dobri odnosi?!

Zato sto skapiras da sa tom osobom ne mozes dalje u vezu ali kapiras da je i dalje volis, postujes i da ti je drag i dobar prijatelj. Probali ste, ne ide, zasto sada lomiti sve u param parcad. Ostanes sa tom osobom prijatelj...Zreli ste ljudi..

Pazi,da je to trajalo neko duze vreme,pa i da to shto govorish ima smisla.
Lepo je to shto sam ja njoj ostao drag,i shto me se po dobru seca,
ali sam joj onomad objasnio da me ne interesuje druzhenje sa njom.
Tachnije,ne druzhim se sa ribama koje mki se svidjaju.a narochito ako su ispale
nekorektne u tom odhebavanju!dakle,batali me,nemoj da me smarash sa tim kako sam dobar,
divan i sve ostalo...

nekorektne u tom odhebavanju!dakle,batali me,nemoj da me smarash sa tim kako sam dobar,
divan i sve ostalo...

Pa pricao sam uopsteno, posle veze..e sada ok, neke ne mogu da idu u tom pravcu. Nemam ja sta tebi da prica, pricam na temu iako je napisano u drugom licu. Ja tebe ne poznajem, niti znam sta se desilo izmedju vas. Ako cemo tako izgleda da joj se ne svidjas, i ne zeli da ti povredi osecanja pa ti kaze da si fin i drag, a moguce je i da se tuca sa nekim frajerom koji joj nije fin nego je pravi bezobrazac.

divan i sve ostalo...

Taj covek ti je dao savrsen odgovor, bolji neces dobiti onako generalno gledano. A tvoja situacija je posebna prica i sam trazis odgovore na pitanja koja se namecu, niko ti ne moze pomoci.

Ako smem da dodam - pichku je relativno lako naci, a iskrenog prijatelja u nekoj osobi (zeni) jako, jako tesko, gotovo nemoguce.

A vidi i ovo drugar, devojka koja udje u vezu tesko ce raskinuti tu vezu (teze neko muskarci vecinom) osim ako stvarno nisi dileja, pa ne znam sta da radis, ili, verovatnija okolnost je da je sve islo ok, gore dole, ali se odjednom kresnula sa drugim, pa sada hoce da izmiri sa tobom na finocu i ima osecaj krivice ...

Zanima me zashto neko sa kim ste bili u shemi,i odhebe vas (na finjaka) hoce da ostanete u dobrim odnosima?
u chemu je poenta? :roll:

Po meni u ljubav and sex spada i prijateljstvo i dobri odnosi i sve sto ide uz to
ako neko nekog odhebe pa i na finjaka i svega toga vise nema, ne vidim zasto bi ostajali
u dobrim odnosima nakon svega toga ako ne moze u ljubavi...jedino ako se sretnete
negde pa ono..cao .cao..kako si dobro sam,popijes kafu ili pice i tako to..ali ne vidim mesta
insistiranju na prijateljskim odnosima..cemu to ?

Poslednja izmena:
pa to je po meni uvek vrhunac zenske manipulacije ako lik i tu padne pa stvarno je ludak.
-Jer naravno da tako hoce jer ne treba joj neki bivsi da se seta okolo i prica kako joj je svrsavao u i oko usta i kolko je volela sto mu sperma ima ukus kafe, ili bilo sta lose o njoj ....nebitno sta... Bitno je da ona ne bude vidjena u spoljnem svetu kao djubre iako je takva.bitna je fasada da se sija.
Ili kad mi pricaju da su ostale kao drugari sa bivsim kao veruju u m-z prijateljstva pa sve mi je jasno bilo kakve su to namazotine.
Cak stavise cesto kada ostanu drugari on je hvali,(sada drugarski naravno inace je los drug ako kaze lose za nju!!! i opet on kriv) ,kako je u sustini ona dobra devojka iako mu je sve to priredila.... mislim debil ostaje debil....znaci umesto da dobije minus ona limitira shtetu i ne samo to da se izvuce nego dobije i plus ,duplo profitira bato!

Taj covek ti je dao savrsen odgovor, bolji neces dobiti onako generalno gledano. A tvoja situacija je posebna prica i sam trazis odgovore na pitanja koja se namecu, niko ti ne moze pomoci.

Ako smem da dodam - pichku je relativno lako naci, a iskrenog prijatelja u nekoj osobi (zeni) jako, jako tesko, gotovo nemoguce.
znas li kolko zenski prica kako vise vole ili se samo druze sa muskarcima jer su bolji prijatelji...i to one sto znaju nesto u zivotu..

Po meni u ljubav and sex spada i prijateljstvo i dobri odnosi i sve sto ide uz to
ako neko nekog odhebe pa i na finjaka i svega toga vise nema vidim zasto bi ostajali
u dobrim odnosima nakon svega toga ako ne mozemo u ljnubavi...jedino ako se sretnete
negde pa ono..cao .cao..kako si dobro sam i to..

Valjda ostaju neki tragovi tih emocija, kako to vec nazvati, ili se to ukljucuje i iskljucuje kao nekim prekidacem - kvrc i gotovo? :)

Nikad necu razumeti to paljenje, gasenje, nemam prekidac. :(

Zanima me zashto neko sa kim ste bili u shemi,i odhebe vas (na finjaka) hoce da ostanete u dobrim odnosima?
u chemu je poenta? :roll:

pa ne znam
verovatno da ne ispadne toliko djubre, mada je bitno i na koji nacin sam odhebana
a vecina trazi opravdanje za sebe pa kao ostanemo dobri, ajeeee
mada mislim da ako je bilo iskreno i korektno, nema tu odhebavanja, ne mozes nikoga naterati na nesto sto mu nije volja

Ja ne bih ni zeleo da ulazim u vezu sa devojkom sa kojom bih na startu znao da bi smo se posvadjali ako bi smo raskinuli i da nema prijateljskih odnosa i postovanja, necega zajednickog sto nema veze sa sexom...

Koji li se muskarac (pametan korektan) slozi sa tobom evo dobijas orden za genijalnost.
Ne ne svaka zena nego svaki lazljivac je osetljiv na istinu.

Значи тек кад се неко (иначе по твом мерилу паметан и коректан, то значи изузетно глуп) сложи са тобом тек тад твоје мишљење има тежину? Боже...

Па кад причамо о лажљивцима о томе и говорим..

A vidi i ovo drugar, devojka koja udje u vezu tesko ce raskinuti tu vezu (teze neko muskarci vecinom) osim ako stvarno nisi dileja, pa ne znam sta da radis, ili, verovatnija okolnost je da je sve islo ok, gore dole, ali se odjednom kresnula sa drugim, pa sada hoce da izmiri sa tobom na finocu i ima osecaj krivice ...
au brate
kako ribe teze raskidaju kad u ostatku posta se riba krese sa drugim?

Jasno,ja sam konkretnu situaciju iskoristio kao primer.ram trazhim odgovore,
medjutim zanima me zashto ljudi ne mogu da budu iskreni i lepo kazhu u chemu je stvar!
Ovakvo ponashanje vredja inteligenciju!

A za drugi deo si potpuno u pravu!

divan i sve ostalo...
ma to ti je fazon, ""nisam kucka ajde da ti samo ublazim bol, bice mi lakse"
prodaje mu.da za bubrege

]Pazi,da je to trajalo neko duze vreme,pa i da to shto govorish ima smisla.[/B]
divan i sve ostalo...

Pazi,da je to trajalo neko duze vreme,pa i da to shto govorish ima smisla... :ok:

Ja ne bih ni zeleo da ulazim u vezu sa devojkom sa kojom bih na startu znao da bi smo se posvadjali ako bi smo raskinuli i da nema prijateljskih odnosa i postovanja, necega zajednickog sto nema veze sa sexom...

znam ja to ribe se kresu okolo i promene desetak ,znas li sta znaci njoj kad joj gori pod nogama u kasne 20te da tih desetak cute i ne cuje se nista za nju,pa cak da je pohvale ovo-ono.... ili bi pre da ide okolo tih desetak i pricaju sve i svasta ovaj radio ovo onaj ono ,i da joj niko i ne prilazi? ne mozes dovoljno da shvatis i potcenis kolko je zenama bitno da se ne sazna ,za svakakve stvari. i tada naravno nema vise govora o iskrenosti, istini, postenju ,samo laz i manipulacija.

medjutim zanima me zashto ljudi ne mogu da budu iskreni i lepo kazhu u chemu je stvar!

zato sto su kukavice eto zasto
ja sam to vec prosla pa mi te fore ne pale
kazi joj lepo hvala cao dovidjenja i nema tu sta

Zarad pravog prijateljstva valja stosta i progutati, neka sujeta istrpi, reputacija ljubavnika ce se ionako konsolidovati u vezama s nekim novim zenama, vise vredi prijateljstvo od ljubavi.

hahaha e al ajde pricaj okolo sta si joj radio, i videces vrlo brzo ces dobiti pretnju da je zaboravis ko da ne postoji ,i da ce te premlatiti njen novi decko ako opet zucnes...
al ostaje ona vecita dilema zasto se uopste i tuci s nekim zbog rave :D, zna se za kakvu se stavlja ruka u vatru.

Zasto Nina, ja sam bas skoro sa bivsom bio na kafi..lepo se ispricali, druzili, ona je sada udata...sasvim normalan i zreo odnos...ne kapiram to crno belo..ali ok..

Pazi dopunila sam svoj post da bude jasniji...kada sam napisala sretnu se i cao cao kako si..
mislila sam i da se popije kafa ili pice, sto da ne ali da se insistira na prijateljstvu i dobrim odnosima to ne vidim bas ..zasto

Back