labravuramaestosa
Početnik
- Poruka
- 7
Obozavam operu i spremam se d'idem cim pocne sezona
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Obozavam operu i spremam se d'idem cim pocne sezona
U pripremi je "Figarova zenidba" rezira Jagos Markovic...
ma, daj, kome je još Milica Milša glumica, i to još dobra.. Zgodna jeste, lepo izgleda...sa glumom veze nema..kako dobi diplomu nije mi jasno...valjda zbog Isakovića
Da Milica Milša je budibogsnama. I onaj... onaj... Kako se zove onaj voditeljski i glumački raspad koji komentariše onaj rialiti sa preživljavanjem (na žalost, svi prežive : ) i koji kada su takmičari trebali da sastave latinske citate, za SVAKI gleda u papirče
A na listi su jos i Milica Milsa, Ivana Mihic, Lidija Vukicevic.. Od glumaca..Pa, mozda Dejan Lutkic..deluje mi pomalo izvestaceno..
...Navedeni svakako spadaju u lose, ali licno meni su u zenskoj kategoriji, a bezkonkurencije, najgore Bojana Maljevic, Ivana Mihic i Ivana Zigon. U muskoj konkurenciji Srdjan Karanovic, onaj sto igra u Hamletu mislim da je Janjic i od starijih Desimir Stanojevic ( jedina predstava sa koje sam izasla je Ivkova slava u kojoj je on igrao naslovnu ulogu ).
nisam volela glumu mije aleksica
Mene je oduvek izludjivao Petar Kralj
dal` sam negde vec napisala,cini mi se da jesam
seka sablic me uzasno nervira,njena gluma
Meni je Figaro dobar..prvi deo je odlican u svima aspektima...a drugi je malo dosadnjikav i scenografija ja malo otaljanaAli Katarina je oduvala u toj ulozi..bash je odlicna..i kakve veze ima dal je dodelila sebi ulogu ili nije ko se time josh bavi. Mislim i da su svi pevaci odlicni bili u ovj postavi. Eto malo kad bi se taj drugi deo doterao bila bi vrh..ovako mi je dobra.
![]()
A gde je ovde Eva Ras?