Dobro došli u forum "Pozorište"!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Jeste Zone prosecna, i naravno da je Milsa za nju profesionalac. Ali, ima tu drskost i uobrazenost koju bi mozda mogla da pametno primeni...mozda...

Milica Milsa je igrala samo jedan tip uloga. Niko joj nije dodeljivao nesto ozbiljnije i u tom fahu se odlicno snalazi. Zone se provlacila svuda i nigde mi nije ostavila pecat osim u Zoni, gde je ona vise marketinski izgurana.

Milsa je sasvim dobra glumica! Za razliku od Micalovicke. :per:

Moderna Pevacica i ja smo dve razlicite osobe, da se zna. To sto imamo isto misljenje o jednoj glumici ne znaci da je to jedan isti profil!

Ja stvarno ne znam sta je smesno u vezi cele price, ovde svako kaze sta misli o losim glumcima.

Nekome je dobar Gidra, Ckalja, Rada Djuricin... svako ima svoj stil.

Nego, mene brine ona "Mawa" sto zeli da upise FDU a uzor joj je Micalovicka. Pre bih razumela da joj je uzor Jovana Balasevic, neko ko ima stila iako nije lepa...

Re: Najgori glumac i glumica
Milsa je sasvim dobra glumica! Za razliku od Micalovicke.

Moderna Pevacica i ja smo dve razlicite osobe, da se zna. To sto imamo isto misljenje o jednoj glumici ne znaci da je to jedan isti profil!

Ja stvarno ne znam sta je smesno u vezi cele price, ovde svako kaze sta misli o losim glumcima.

Nekome je dobar Gidra, Ckalja, Rada Djuricin... svako ima svoj stil.

Nego, mene brine ona "Mawa" sto zeli da upise FDU a uzor joj je Micalovicka. Pre bih razumela da joj je uzor Jovana Balasevic, neko ko ima stila iako nije lepa...
Nemoj ti nista da brines za mene,ima ko ce da brine.Ja sam sigurna da cu upisati ono sto volim i zelim i niko mi ne moze stati na put.Kada vidim da vam se nijedna glumica ne svidja kako glumi,pitam se sta bi to trebale da rade da bi vam se svidele kao glumice.
Mozete pricati o Boba da je "losa" glumica,ali ne mozete pricati kako je laka zena i te gluposti kada je i ne poznajete.
P.S. Ovo se ne odnosi na tebe,nego na sve koji su pricali lose o njoj kao zeni.

ne mogu da smislim onog stefana kapicica,nabedjenog urbanog momak koji za sebe kaze da su mu ovde govorili `da ne lici da je ovo podneblje,vec je kao da je sa mtv-ija`.
a meni lici kao da je iz nekog plastenika,sa onom uskom dugackom glavom nalik krastavcu

ne mogu da smislim onog stefana kapicica,nabedjenog urbanog momak koji za sebe kaze da su mu ovde govorili `da ne lici da je ovo podneblje,vec je kao da je sa mtv-ija`.
a meni lici kao da je iz nekog plastenika,sa onom uskom dugackom glavom nalik krastavcu

Ne brini nista tu je Super Moderna Pevacica, super Moderna kriticarka posebno tetra, pa sam zato i tetaralna. HAhahahaa! Bas sam duhovita!
Vec sam pisala o njemu i njegovom urbanluku. Taj Stefan Kapicic je jedna vezara, koju su odavde poslali u Ameriku, da bi igrao kosarku, a on je tamo oitsao da se drogira. Roditelji su ga jedva spasili, a tamo je zavrsio neku skolu glume tipa "Bozidar Adzija". Tamo tih skola imas na svakom koraku. I onda je on dosao ovde. Njegopv imidz je nista specijalno. Mozda je bio interesantan kada se pojavio, posto je taj metroseksualizam tek uzimao maha kod nas, ali sada se vidi da nije nista posebno. nije neki glumac, a ni neki frajer, cim se spandjao sa onom Sergejevom opajdarom. A ko je ona i sta je, govoriti to sto je bila sa njim.

Vec sam ga komentarisala, tako da mozes da se podsetis, sta sam pisala.

ja sam jednoom cini mi se predlozila da izdas `sabrana dela moderne pevacice`...da mozemo da citamo
mene ovde mrzi da `motam` strane da vidim sta si napisala.
a sta kapicic se drogira?meni on nije bio interesantan ni kad se pojavio a ni sad.faca mi je uzasno odvratna i nema niceg zanimljivog o tom liku

U sustini, danas je, nazalost, bitno da si mlad, "talentovan", lep i da stalno vrtis istu pricu... Zar ne vidis da su najpopularniji glumci neki koji su se jednom - dvaput pojavili u nekoj seriji za mentole(tipa Greh njene majke i ostalo djubre) i sad su kao neke face.. By the way, svi do jednog iz tih serija su mi odvratni, izuzev Bosiljcica... A sve serije su na isti fazon, samo dodaju malo sminke. Prosto receno - isto sranje, drugo pakovanje. Otud popularnost. Sto gore, to bolje.

Gledala sam Dragana Mićanovića u "Tartifu" i toliko se trudio da po svaku cenu ostavi utisak, silovao ulogu da mi se smučila cela predstava. Sad ne mogu da se otresem tog utiska kad god ga vidim (još se pojavi u nekoj onoj seriji na TV-u koja mi ne deluje mnogo smisleno)...užas.

Pa za Micanovica je bas karakteristicno to sto se i ne trudi mnogo...bar meni tako deluje.....on da se trudi bio bi deset puta bolji nego sto jeste a i ovako je jedan od najboljih koje imamo....

Pa za Micanovica je bas karakteristicno to sto se i ne trudi mnogo...bar meni tako deluje.....on da se trudi bio bi deset puta bolji nego sto jeste a i ovako je jedan od najboljih koje imamo....

Nisam ga gledala ni u jednoj drugoj predstavi, ali tu mi je bio grozan (a glavna mu je uloga bila). Možda "trudi se" nije najsrećniji odabir reči, ali ga se svakako ne bih setila pri pravljenju liste najboljih (bar ne pre broja 50).

Nisam ga gledala ni u jednoj drugoj predstavi, ali tu mi je bio grozan (a glavna mu je uloga bila). Možda "trudi se" nije najsrećniji odabir reči, ali ga se svakako ne bih setila pri pravljenju liste najboljih (bar ne pre broja 50).

ne znam....on je prilicno opusten kad god je na sceni i koju god ulogu da igra tako da ne znam da li je to do njegovog tartifa ili ti se on jednostavno ne bi svideo bilo gde da ga gledas.... ja bih ti preporucio mletackog trgovca ili iz zivota junackog gradjanstva ...ali meni je u tartifu jednako dobar..... mozda je imao los dan, svakom se i to desi nekad...ali ne verujem ja sam tu predstavu gledao dva puta...mletackog i preko deset ...i uvek mi je bio dobar.....

meni je on jedan od omiljenih glumaca a ako me nesto nervira onda je to sto ga mrzi da se bavi glumom...on bas malo radi.....ali dobro,takav je, moze mu se i da bira za razliku od vecine.....

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back