gost 107590
Buduća legenda
- Poruka
- 42.249
Kiosk u dvoristu Ekonomske i Gimnazije sa minjonima i puzevima, cini mi se "Ishranin", i radnjica kraj glavnog ulaza u Gimnaziju, tacnije na samom cosku Gimnazije, ali tamo je bilo opasno ici po klopu kad je bilo kisovito, neki drugari cija je ucionica gledala na tu stranu, na Gimnazijsku ulicu, sacekali bi da se dole na trotoaru nakupi masa koja ceka u redu da pazari, i cim bi dole narod pozatvarao kisobrane oni bi odozgo s prozora ucionice na njih iscedili par nakvasenih sundera - nikad ih nisu provalili, jel pada kisa, pada... 

)

na dusheku koji preko dana sluzi i za vodu...tushiranje na dva tusha kad ima vode u miloj nam C.G.naravno napolju...obroci za drvenim stolovima sa klupama...komarci bodu i preko odece...i onda muzicko vece...onda je bio vrlo popularan i preraso u kultni film,I konje ubijaju zar ne...po ugledu na film bilo je organizovano igranje na parcetu kartona uz sentish muziku sa partnerom shto je podrazumevalo fizicku fuziju
..svaki put kad se pesma zavrshi karton je skracivao sudija,odokativno...i tako na kraju ostanu dva tri para na majusnim parcicima kartona a pobednik bude ko najvishe izdrzi ritam na...moram da se pohvalim i da kazem da sam jednom pobedila tako shto su moja stopala bila preko stopala mog igrackog para,i bila vrlo vrlo srecna zbog toga...malo se cini kao preteca nekih danasnjih igara...ali tada se ja nisam time zamarala,jednostavno mi je bilo lepo...