dobri odnosi?!

Pazi dopunila sam svoj post da bude jasniji...kada sam napisala sretnu se i cao cao kako si..
mislila sam i da se popije kafa ili pice, sto da ne ali da se insistira na prijateljstvu i dobrim odnosima to ne vidim bas ..zasto

to da
sad se setih, imam ja jednog bivseg sa kojim se vidjam i cujem povremeno
odemo na pice ispricamo se itd
dobra je osoba, jako mi je drag i srecna sam zbog njega jer je sredio zivot itd
ali on je jedan u njih nekoliko
sve ostalo pu pu pu ne ponovilo se

Ne ide to tako, nikako, uvek tu neko gaji nesto vise od prijateljstva posle sheme, a pogotovo veze, a eto ti muke...

Pa ne moze neko ko gaji nesto vise na silu kresnuti onoga ko vise ne gaji nista, niti ga ujesti, pojesti, prodati u belo roblje... :D Ako su ljudi bili jedno drugom privrzeni, ako su zaista bili bliski, moci ce da se pronadju i kao prijatelji. Sto se mene tice ne vidim tu nikakav problem.

Zanima me zashto neko sa kim ste bili u shemi,i odhebe vas (na finjaka) hoce da ostanete u dobrim odnosima?
u chemu je poenta? :roll:

To u dobrim odnosima znači:
Rećiću ti zdravo kad te sretnem.
Neću pljuvati za tobom i prelaziti ulicu da te ne bih srela.
Ako se slučajno sretnemo u istom društvu ponašaćemo se normalno, prijateljski.
Ali nikako ne znači, sada smo mi prijatelji koji izlaze zajedno provode se i poveravaju jedan drugom.Posle raskida jedne veze toga nema.

Pa ne moze neko ko gaji nesto vise na silu kresnuti onoga ko vise ne gaji nista, niti ga ujesti, pojesti, prodati u belo roblje... :D Ako su ljudi bili jedno drugom privrzeni, ako su zaista bili bliski, moci ce da se pronadju i kao prijatelji. Sto se mene tice ne vidim tu nikakav problem.

Pa, ne govori se ovde o sili :)
Realno je tesko sa nekim ostati u pravom drugarskom odnosu (iskljucivo takvom kao da nista nije ni bilo), pogotovo posle veze.
Povrsno korektan odnos je ok.
Jer ili ste drugovi ili ste ljubavnici posle toga, jedino ako se napravimo ludi posle toga onda je ok, mislim ja tako gledam na to...

Glup je onaj sto smatra glupo ono sto nije glupo.

Не мићо, већ глупа особа неће схватити да је глупа чак и да јој нацрташ, а ја сад не да сам нацртао већ сам и осенчио..

И братски савет, не улази у коло ако не знаш да га играш.

Pa, ne govori se ovde o sili :)
Realno je tesko sa nekim ostati u pravom drugarskom odnosu (iskljucivo takvom kao da nista nije ni bilo), pogotovo posle veze.
Povrsno korektan odnos je ok.
Jer ili ste drugovi ili ste ljubavnici posle toga, jedino ako se napravimo ludi posle toga onda je ok, mislim ja tako gledam na to...

Zato sto se vecina automatski baci na "veliko spremanje" nakon raskida, a malo je onih koji su voljni da uvaze ljudske kvalitete bivsih partnera i da nastave u ulozi prijatelja.

Glup je onaj sto smatra glupo ono sto nije glupo.

Не мићо, већ глупа особа неће схватити да је глупа чак и да јој нацрташ, а ја сад не да сам нацртао већ сам и осенчио..

И братски савет, не улази у коло ако не знаш да га играш.

A da li nesto znaci to sto rekoh..volim i ja vas
u smislu da budete parlamentarni na temi i da
ne pocinjete da se nadhebavate medjusobno

ako ne znaci..samo recite...mogu to da podnesem..

Ali nikako ne znači, sada smo mi prijatelji koji izlaze zajedno provode se i poveravaju jedan drugom.Posle raskida jedne veze toga nema.
pa ja to ovde pricam sve vreme , jok nego ce ga zamoli kad raskine da ne prica da joj je popunjavao svaku rupu i kakva je stvarno?? nego lepo uvijeno-da budemo prijatelji- jos i ona ispada dusha posle svega ma idi bre ahahaa a tu nema p od prijatelja.. tako ona sebe ne stavlja u inferioran podredjen polozaj da moli za nesto ,zadrzava inicijativu,i jos ispada mnogo dobra.

Poslednja izmena:
Zato sto se vecina automatski baci na "veliko spremanje" nakon raskida, a malo je onih koji su voljni da uvaze ljudske kvalitete bivsih partnera i da nastave u ulozi prijatelja.
pa mora brate dolazi nova cava i mora da se skloni sve da pokloni u smece zapali itd,ja sam i zaboravljao neke stvari stvarno zaboravim da postoje i to stoji negde i posle moram da se objasnjavam...

Upravo!i to mi je normalno.
chemu onda poruke,pozivi i cimanja?

A da li nesto znaci to sto rekoh..volim i ja vas
u smislu da budete parlamentarni na temi i da
ne pocinjete da se nadhebavate medjusobno

ako ne znaci..samo recite...mogu to da podnesem..

Па то "волим и ја вас" ми не значи, никад ми не значи, али могу да будем парламентаран. :)

pa mora brate dolazi nova cava i mora da se skloni sve da pokloni u smece zapali itd,ja sam i zaboravljao neke stvari stvarno zaboravim da postoje i to stoji negde i posle moram da se objasnjavam...

Nove zene ne smetaju, pa i sa drugarima, muskarcima, se druzis nevezano od toga s kojom si curom, zasto bi to smetalo nekoj tvojoj prijateljici s kojom si prethodno prekinuo ljubavnu vezu. Tesko je objasniti posto se nekima ljubav i prijateljstvo preplicu, ali ako postoji dobra volja sve se da postaviti na odgovarajuce mesto, oni koji u partnerima ne traze i ne nalaze prijatelje tokom trajanja veze su u boljem polozaju, nemaju dilema nakon raskida. :)

au brate
kako ribe teze raskidaju kad u ostatku posta se riba krese sa drugim?

Pricam mu ono sto zeli da cuje..posto ne zeli da cuje ideju da neko moze da raskine jer ne idu stvari ali da budu drugari. A ima i toga... nekako sam primetio da cesto devojka raskine kada ima vec neku mogucnost sa drugim likom kojeg je ono upoznala u nekoj spontanoj atmosferi sa drugaricama dok je izlazila i on je bio tako zabavan i sarmantan ;) No, nije pravilo...i muski to umeju da rade.

Nove zene ne smetaju, pa i sa drugarima, muskarcima, se druzis nevezano od toga s kojom si curom, zasto bi to smetalo nekoj tvojoj prijateljici s kojom si prethodno prekinuo ljubavnu vezu. Tesko je objasniti posto se nekima ljubav i prijateljstvo preplicu, ali ako postoji dobra volja sve se da postaviti na odgovarajuce mesto, oni koji u partnerima ne traze i ne nalaze prijatelje tokom trajanja veze su u boljem polozaju, nemaju dilema nakon raskida. :)
znam ali nije mi nista znacila ni ona ni ti pokloni njeni i sta sad , to sve moze i da urekne bude baksuzno,tako da mora kuca da se odrzava cista kad dodje nevina u gajbu e ta se cuva :P

Back