firedragon9
Iskusan
- Poruka
- 6.042
Pa dobro, ne razmisljamo svi na isti nacin, na kraju krajeva vecina zastupa slican stav kao i ti.
Hvala, lepo je to cuti.![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa dobro, ne razmisljamo svi na isti nacin, na kraju krajeva vecina zastupa slican stav kao i ti.
Hvala, lepo je to cuti.![]()
Vecina zena ni ne raskida dok ne obezbedi novog partnera.![]()
smem da ilustrujem?
To i pricam, pa sam bio napadnut od lobija kao da sam razotkrio iluminate...
Citam vas dvojicu...bas ga preteraste. To o cemu pricate nema veze sa polom vec sa karakterom.
Zanima me zashto neko sa kim ste bili u shemi,i odhebe vas (na finjaka) hoce da ostanete u dobrim odnosima?
u chemu je poenta?![]()
Да су толико блиски, не би раскинули. Престало да их веже, престали да познају како други дише.Uopsteno govorim, nevezano za konkretni primer iz uvoda teme, mada i shema je kao i bilo kakav odnos dovoljan okvir da se uspostavi prijateljstvo, ako su akteri dovoljno prisni i van kreveta.
Bas zato sto ih mnogo toga veze ljudi koji su toliko bliski mogu ostati prijatelji, znaju se kako disu, pa i fudbal bi igrali skoro kao prva Barsina postava upravo zato sto se prepoznaju, sto se igraju pasovi bez gledanja, po navici.Ima li neke logike da nekog potpuno odstranis iz zivota pritskom na prekidac u sebi? Ako ima logicno je da postoji mogucnost odbacivanja jednog aspekta odnosa, ljubavnog, da bi dosao do izrazaja drugi aspekt, prijateljstvo, to mu je neki medjupolozaj prekidaca.
![]()
Ima veze sa polom srce. Ja mogu da se osisam kod najboljeg frizera, odradim 6 pack, nabacim najlepsi osmeh na licu i dalje cu ako ne pridjem i ne budem aktivan iz tog bezbednog okruzenja stajati sam u kaficu okruzen zenama, a ti srce sve sto treba je da se doteras, malo sexy, ne moras nista ni preterano, sve sto treba je sarmantan flerty osmeh, i imaces pozivnice za "druzenje" sa osmehom na licu...
Srce
Ali od karaktera osobe zavisi da li ce prihvatiti te pozivnice...
Kao i sto od tvog karaktera zavisi da li ces, iako u vezi, biti aktivan...
Да су толико блиски, не би раскинули. Престало да их веже, престали да познају како други дише.
Можда неко стишавање страсти, нешто шта никада и није било ватрено и љубавно па да остане другарство које можда и није требало прелазити у више... ал ко би, Дачо, пријатељевао са неким ко те рецимо повриједио... превари те, после ти да јој прискачеш у помоћ, да је слушаш и као разумијеш док је други љуби...
Nazovi utjeha: ''Mozemo ostati prijatelji..''HAHAHAH ovo je surovo!
Vec receno...rezerve radi...
Radi se o tvojoj velikoj gluposti, prvi citat, zato se kaze...dal' ima iko normalan koji misli kao ti covece..... a nije teorija o ispravnosti necijeg misljenja ako se sloze dva ili vise.
Ali zbog svoje gordosti ne zbog gluposti, bi me izazvao na gnev.
Jos jednom si pokazao svoju glupost odbacujuci gornju recenicu jer je nisi shvatio.
I vise mi je mrska demonska gordost nego glupost.
To se traziNi dobre ni loše odnose. Ravnodušnost mi odgovara.
Zanima me zashto neko sa kim ste bili u shemi,i odhebe vas (na finjaka) hoce da ostanete u dobrim odnosima?
u chemu je poenta?![]()
Јел могу да се дружим са вама, ето бар то?
u chemu je poenta?![]()
Ju, pa niko nije rekao da smo ravnodusne prema svim muskarcima! Samo prema onim koji su postali bivsi, jer mi nekako ne ide da se lazno smjeskam i glumim neko prijateljstvo poslje ljubavi ili da se svadjam...
Zasto da ne, nismo sa Marsa![]()