Truman
Elita
- Poruka
- 23.959
Cico, šta misliš o Voji Brajoviću? Gledao sam ga sad u odlomku Turneje gde glumi nekog srpskog idiota - sjajan je...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
DA, ali se zato palis na Ivana Bosiljcica i onog budjavog Dragana Nikolica?
hehe pevacice,pobrkala si moje postove sa nekim drugim.nacela te skleroza..
o draganu nemam nikakvo posebno misljenje,a nabedjenog zapca kermita (bosiljcica) ne mogu da smislim.mozda ih ti gotivis,posto znam da cenis milicu milsu
palim se na glumu tanasija uzunovica,renate ulmanski,sonje savic,branimira brstine,branislava lecica,ljubomira dlakavog bandovica![]()
Bogoljub Mitić Đoša i Milica Milša
Daj Cico prestani da se sprdaš sa Milicom Milšom više nije pristono......ti je kao braniš, da bi je mi što više pljuvali kako je krš....nije više zanimljivo...... svesni smo svi koliko je loša i to je to...
Ja je ne branim. Da li ste je vi gledali u bilo kojoj drugoj ulozi osim neke napirlitane lepotice? Naravno da ne. Da biste procenili da li je dobra ili los glumica treba da je vidite kako glumi jos neki lik. Eto, svi pricaju da je taj Dragan Nikolic neki glumac. A on glumi Flojda, Urketa i ovog dedu sudiju u "Selo gori..." na isti nacin. To je kao sto vam Nikola Djuricko sve sto glumi samo fali da kaze "j.ebote". Kakav je to glumac? <ilica Milsa je za njih izmislila glumu.
To sam i ja pre mislio ali Milica ne bi bila baš toliko surova prema samoj sebi.......
Moderna apsolutno gubiš na kredibilitetu......a Milicu i dalje samo pokopavaš.....dve muve jednim udarcem ...i tome slično....
Pusti ti Don Nikolića....o Milšu si se spotakla....stvarno diletantski odigrano.....ali tako je to kad se previše lično uneseš.
Hvala puno, jos da nadjem tu konkretnu... Ako mozda znas, bilo bi od pomos... Hvala! :-)
i ja sam iznenadjena.diklic nije glumac,on je glumcina...i zaista je van pameti stavljati ga u isti kos sa onim umisljenim krastavcolikim glumčićem