euridika
Ističe se
- Poruka
- 2.608
Prateći teme po forumu iznenadila sam se koliko se neuviđavno ponašam prema svom dragom samim tim što ne brinem o tome šta je najbolje za njega- uvek se rukovodim time da nije malouman, ne pokušavam suptilnim znacima da mu pokažem da mislim da nešto nije u redu ili da se sa nečim ne slažem- nije da razbijam posuđe i urlam , ali jasno, glasno i bez uvijanja kažem šta imam, sve mislim da dokle god ne kažem, on ne može znati, nije baš radio na razvijanju svojih medijumskih sposobnosti. Isto očekujem i od njega. Ne mislim da je moje da mu brojim pića,kafe, pravim režim ishrane, ali ću ga podržati kad sam reši da menja navike, ako reši. Glupo mi je da padam u nesvest od oduševljenja za svaku sitnicu, ali prokomentarišem kad god sam naročito ponosna ili pozitivno iznenađena.
E sad, ne mali broj žena sa foruma koje, kako sam razumela, iza sebe imaju značajan bračni staž rukovodi se drugačijim principima, na obostranu radost.
Kako vi "brinete" ili ne o svom partneru, pretpostavlja se da smo sa ljudima koje volimo i koji su nam vrlo važni?
E sad, ne mali broj žena sa foruma koje, kako sam razumela, iza sebe imaju značajan bračni staž rukovodi se drugačijim principima, na obostranu radost.
Kako vi "brinete" ili ne o svom partneru, pretpostavlja se da smo sa ljudima koje volimo i koji su nam vrlo važni?