Dobro došli u forum "Pozorište"!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Koji narod je izglasao za nju? Da nisu oni sto gledaju teletabise, farmu i latinoamericke serije - sve same "glumcine" nema sta, a narod - sta god da mu sverviras to ce i da gleda!
Ja za razliku od njih sam cest posetilac pozorista od malih nogu - i gledajuci ceo zivot PRAVE PROFESIONALCE na daskama NE MOGU da kazem za nju da je dobra jer je naspram drugih smesna njena gluma!
Tebi niko ne osporava da je volis, ali isto tako ne znaci da ako mi se ona ne dopada da mi se drugi ne dopadaju! Naprotiv, sto se tice Srpske ekipe glumaca - hvala Bogu - ima mnogo dobrih, malo je losijih - ali eto ona se nasla u tu grupu jer joj je i otac glumac (kamiondzija iz "Srecnih ljudi") pa je nasledila "talenat" i sve joj je olaksano. Da cak i manje talentovanim glumcima.
Mnogo mi je drago sto je rodila bliznakinje! Bas je hrabra.

A tek ti sa nasledjenim talentom. Samo cu reci porodica Ejdus.

Koji narod je izglasao za nju? Da nisu oni sto gledaju teletabise, farmu i latinoamericke serije - sve same "glumcine" nema sta, a narod - sta god da mu sverviras to ce i da gleda!
Ja za razliku od njih sam cest posetilac pozorista od malih nogu - i gledajuci ceo zivot PRAVE PROFESIONALCE na daskama NE MOGU da kazem za nju da je dobra jer je naspram drugih smesna njena gluma!
Tebi niko ne osporava da je volis, ali isto tako ne znaci da ako mi se ona ne dopada da mi se drugi ne dopadaju! Naprotiv, sto se tice Srpske ekipe glumaca - hvala Bogu - ima mnogo dobrih, malo je losijih - ali eto ona se nasla u tu grupu jer joj je i otac glumac (kamiondzija iz "Srecnih ljudi") pa je nasledila "talenat" i sve joj je olaksano. Da cak i manje talentovanim glumcima.
Pa,posto ima mnogo talentovanijih glumica i glumaca od njih,hajde reci koji su to po tebe talentovani glumci.

majka hrabrosti
boredsmiley-1.gif

ne razumem...zasto je bas hrabra?
pa tako joj se zalomilo,sto je ona sad narocito hrabra.pa i moja drugarica je rodila blizance,pa nista.ne razumem.

@ greba

Naprotiv grebo. Nego je Micalovicka u jednom od postova predstavljena kao vrlo bitna - u smislu profesionalnom i privatnom zivotu - pa "ajde da joj se divimo" sto je to uspela pa jos rodila bliznakonje!

U pravu, slazem se sa tobom!
Pa,sta ako je postavljena???Postavljeni su i drugi gori glumci.A vi ne morate samo da kritikujete glumce.Svima nadjete mane,a nikako da nadjete vrline.Kao da ih nemaju.

Pa,sta ako je postavljena???Postavljeni su i drugi gori glumci.A vi ne morate samo da kritikujete glumce.Svima nadjete mane,a nikako da nadjete vrline.Kao da ih nemaju.
ša ti je be mawa?pa taka je tema.
ima tema gde falimo glumce 'najBolji gl glumica'

evo pohvalicu slobodu-u ranjenom orlu je bila odlicna.uloga bas za nju.eto

:strika:

Milica Milsa je dobra glumica! Mada je uglavnom glumila prpotentne i arogantne bogatasice ali je to zaista umela dobro da docara sto retko koja moze (mozda Katarina Radivojevic).

Hm, ne znam da li joj Zone moze primiristati? Meni je Zone prosek proseka.

Otkud znas da je laka zena. Sloboda samo zna sta hoce i to je uspela da dobije. Nije ona kriva sto je lepotica.

Znam, jer je rasturila jedan brak.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back