Strela
Elita
- Poruka
- 17.244
Када се донесе одлука о генералном спремању целокупног друштва.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Када се донесе одлука о генералном спремању целокупног друштва.
ma lozim te strelo, sta se primas.
Ipak, gledajući spisak stiče se utisak da se ovde mešaju dve stvari: ko su zaista zaslužni umetnici, a ko "obični" umetnici za koje se pre može reći - "greota je da jedan glumac/književnik/neko drugi prima tu crkavicu od penzije". U svim profesijama (lekari, profesori) ima onih koji su se daleko više isticali u odnosu na druge i zaslužili dostojanstvenu penziju ali su u istom rangu sa ostalima. Zašto i oni ne bi dobili nacionalnu penziju?
Takođe, mislim da naši najzaslužniji umetnici odavno više nisu među živima. Malo ko sa ovog spiska može da stane rame uz rame sa Duškom Radovićem ili Danilom Kišem, ili sa Danilom Stojkovićem, Zokijem Radmilovićem ili Pavlom Vujisićem.
Za mnoge sa spiska ja, kao neko ko se ne bavi umetnošću, nisam nikad čuo. Tako je verovatno i sa velikom većinom naših ljudi. Da li su oni zaista zaslužni ili su poznati samo vrlo uskom krugu ljudi koji se bave istom umetnošću - zaista ne znam. Njima se uopšte i ne posvećuje pažnja. Ne spominju se u školama kroz obrazovni program, a moguće je da se nakratko, otprilike svake prestupne godine pojave u nekom kulturnom bloku ili dodatku u novinama ili na televiziji.
Pa tako i sama brojka od 258 zaslužnih umetnika prvo natera čoveka da se zapita - da li je moguće da ih imamo čak toliko?
oni su visha rasa iako im ja ne bih dao nista jer ne privredjuju pitam se samo kolike su im te penzije !?
На ову тему сам се већ изјаснила.
http://forum.krstarica.com/showpost.php?p=6088055&postcount=2
the end

da ima se radi a imace sigurno - nije to nikakav zivot sto oni imaju ,isao sam i ja na more i u inostranstvo , ,, ne zavidim im bash toliko.privalova, koleginica gradi ovaj forum, i to je stil kojim pristupa toj izgradnji. Ukoliko Vas uputi na drugu temu, onda to znači da je to sistem po kojem forum funkcioniše, te smatram da nema potrebe za protivljenjem.
Što se tiče teme za ''primedbe na rad Moderatora'', takva tema nikada neće biti otvorena, premda se na rad Moderatora možete žaliti na adresu http://forum.krstarica.com/sendmessage.php , i to tek posle razgovora privatnim porukama sa istim - čisto da biste došli do rešenja, ukoliko je moguće.
Otvorih temu za primedbe, ali tek sada videh da je to nepotrebno. Sasvim komotno se ovde možete konsultovati sa Urednicima, ukoliko postoji neki problem.
Srdačan pozdrav,
Ben_Adam, Urednik Foruma Krstarice
i ovoнема места
сензационалистичким темама
(čime opravdava zaključavanje teme o Mirjani Karanović, a zatim ode na drugu temu i napiše (tj. nastavi da piše) ovo:Тиме нека се бави жута штампа, ако то још икога занима
(gde je izvor? novinski članak? dokazi koji pokazuju da ovo nije samo puko čaršijsko ogovaranje?), a sve njene postove o tome koje trudan u Pozorištu na Terazijama, ko je gay, ko se udaje , ko se razvodi.... ne mogu sve ni da citiram (uglavnom su, čini mi se, na temi o Ivanu Bosiljčiću..npr.Позориште на Теразијама нема уметничког директора, а Жељка Јовановића, човека без дипломе,
приученог позоришног критичара, који пише приказе уместо критика, смешно је тако ословљавати
..pa ztaimП.С.Пошто се многи интересују за балерину Кристину Чанковић, једна информација за њих, од пре пар дана је постала певачица групе "Луна".
(jer Strelu uopšte ne zanima žuta štampa), ...ne , uopšte je ne zanimaДобро, а какав је био ђак? А девојке, јесу ли га гањале у гимназији?
...ni slučajnoЕ баш ми је драго што си се одушевила темом о Ивану! Значи ти га познајеш. Испричај нам онда нешто о њему, неки детаљ, неку занимљивост
...uh, ima toga još koliko hoćete, ali me stavrno mrzi.Него, пошто си Ужичанин, јел ти Иван комшија, или школски друг?