Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
ne znam
'odgovarajuca kolicina brige' zavisi od osobe do osobe
neko voli da se oko njega stalno neko trudi, a neko smatra da je to cisto gusenje
stavljenje u ulogu mucenice koja sve radi za druge je takodje vrlo pateticno
inteligentan covek moze da oseti i sta je mnogo i sta je malo, kao i da trazi onoliko koliko misli da zasluzuje
Sto bwe...ako vidim problem kazem pazi na to i to, mozda ne vidi lepo
Kada sama ne primetim volim da mi kaze na vreme sve sto misli
Ne mogu da hodam po jajima...ako smo u vezi, sta ce mi cenzura...ako je imam znaci da sam sa njim tek onako, bez da mi je jako stalo
Zato što mi to "pazi se" zvuči kao da mi keva govori... Uostalom ako izginem ili mi se desi ovo ili ono, meni se desilo... Šta sad, neka bude tu ako hoće, ako neće i ne mora... Mislim, kapiram ja to, svako čuva svoje ili ono što misle da je njihovo, jer će onda biti uzalud su se trudile da naprave od toga ono što se njima sviđa ako ja izginem pre vremena, ali šta sad...
Ne želim da mu izigravam roditelja ili staratelja. Grozna sam, sebična i samoživa i eto, mislim da zaslužujem čoveka koji ume sam da vodi računa o sebi. Baš kao što i on ne zaslužuje ženu koja ne zna sama da li joj je hladno, ili joj je mnogo kafa ili će je zaboleti noge od štikli. I to ne znači da ga ne volim beskrajno. Zapravo, jedna od stvari koje najviše volim kod njega je to što nije derište, i to što zna da me voli i brine o meni bez gušenja.
Meni je to debilno, mislim, ako ću ja da skočim kroz prozor ja ću to da uradim, nije mi keva da mi govori da se pazim... To ume da se pokaže na mnogo bolji način, kao kad umoran voziš i stigne ti poruka "jesi stigao", to je briga, ovo "pazi se" mi keva govori, da hoću kevu ne bih tražio devojku.
Meni je to debilno, mislim, ako ću ja da skočim kroz prozor ja ću to da uradim, nije mi keva da mi govori da se pazim... To ume da se pokaže na mnogo bolji način, kao kad umoran voziš i stigne ti poruka "jesi stigao", to je briga, ovo "pazi se" mi keva govori, da hoću kevu ne bih tražio devojku.