Moderna Pevacica
Elita
- Poruka
- 16.002
Znači, rasturila brak a pre toga imala dva momka u životu ( primera radi ) i ona je laka žena?!
Pa, sta drugo da se kaze za nju. Ispod Mire sto Sloboda vire.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Znači, rasturila brak a pre toga imala dva momka u životu ( primera radi ) i ona je laka žena?!
Jeste Zone prosecna, i naravno da je Milsa za nju profesionalac. Ali, ima tu drskost i uobrazenost koju bi mozda mogla da pametno primeni...mozda...
Nemoj ti nista da brines za mene,ima ko ce da brine.Ja sam sigurna da cu upisati ono sto volim i zelim i niko mi ne moze stati na put.Kada vidim da vam se nijedna glumica ne svidja kako glumi,pitam se sta bi to trebale da rade da bi vam se svidele kao glumice.Re: Najgori glumac i glumica
Milsa je sasvim dobra glumica! Za razliku od Micalovicke.
Moderna Pevacica i ja smo dve razlicite osobe, da se zna. To sto imamo isto misljenje o jednoj glumici ne znaci da je to jedan isti profil!
Ja stvarno ne znam sta je smesno u vezi cele price, ovde svako kaze sta misli o losim glumcima.
Nekome je dobar Gidra, Ckalja, Rada Djuricin... svako ima svoj stil.
Nego, mene brine ona "Mawa" sto zeli da upise FDU a uzor joj je Micalovicka. Pre bih razumela da joj je uzor Jovana Balasevic, neko ko ima stila iako nije lepa...
ne mogu da smislim onog stefana kapicica,nabedjenog urbanog momak koji za sebe kaze da su mu ovde govorili `da ne lici da je ovo podneblje,vec je kao da je sa mtv-ija`.
a meni lici kao da je iz nekog plastenika,sa onom uskom dugackom glavom nalik krastavcu
Evo ja sam zainteresovana za dve karteza ovu predstavu kad si mrtav mrtav si
![]()
Meni su najgore glumice: Iva Štrljić, Ivana Mihić,Milica Milša.
Najgori glumci: Stefan Kapičić,Nenad Stojmenović,Bogdan Diklić.
i ja sam iznenadjena.diklic nije glumac,on je glumcina...i zaista je van pameti stavljati ga u isti kos sa onim umisljenim krastavcolikim glumčićemZašto Bogdan Diklić?! Ne mogu da verujem da se nalazi u istom košu sa Kapičićem!
Gledala sam Dragana Mićanovića u "Tartifu" i toliko se trudio da po svaku cenu ostavi utisak, silovao ulogu da mi se smučila cela predstava. Sad ne mogu da se otresem tog utiska kad god ga vidim (još se pojavi u nekoj onoj seriji na TV-u koja mi ne deluje mnogo smisleno)...užas.
Pa za Micanovica je bas karakteristicno to sto se i ne trudi mnogo...bar meni tako deluje.....on da se trudi bio bi deset puta bolji nego sto jeste a i ovako je jedan od najboljih koje imamo....
Nisam ga gledala ni u jednoj drugoj predstavi, ali tu mi je bio grozan (a glavna mu je uloga bila). Možda "trudi se" nije najsrećniji odabir reči, ali ga se svakako ne bih setila pri pravljenju liste najboljih (bar ne pre broja 50).