Dobro došli u forum "Pozorište"!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ja inace volim da glumim,i volela bih jednog dana da postanem glumica,jer znam da imam talenat za glumu.Zato puno gledam filmove,serije i predstave...Od glumica najvise volim Kalinu Kovacevic,Slobodu Micalovic,Mariju Karan...A ne volim Mirku Vasiljevic,Katarinu Radivojevic,Nikolinu Pisek....

Ja inace volim da glumim,i volela bih jednog dana da postanem glumica,jer znam da imam talenat za glumu.Zato puno gledam filmove,serije i predstave...Od glumica najvise volim Kalinu Kovacevic,Slobodu Micalovic,Mariju Karan...A ne volim Mirku Vasiljevic,Katarinu Radivojevic,Nikolinu Pisek....

Sve mi je jasno. I to tvoje glumatanje i to koga i volis i ne volis. Bilo bi dobro, ako sa takvim odabirom glumaca budes izabrana da glumis u spotu "Budjav 'lebac".

Inace, slazem se sa vec spomenutim Sekom Sablic, Lidijim Vukicevic, Bosiljcicem, cak me ni Per Kralj nije nesto odusevljavao dok nisam gledala "Rekvijum - negde izmedju Pariza i Sangaja"...
...dodala bih jos Vojina Cetkovica, Mariju Karan, Igora Pervica, Nada Macankovic..
Ako se setim jos nekoga - dodacu kasnije...

Sloboda Micalovic nije ni prosecna, nesto bas ne smatram da je dobra, naprotiv
Jos jednom napominjem da su ukusi razliciti...A sto se tice toga,pa da Boba nije dobra glumica i da je ispod proseka sigurna sam da ne bi pobedila prosle godine na oskaru popularnosti i ne bi imala tako dobre uloge...Ta zena je postigla sve u zivotu i privatno i profesionalno,uz to je jos i lepa.A oni sto je ne vole i sto su ljubomorni na nju mogu samo da joj zavide...Mada,iskreno mislim da je takvih malo,sigurno ima vise onih kojima se njena gluma svidja i koji je vole.:D

Ukusi su razliciti i ne trebamo raspravljati o ukusima.A to kako ja glumim,to cete uskoro nadam se moci da vidite.:rtfm:
I sta vam daje za pravo da kritikujete moju glumu,kada me i ne poznajete????:rtfm::rtfm:

Jos jednom napominjem da su ukusi razliciti...A sto se tice toga,pa da Boba nije dobra glumica i da je ispod proseka sigurna sam da ne bi pobedila prosle godine na oskaru popularnosti i ne bi imala tako dobre uloge...Ta zena je postigla sve u zivotu i privatno i profesionalno,uz to je jos i lepa.A oni sto je ne vole i sto su ljubomorni na nju mogu samo da joj zavide...Mada,iskreno mislim da je takvih malo,sigurno ima vise onih kojima se njena gluma svidja i koji je vole.:D

Da joj zavide sto se udala za onog petla sto je progutao metlu. Ko njoj moze da zavidi? Pitam se da li mirno spava, jer je preljubnica?

Znas kako sam ljubomorna na Slobodu Micalovic :hahaha::zcepanje::rotf: svasta!

Bas me briga za njene uspehe i privatno i profesionalno ostvarenje, ne dopada mi se i tacka!

I opet, jos jednom za kraj - o ukusima ne vredi raspravljati!

Slazem se sa tobom. Ona nije neka glumica, a jos je postala popularna, jer je rasturila brak Vojinu Cetkovicu, a jos je glumila i preljubnicu u onoj seriji "Ranjen oro". Ta Swatka mala glumica je neka glumica u pokusaju, pa pokusava da se hvaljen jem te Slobode, koja je karakterni konteiner dodvori ljudima na forumu.

Meni su najgore glumice: Iva Štrljić, Ivana Mihić,Milica Milša.
Najgori glumci: Stefan Kapičić,Nenad Stojmenović,Bogdan Diklić.

Za ovo si u pravu, samo ne znam zasto svi mrzite Milicu Milsu? Sta vam je ona svima skrivila? Nije ona kriva sto je lepa.

Da joj zavide sto se udala za onog petla sto je progutao metlu. Ko njoj moze da zavidi? Pitam se da li mirno spava, jer je preljubnica?

:zcepanje:

Moderna Pevacice - bravo! :klap:

Ne znam zasto svi misle da ako ti se neko ne dopada da si ljubomoran/na na tu osobu? Pa ne mozemo svi da volimo Slobodu i njenog petla. A o njenim ulogama - zaista je suvisno bacati reci!

[QUOTEVojin Cetkovic je dobar glumac.
Moderna nemoj da lozis sa tim izjavama za Milicu Milsu.
Moderna i swatka mala prdica su jedna ista osoba][/QUOTE] hahhahahhahaha:rotf::rotf::rotf::rotf::rotf:
ne daj boze....pa odmah bi se ubila da sam ona...I ja uopste ne volim Milicu Milsu,niti je lepa,niti zna da glumi....

Slazem se sa tobom. Ona nije neka glumica, a jos je postala popularna, jer je rasturila brak Vojinu Cetkovicu, a jos je glumila i preljubnicu u onoj seriji "Ranjen oro". Ta Swatka mala glumica je neka glumica u pokusaju, pa pokusava da se hvaljen jem te Slobode, koja je karakterni konteiner dodvori ljudima na forumu.
Hahahahhahahhaha......Koliko ja znam ona je postala popularna po svojim ulogama,a ne po tome sto je rasturila Vojinu brak...On bi se verovatno rasturio i bez nje.Sto se tice serije "Ranjeni orao"suvisno je bilo sta da komentarisem.Serija je stvarno bila odlicna i Boba je odlicno glumila.Bez nje ta serija ne bi bila toliko gledana.Ja ne zelim nikome da se dodvaram,samo zelim da kazem ono sto mislim.Nije valjda da samo ja mislim i vidim da je Boba odlicna glumica i da je lepa???Da li se jos neko slaze sa mnom????:think:

:zcepanje:

Moderna Pevacice - bravo! :klap:

Ne znam zasto svi misle da ako ti se neko ne dopada da si ljubomoran/na na tu osobu? Pa ne mozemo svi da volimo Slobodu i njenog petla. A o njenim ulogama - zaista je suvisno bacati reci!

Zato sto su iskompleksirani, zato i misle.

Hahahahhahahhaha......Koliko ja znam ona je postala popularna po svojim ulogama,a ne po tome sto je rasturila Vojinu brak...On bi se verovatno rasturio i bez nje.Sto se tice serije "Ranjeni orao"suvisno je bilo sta da komentarisem.Serija je stvarno bila odlicna i Boba je odlicno glumila.Bez nje ta serija ne bi bila toliko gledana.Ja ne zelim nikome da se dodvaram,samo zelim da kazem ono sto mislim.Nije valjda da samo ja mislim i vidim da je Boba odlicna glumica i da je lepa???Da li se jos neko slaze sa mnom????:think:

Niko se ne slaze, jer je to losa uloga, jednostavna, frizura joj je grozna. Serija je puna anahronosti i bau-bau efekata. Posebno onaj debeli krmak Madzgalj, njega ne mogu da svarim. Cim je neko mali, debeo i dlakav, odmah je super glumac, vec sam rekla.

Jos da dodam - serija je jeftina i smesna - napravljena za babe. U celoj seriji se vrte samo tri haljine i grozna frizura! I onaj njen avijaticar kad pada iz aviona - lose uradjeno. Ako je po njoj dobila Oskara za najbolju glumicu godine - onda stvarno nemam vise sta da kazem osim zalosno! Od toliko sjajnih glumaca - bas ona dobila Oskara! Je l' to zbog toga sto je rodila blizance?

Jos da dodam - serija je jeftina i smesna - napravljena za babe. U celoj seriji se vrte samo tri haljine i grozna frizura! I onaj njen avijaticar kad pada iz aviona - lose uradjeno. Ako je po njoj dobila Oskara za najbolju glumicu godine - onda stvarno nemam vise sta da kazem osim zalosno! Od toliko sjajnih glumaca - bas ona dobila Oskara! Je l' to zbog toga sto je rodila blizance?
Ona nije rodila blizance,vec bliznakinje,Milu i Veru.Oskar nije dobila zbog toga,vec zato sto je vecina izglasala.Sto znaci da se i vecini svidja njena gluma...Sto se serije tice,da je tako kako ti kazes sigurna sam da serija ne bi imala toliku gledanost.Nemam vise sta da komentarisem sa osobama koje se ne razumu u glumu ni malo,a daju sebi za pravo da kritikuju jednu profesionalnu glumicu...hahhahahahhaha:zcepanje::rotf::rotf::hahaha::hahaha: da nije smesno bilo bi zalosno.

Ona nije rodila blizance,vec bliznakinje,Milu i Veru.Oskar nije dobila zbog toga,vec zato sto je vecina izglasala.Sto znaci da se i vecini svidja njena gluma...Sto se serije tice,da je tako kako ti kazes sigurna sam da serija ne bi imala toliku gledanost.Nemam vise sta da komentarisem sa osobama koje se ne razumu u glumu ni malo,a daju sebi za pravo da kritikuju jednu profesionalnu glumicu...hahhahahahhaha:zcepanje::rotf::rotf::hahaha::hahaha: da nije smesno bilo bi zalosno.

Svi znamo da je taj Oskar popularnosti namesten. Otkud Ivanu Ivanovicu 2? Segej Cetkovic je kukako kako ne moze da ima dece i cap, evo Oskar. Sloboda Micalovic je veoma losa glumica, serija za koju je dobila Oskara je bezvezna po radnji, kostimi su uzasni, kao sto je apstrakt, vec spomenuo. Onaj svastojed Ivan Bosiljcic je veoma los glumac, a hoce da bude i los pevac, pa ne peva, nego nesto recituje u duhu Radeta Serbedjije. Ako si ti Sloboda ili njena sestra, razmisli malo o ovome sta ti ja govorim, jer ja ne mogu da budem ljubomorna na osobu koja je po svim merilima losija od mene.

Svi znamo da je taj Oskar popularnosti namesten. Otkud Ivanu Ivanovicu 2? Segej Cetkovic je kukako kako ne moze da ima dece i cap, evo Oskar. Sloboda Micalovic je veoma losa glumica, serija za koju je dobila Oskara je bezvezna po radnji, kostimi su uzasni, kao sto je apstrakt, vec spomenuo. Onaj svastojed Ivan Bosiljcic je veoma los glumac, a hoce da bude i los pevac, pa ne peva, nego nesto recituje u duhu Radeta Serbedjije. Ako si ti Sloboda ili njena sestra, razmisli malo o ovome sta ti ja govorim, jer ja ne mogu da budem ljubomorna na osobu koja je po svim merilima losija od mene.
Ja vas uopste ne razumem...Sta sad ako mi se svidja kako zena glumi i izgleda mora da sam ona ili njena sestra???Uopste te ne razumem,zar je ona toliko losa da samo moze sestra da je voli????:think:
Ok...uredu je to da ti se ne svidja njena gluma,da je ne volis i nemam pojma jos sta,ali ne moras bas toliko da je grdis i da pricas lose o njoj.Jednostavno meni se svidja kao glumica i niko ne moze da me natera da promenim misljenje.A po cemu si ti to bolja od nje???:think:

Koji narod je izglasao za nju? Da nisu oni sto gledaju teletabise, farmu i latinoamericke serije - sve same "glumcine" nema sta, a narod - sta god da mu sverviras to ce i da gleda!
Ja za razliku od njih sam cest posetilac pozorista od malih nogu - i gledajuci ceo zivot PRAVE PROFESIONALCE na daskama NE MOGU da kazem za nju da je dobra jer je naspram drugih smesna njena gluma!
Tebi niko ne osporava da je volis, ali isto tako ne znaci da ako mi se ona ne dopada da mi se drugi ne dopadaju! Naprotiv, sto se tice Srpske ekipe glumaca - hvala Bogu - ima mnogo dobrih, malo je losijih - ali eto ona se nasla u tu grupu jer joj je i otac glumac (kamiondzija iz "Srecnih ljudi") pa je nasledila "talenat" i sve joj je olaksano. Da cak i manje talentovanim glumcima.
Mnogo mi je drago sto je rodila bliznakinje! Bas je hrabra.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back