gost 223714
Buduća legenda
- Poruka
- 27.559
sujeta
zashto?
kakve veze ima sujeta ako si zaista u glavi srcu mislima otishao od nekoga?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
sujeta
А откуд знам, можда нисам квалификован за то друштво, питам..
Ето волео бих да будем у вашој екипи скроз
zashto?
aha, posebno u glavi i srcu to tako ide
Zasto ne! Nismo ekipa, pa ne mogu da govorim u ime ostalih, ali eto, i ja bih skroz voljela da se druzis samnom![]()
zashto?
Није ваљда? Красно, заиста прекрасно.
Само што се са мном пише одвојено, чисто информативно.
Nece ici, izgleda... Uh, gresna li sam... Hvala na informaciji!
Гаји још неке емоције, па се привикава на нову ситуацију.Zanima me zashto neko sa kim ste bili u shemi,i odhebe vas (na finjaka) hoce da ostanete u dobrim odnosima?
u chemu je poenta?![]()
osoba A-decko
osoba B-cura
osoba C-deckova majka
izjava C..."nisi dovoljno dobra"
B odstranjuje A iz svoga zivota bez mnogo prijatnosti
12 godina kasnije,pod maskom "prijateljstva",B i dalje nastoji ubediti C da moze i bolje proci od onog za koga nije dovoljno dobra
enigma?
I meni mi bilo dragao, ali osjecam dozu arogancije u tvojim izjavama, ili se to meni samo cini...Што бре? Ја бих баш волео да нам ово успе..
Ништа, ипак сам ја џентлмен
I meni mi bilo dragao, ali osjecam dozu arogancije u tvojim izjavama, ili se to meni samo cini...
ne, samo kompleks...
osoba B nema ni S od sujete u opisanoj situaciji...
mada je i sujeta jedna varijanta kompleksa..
mislim ovde na one nize vrednosti kod osobe B
sujeta je razlika izmedju onog sto jesi...i onog sto mislis da jesi![]()
Valjda se moj vokabular i izbor rijeci ralikuje od tvog, pa zato... A ono ''samnom'' je zato sto sam Bosanka (glupa)Ма јок, него напишеш нешто као "драгао" и онда мени смешно![]()
E da ga 'bem, ako se ne moze odmah skontati dal ce neko biti gadan ili nece.Гаји још неке емоције, па се привикава на нову ситуацију.
Жели да те задржи као опцију за нешто поново.
Свиђаш јој се као особа, неко други као мушкарац, не гаји према теби ништа љубавно па би да се останете другари.
Плаши се твоје реакције, момци знају бити гадни након раскидa.
...
Valjda se moj vokabular i izbor rijeci ralikuje od tvog, pa zato... A ono ''samnom'' je zato sto sam Bosanka (glupa)![]()
E da ga 'bem, ako se ne moze odmah skontati dal ce neko biti gadan ili nece.![]()
u moe selo kazu samonom...i piju rakiju bre![]()
govorim tiho i nosim psa sa sobom![]()
Valjda se moj vokabular i izbor rijeci ralikuje od tvog, pa zato... A ono ''samnom'' je zato sto sam Bosanka (glupa)![]()
poenta..da si hrani ego kako te moze uvek imati
Hahaha, nisam bas nesto ni razmisljala o tome u posljednje vrijeme, ne od kada sam izasla iz skole... Ali u svakom slucaju, moram biti pismena, gdje mi je bila pamet kad' sam to pisala!
Ma i ja sam, eto i mi smo kao Bosanci il' te Bosnjac, ko zna... Bilo kako bilo, dobro je da neko obraca paznju na to!Ја сам из РС и могу ти рећи да је то само мит.![]()
Haha, dobro, dobro!to se ne misli...to se pije [URL=http://www.image-share.com/igif-2021-84.html][/URL]
a onda se pricha na jezicima za koje nikad chuo nisam
zvinte shto vam upadoh u muvanje...odo![]()