Dobro došli u forum "Pozorište"!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Tanju Bošković nemoj ni da gledaš. Samo se prenemaže. Ona isto glumi, pozira, zadiže glavu, steže usta i to je to. Kako je starija to je izraženije. Valjda još drži manire iz mladosti i sistem koji je tad palilo.
Voja Brajović? Više bekeljenje i kreveljenje, jak gest radi gesta i to je to.

DA, ali se zato palis na Ivana Bosiljcica i onog budjavog Dragana Nikolica?

hehe pevacice,pobrkala si moje postove sa nekim drugim.nacela te skleroza..
o draganu nemam nikakvo posebno misljenje,a nabedjenog zapca kermita (bosiljcica) ne mogu da smislim.mozda ih ti gotivis,posto znam da cenis milicu milsu :lol:
palim se na glumu tanasija uzunovica,renate ulmanski,sonje savic,branimira brstine,branislava lecica,ljubomira dlakavog bandovica :zper:

hehe pevacice,pobrkala si moje postove sa nekim drugim.nacela te skleroza..
o draganu nemam nikakvo posebno misljenje,a nabedjenog zapca kermita (bosiljcica) ne mogu da smislim.mozda ih ti gotivis,posto znam da cenis milicu milsu :lol:
palim se na glumu tanasija uzunovica,renate ulmanski,sonje savic,branimira brstine,branislava lecica,ljubomira dlakavog bandovica :zper:

Nemoj da se vadis sada! Ko ne voli Tanju voli Bosiljcica i onog budjavog Dragana Nikolica. Inace, prilicno se slazemo u odabiru, samo tog dlakavog i Tanasija, ne cenim bas mnogo. Zao mi je sto je Reanata Ulmanski potcenjena.

Daj Cico prestani da se sprdaš sa Milicom Milšom više nije pristono......ti je kao braniš, da bi je mi što više pljuvali kako je krš....nije više zanimljivo...... svesni smo svi koliko je loša i to je to...

Ja je ne branim. Da li ste je vi gledali u bilo kojoj drugoj ulozi osim neke napirlitane lepotice? Naravno da ne. Da biste procenili da li je dobra ili los glumica treba da je vidite kako glumi jos neki lik. Eto, svi pricaju da je taj Dragan Nikolic neki glumac. A on glumi Flojda, Urketa i ovog dedu sudiju u "Selo gori..." na isti nacin. To je kao sto vam Nikola Djuricko sve sto glumi samo fali da kaze "j.ebote". Kakav je to glumac? <ilica Milsa je za njih izmislila glumu.

Ja je ne branim. Da li ste je vi gledali u bilo kojoj drugoj ulozi osim neke napirlitane lepotice? Naravno da ne. Da biste procenili da li je dobra ili los glumica treba da je vidite kako glumi jos neki lik. Eto, svi pricaju da je taj Dragan Nikolic neki glumac. A on glumi Flojda, Urketa i ovog dedu sudiju u "Selo gori..." na isti nacin. To je kao sto vam Nikola Djuricko sve sto glumi samo fali da kaze "j.ebote". Kakav je to glumac? <ilica Milsa je za njih izmislila glumu.

Aj stvarno prestani, nije smesno !

Prvo da se izvinim ako otvaram temu na pogresno mesto, a posle i da se izvinim zbog moj los Srpski, ali nadam se da
ce mi neko moze da pomogne. Radi se o sledeci: Dali neko zna gde mogu da nadjem full pesna koja recitira Sonja Savic
na Balkanskom Ulicom, konkretno ovo:
Treba mi cela pesna.

Hvala unapred i pozdrav od Makedonija. :-)

P.S. Slobodno premestite temu ako je otvorena na pogresno mesto, i ako iko ima kakvu informaciju, pisete mi na virshla[at]hotmail.com

Hvala unapred! :-)

Poslednja izmena od moderatora:
Milica Milša, Ivana Mihić, Vera Čukić, Nada Macanković (i tako te njene drugarice iz glumačke klase, rekla bih, ali sam samo njeno ime zapamtila - devojke kao da glume sebe, apsolutno ne postoji razlika između likova koje tumače i njih kada slušate u intervjuima)... Ona što je glumila u Ajfelovom tornju. :D

Tu je negde i Sloba Mićalović... smara me, najblaže rečeno... Možda nije loša njena gluma, ali su je jednolične uloge koje je dobijala (devojaka za primer, besprekornih karaktera) učinile takvom u mom doživljaju.

i ja sam iznenadjena.diklic nije glumac,on je glumcina...i zaista je van pameti stavljati ga u isti kos sa onim umisljenim krastavcolikim glumčićem

Znači, ljudi su pomešali.
Može neko da vam bude simpatičan ili ne, ali izraziti talenti se ne mogu osporiti.

Moja majka ne voli Bjelogrlića, ali priznaje mu da postoje uloge gde je briljirao, poneo scene u kojima se pojavljivao.

Setih se Kaline Kovačević, za mene loše glumice... da dopunim svoj prethodni post.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back