Ја нисам знала да је у Босни! Он ми рекао на ФБ!
Ааа, а комшија који качи заклане свиње на оно за трешење тепиха, где смо се ми редовно превртале! Некад сам сатима висила тамо, кад нема свиња, наравно

Umrecu od smeha...

A jesam i ja benetina...

Gde sam se setio tog ludaka...

hahahahahahahaha...

Joj, covece...

Koji je to lik bio... pokojni Rade... znaci on je operisao sa obe strane PP-ovog ulaza

... s tvoje strane mu je bila ta shipka za tepihe, oko koje su se igrale devojcice (bila je poput odbojkaske mreze

), tu je kacio i sredjivao trup, a sa moje strane je klao prasice i imao sto za tranziranje i kazane...

A faca je bio... Uvek ga se setim kad gledam film "Kad porastem bicu Kengur", u sceni kad klinci pred Kengurovom zgradom pevaju navijacku pesmu "Komsija Rade..." u cast onog njihovog komsije Radeta...
U mojoj zgradi je ziveo i sasavi komsija Dule, isto rodom iz Bosne, teska pijanica i veseljak, ali i namcor, stalno je remetio "javni red i mir".

Koliko je samo puta ranom zorom iz kafane dolazio stazom ispod one nase drvene strehe u pratnji sviraca, ili samo jednog harmonikasa kad bi ostao bez love.

Dernjao se stalno, tresten pijan, a sve se cuje, dvoriste zgrade je akustican prostor, kao koncertna sala.

Bila je jednom ekstra zurka, za njegov rodjendan, u gostima mu se nasla jos veca budala od njega, i poznatija, Bora Drljaca (bio je blizak rodjak Duletove zene).

Grmela je zgrada, niko spavao nije, svi izasli na terase i prozore, ili dole u dvoriste, slusaju Drljacu kako peva i zeza se u Duletovom stanu, cak su komsije i narucivale pesme, luda kuca covece.