Dobro došli u forum "Pozorište"!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
ne znam....on je prilicno opusten kad god je na sceni i koju god ulogu da igra tako da ne znam da li je to do njegovog tartifa ili ti se on jednostavno ne bi svideo bilo gde da ga gledas.... ja bih ti preporucio mletackog trgovca ili iz zivota junackog gradjanstva ...ali meni je u tartifu jednako dobar..... mozda je imao los dan, svakom se i to desi nekad...ali ne verujem ja sam tu predstavu gledao dva puta...mletackog i preko deset ...i uvek mi je bio dobar.....

meni je on jedan od omiljenih glumaca a ako me nesto nervira onda je to sto ga mrzi da se bavi glumom...on bas malo radi.....ali dobro,takav je, moze mu se i da bira za razliku od vecine.....

Hvala ti na preporuci :) Mletačkog trgovca bih gledala.
Moguće je da nekome nije bio dan (meni ili njemu), mada mi je Anita Mančić baš delovala sjajno tada.

Hvala ti na preporuci :) Mletačkog trgovca bih gledala.
Moguće je da nekome nije bio dan (meni ili njemu), mada mi je Anita Mančić baš delovala sjajno tada.

Anita je svuda super :) Ona mi je uz Dusanku Stojanovic najbolja glumica u nasim pozoristima trenutno...... mozda sam nekog i zaboravio ali njih dve su mi toliko ubedljive da ih se uvek setim.....

Micanovic u Mletackom glumi Porciju i ko god da je gledao bio mu je dobar, mada iskreno oni uglavnom tu predstavu odradjuju jer je igraju vec osam godina i dosadila im je valjda...... ja inace tu statiram pa ti mogu i ostaviti kartu ako hoces....doduse za balkon.....

Anita je svuda super :) Ona mi je uz Dusanku Stojanovic najbolja glumica u nasim pozoristima trenutno...... mozda sam nekog i zaboravio ali njih dve su mi toliko ubedljive da ih se uvek setim.....

Micanovic u Mletackom glumi Porciju i ko god da je gledao bio mu je dobar, mada iskreno oni uglavnom tu predstavu odradjuju jer je igraju vec osam godina i dosadila im je valjda...... ja inace tu statiram pa ti mogu i ostaviti kartu ako hoces....doduse za balkon.....

Divan si! Hoću i puno ti hvala. Samo, do polovine marta sam u krevetu - zato i zvrljim ovoliko po ovom forumu :( Ako mogu i kasnije da se javim, onda bih volela. :)
Jeste, Anita je super gde god sam je gledala.
Svidela mi se i Dara Džokić u Brstininoj Malaksiji.
I, još mi je fenomenalna Ljiljana Dragutinović!

Divan si! Hoću i puno ti hvala. Samo, do polovine marta sam u krevetu - zato i zvrljim ovoliko po ovom forumu :( Ako mogu i kasnije da se javim, onda bih volela. :)
Jeste, Anita je super gde god sam je gledala.
Svidela mi se i Dara Džokić u Brstininoj Malaksiji.
I, još mi je fenomenalna Ljiljana Dragutinović!

njih dve nisam gledao u pozoristu jos.... sad sam se setio ljiljane blagojevic ona je mnogo dobra u velikoj drami........ ma moze, igra se to jednom mesecno uglavnom...nekad dva puta...pa se ti javi, ja cu ti reci kad je tacno....

njih dve nisam gledao u pozoristu jos.... sad sam se setio ljiljane blagojevic ona je mnogo dobra u velikoj drami........ ma moze, igra se to jednom mesecno uglavnom...nekad dva puta...pa se ti javi, ja cu ti reci kad je tacno....

Hvala ti, puno, puno :)

Ljilja Dragutinović je sjajna u "Lari Tompsonu", a i u "Životu u tesnim cipelama" - mada mi je predstava bezveze.
A pošto je tema "najgori" pomenula bih Miodraga Krivokapića koji mi je promašen izbor u "Lari Tompsonu"

Ma nema frke ;)
ne znam, nisam gledao predstave u zvezdari,tamo ne pustaju uz indeks....

I bezobrazno su skupi po nekad (mislim, najpre, na 1000 dinara što je i više nego mnogo za Dragana Jovanovića i Katarinu Žutić u "Nesvrstanoj strani muzike" - teška glupost).
Ima par dobrih, Kovačevićevih, mada, i one su, manje - više na isti kalup. Dr Šuster je bila odlična predstava, ali ne znam ko će sad da igra umesto Petra Kralja. Mislim da ima neka opcija da puštaju kad nisu rasprodate karte, ali nisam sigurna (proveriću, pa javljam).

mene on isto nervira........ kod njega je fora sto je pun sebe i veruje u sve sto radi pa onda to izgleda ubedljivo ... i ta njegova privatna nabedjenost i agresivnost u nekim ulogama super legne....ali problem je sto to uvek izbija kod njega i cesto je veoma neprijatan za gledanje.... da je vise radio na sebi mogao je biti glumcina....ali ovako..... meni se ne svidja mada mi je u nekim ulogama bas dobar - kengur,karaula.... dok sam npr. u srpskom filmu hteo da se ispovracam...bio mi je neprijatniji od svih onih bolestina.....

mene on isto nervira........ kod njega je fora sto je pun sebe i veruje u sve sto radi pa onda to izgleda ubedljivo ... i ta njegova privatna nabedjenost i agresivnost u nekim ulogama super legne....ali problem je sto to uvek izbija kod njega i cesto je veoma neprijatan za gledanje.... da je vise radio na sebi mogao je biti glumcina....ali ovako..... meni se ne svidja mada mi je u nekim ulogama bas dobar - kengur,karaula.... dok sam npr. u srpskom filmu hteo da se ispovracam...bio mi je neprijatniji od svih onih bolestina.....

Mene isto nervira privatno. Čini mi se da sam pročitala negde da je ušao u "Parove" z:shock:
Jezzzaaaa,...ako je već tako mainstream i underground i neverovatnooo kuuulll, kao što se usiljeno trudi da izgleda,
onda mi nije jasno kako je sebi dozvolio tako nešto.

Što se glume tiče, ne mislim da je najbolji glumac,
ali volim da ga gledam. Dopada mi se to njegovo "ludilo " na filmu.
Ali ni jedan interviju ne mogu da pogledam sa njim, sva se ospem!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back