилић, коме
су колеге из ПНТ-а, у част рођења његове ћерке, поцепале одећу... :lol:
Срећна мама, Катарина Чанковић, балерина, у том моменту налазила се у породилишту. :)

Gledao sam pre neko veče na Terazijama Neki to vole vruće.uU predstavi igra i neka Zinaida Dedakin.To je najgora glumica koju sam ikad video.

Нисам је гледала,не могу да судим али знам како изгледа та жена.

taj milan kalinic nema veze sa glumom.nasa najgora glumica ikada je lidija vukicevic.:thumbdown:

Ја Лидију и не рачунам у глумице.;)

a u pozoristu jos nisam videla da neko lose glumi

Иди гледај Марију Каран.:)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back