dobri odnosi?!

Pa govoreci onako iz licnog iskustva slabo se nalazim u navedenoj situaciji..ali da zamislim sta bi to moglo biti ?!
Jedno je ostati ok, u smislu zelim ti sve najbolje, necu ti se svetiti, ni podmetati, pomoci cu ti oko neceg ako ti je neophodno, a da sam u mogucnosti..
Sasvim nesto drugo je druzenje posle toga, mislim da posle sheme nema druzenja, bar ne verujem u takvo prijateljstvo,drugarstvo, sta li vec...

Verovatno da ne postoji, u pravu si!
Ako je vec odhebala na finjaka, zavrsis i kraj. Ne znam sta to sad treba da te dotice? Znas da nemas vise sta tu da trazis ides dalje. Poenta je da poente nema!
Tako da :amen:za tebe!

Pazi, obicno zene raskinu a da nemaju ni razloga za to.
Drugo je mozda da imaju razlog ali ne zele da ga saznas

Činjenica je da često ne znate šta hoćete,
ali samo veoma veoma zelen tulipan to ne može da vidi,
sa druge strane ako muškarac zna ili naslućuje razlog preko koga se ne prelazi... čemu sve to??
A opet je bezobrazno i podlo sa njene strane, ovamo duva u drugu kožnu frulicu, a prva je dobra za pričicu... :bljuc:

Činjenica je da često ne znate šta hoćete,
ali samo veoma veoma zelen tulipan to ne može da vidi,
sa druge strane ako muškarac zna ili naslućuje razlog preko koga se ne prelazi... čemu sve to??
A opet je bezobrazno i podlo sa njene strane, ovamo duva u drugu kožnu frulicu, a prva je dobra za pričicu... :bljuc:

Pa to je onda njen problem. Samo mi nije jasno sto se on toliko potresa? Zagrejao se - ohladice se i kraj!
Pa cim ga je othebala na finjaka trebao je odmah da skonta o cemu se radi, ako nije "zelen" kako ti kazes. :D

Moje ponasanje ne govori tako ali tebi smetam sto ti odgovorih pravo.

Ма види.. Ти си ипак само женско.. Ништа мени ти није ни чудно, испод првог поста сам написао и објашњење, тј други пост у ком сам навео шта ћете и рећи на теми, и испод тога је јеца рекла управо то.. Мсм толико сте више проваљене, и смешне да не знам уопште ко више пада на те форе..

А како сам успео да видим теби је сметало то што сам ја одговорио право, чим си се јавила, а ј б г истина вас је увек је*ала у мозак.

Mislim da je odgovor da ne znaju ni one! Tj. da takve zene ne znaju :D Mislim da je to pomalo bzv. da odhebes nekoga i da ne das nikakav normalan i razuman razlog!
Tako da je moje misljenje da NE ZNAJU! :S

А ти ниси таква девојка јел тако?

Нема ту шта да се даје или не, па то је јасно, ево дао сам му ја разлог на прошлој страни.. Мсм није то нека мистерија..

А ти ниси таква девојка јел тако?

Нема ту шта да се даје или не, па то је јасно, ево дао сам му ја разлог на прошлој страни.. Мсм није то нека мистерија..

Mislim da se ovde ne govori o meni. Ako je to nekakvo ironicno pitanje smatraj da neces dobiti odgovor!
Dao si razlog, u redu! Neka ga svi poslusaju jedini je on ispravan! - to tako zvuci

Mislim da se ovde ne govori o meni. Ako je to nekakvo ironicno pitanje smatraj da neces dobiti odgovor!
Dao si razlog, u redu! Neka ga svi poslusaju jedini je on ispravan! - to tako zvuci

Па не прича се ни о осталим девојакама осим о овој једној конкретно па ти рече за њих.. Па оно, питам само, ти ниси таква вероватно?

Ок, дај ти исправан осим тог "не знају" пошто не бих баш рекао да не знају, како никад не ураде ништа лоше по њих у том незнању?

Па не прича се ни о осталим девојакама осим о овој једној конкретно па ти рече за њих.. Па оно, питам само, ти ниси таква вероватно?

Ок, дај ти исправан осим тог "не знају" пошто не бих баш рекао да не знају, како никад не ураде ништа лоше по њих у том незнању?

Onda se nismo razumeli. Nisam takva i ne bih volela da budem...
"Па да седиш на клупи за резерве, ако би опет засврбела пизда а не буде нико други ту." - pa u pravu si u slucaju da ima jos nekoga pored njega. Kada izgubi sve onda bi dosla na vrata
Ali, ako jednostavno ne zeli nista sa njim vise i odhebe ga na finjaka, onda znaci da se TA nece ni vratiti. Nego je mozda manjak IQ-a da smisli normalan razlog!

Onda se nismo razumeli. Nisam takva i ne bih volela da budem...
"Па да седиш на клупи за резерве, ако би опет засврбела пизда а не буде нико други ту." - pa u pravu si u slucaju da ima jos nekoga pored njega. Kada izgubi sve onda bi dosla na vrata
Ali, ako jednostavno ne zeli nista sa njim vise i odhebe ga na finjaka, onda znaci da se TA nece ni vratiti. Nego je mozda manjak IQ-a da smisli normalan razlog!

Ниси, наравно...

То је један од три поста на првој страни које сам навео.. Не трчи пред руду што би се рекло..

А како сам успео да видим теби је сметало то што сам ја одговорио право, чим си се јавила, а ј б г истина вас је увек је*ала у мозак.

Odgovorio si glupo zato si i dobio odgovor-ukor.
Mislis pogresno a najcesci razlog dobrih odnosa nakon otupusta na fino jeste ego "mogu te imati kad hocu".
Eto naucio si nesto novo.

Zanima me zashto neko sa kim ste bili u shemi,i odhebe vas (na finjaka) hoce da ostanete u dobrim odnosima?
u chemu je poenta? :roll:

Zato sto skapiras da sa tom osobom ne mozes dalje u vezu ali kapiras da je i dalje volis, postujes i da ti je drag i dobar prijatelj. Probali ste, ne ide, zasto sada lomiti sve u param parcad. Ostanes sa tom osobom prijatelj...Zreli ste ljudi..

Ниси, наравно...

То је један од три поста на првој страни које сам навео.. Не трчи пред руду што би се рекло..

Imacu na umu!
"Не знам што си уопште дошао у ситуацију да те од*ебе, што раније ниси променио, но добро..

Па то је и поента, да испуњаваш њихове хирове, да им послужиш, да извуку из тебе што се извући може и идемо даље.. Ку*ац него како." - Ovaj post sam videla! I pomalo mi je bilo cudno da muski pol napise "sto se nisi promenio" sto je naravno u +! Svaka cast za prvi deo... Mozda nije krivica do nje nego do njega.... I mi bacamo komentare, a ne znamo o cemu se u stv. radi!
Sto se tice drugog dela recimo da se malim delom slazem sa tobom.

Odgovorio si glupo zato si i dobio odgovor-ukor.
Mislis pogresno a najcesci razlog dobrih odnosa nakon otupusta na fino jeste ego "mogu te imati kad hocu".
Eto naucio si nesto novo.

Не него си као и свака жена осетљива на истину која вам не иде у прилог, а сад си слободна као крава на ливади, или нађи неког јадника који ће да се за*ебе па да ти посвети време и живце па на њему тренирај глупост.

Imacu na umu!
"Не знам што си уопште дошао у ситуацију да те од*ебе, што раније ниси променио, но добро..

Па то је и поента, да испуњаваш њихове хирове, да им послужиш, да извуку из тебе што се извући може и идемо даље.. Ку*ац него како." - Ovaj post sam videla! I pomalo mi je bilo cudno da muski pol napise "sto se nisi promenio" sto je naravno u +! Svaka cast za prvi deo... Mozda nije krivica do nje nego do njega.... I mi bacamo komentare, a ne znamo o cemu se u stv. radi!
Sto se tice drugog dela recimo da se malim delom slazem sa tobom.

Нисам написао што се није променио већ што није променио њу тј заменио.. Онда не би ни дошао у ситуацију да се сад пита ово што се пита..

Ууу па то је и помак, мсм слажеш се са великим делом ту, али како жене неће да признају ништа и тај твој мали део је нешто.

Не него си као и свака жена осетљива на истину која вам не иде у прилог, а сад си слободна као крава на ливади, или нађи неког јадника који ће да се за*ебе па да ти посвети време и живце па на њему тренирај глупост.

Нисам написао што се није променио већ што није променио њу тј заменио.. Онда не би ни дошао у ситуацију да се сад пита ово што се пита..

Ууу па то је и помак, мсм слажеш се са великим делом ту, али како жене неће да признају ништа и тај твој мали део је нешто.

E sad si me razocarao :p Salim se... Pa neke zene ne zasluzuju neke muskarce, neki muskarci ne zasluzuju neke zene to je cinjenica... Ali mislim da ce i sam kad - tad dobiti pitanje na taj odgovor, nebitno je da li ovde ili ce sam skontati.
Izgleda!

E sad si me razocarao :p Salim se... Pa neke zene ne zasluzuju neke muskarce, neki muskarci ne zasluzuju neke zene to je cinjenica... Ali mislim da ce i sam kad - tad dobiti pitanje na taj odgovor, nebitno je da li ovde ili ce sam skontati.
Izgleda!

А знам, нисам рекао оно што вама одговара. :)

Тешко да ће добити питање на тај одговор, можда одговор на питање, ал' да не цепидлачимо хаха :lol:

Back