Добра стара времена :)

Kiosk u dvoristu Ekonomske i Gimnazije sa minjonima i puzevima, cini mi se "Ishranin", i radnjica kraj glavnog ulaza u Gimnaziju, tacnije na samom cosku Gimnazije, ali tamo je bilo opasno ici po klopu kad je bilo kisovito, neki drugari cija je ucionica gledala na tu stranu, na Gimnazijsku ulicu, sacekali bi da se dole na trotoaru nakupi masa koja ceka u redu da pazari, i cim bi dole narod pozatvarao kisobrane oni bi odozgo s prozora ucionice na njih iscedili par nakvasenih sundera - nikad ih nisu provalili, jel pada kisa, pada... :lol:

bombone i karamele su moja prva ljubav shto se slatkog tice...cokolada onako...tek od pomenutih kiki karamele sam obozavala a i danas ih prave ali nisu to te iste...onda se moglo kupiti na kilo...a mi svi damo ko koliko ima pa kupimo veliku kesu...i do shkole se tako nakrcamo i onda uzina nishta jer smo potroshili pare na bombone:znamiguje:

big.68445.1EF39593-1B14-4761-8066-C0B13A4E464A.jpg

Spominjanje prošlosti kao "dobrih starih vremena" znak je starosti!

Misao nije moja, niti je citirana od reči do reči, ali je to smisao.

Ne mora da bude tacno po svaku cenu. Zasto se covek ne bi rado secao nekih lepih stvari iz proslosti (a bilo ih koliko hoces)? Niko ovde ne pati za ratom, neimastinom i slicnim ruznim stvarima. Ljudi se samo secaju lepih stvari...sto da ne?

Spominjanje prošlosti kao "dobrih starih vremena" znak je starosti!

Misao nije moja, niti je citirana od reči do reči, ali je to smisao.

Претпостављам да је ово на рачун постављача теме тј мене. z:)

Ако ти се допада та мисао коју си парафразирао, и сматраш је тачном, дозволи нама "метузалемима" да евоцирамо та, прошла времена - на миру.
Ok? z;)

Poslednja izmena:
...setih se sad,zinat onima koji sa gnushanjem odbacuju podsecanje na dobra stara vremena...elem,letovanje negde u Prznom...ja klinka tijnedjerka...spavanje u shatoru koji ima okacenu sijalicu od 20wz:lol:na dusheku koji preko dana sluzi i za vodu...tushiranje na dva tusha kad ima vode u miloj nam C.G.naravno napolju...obroci za drvenim stolovima sa klupama...komarci bodu i preko odece...i onda muzicko vece...onda je bio vrlo popularan i preraso u kultni film,I konje ubijaju zar ne...po ugledu na film bilo je organizovano igranje na parcetu kartona uz sentish muziku sa partnerom shto je podrazumevalo fizicku fuziju:zstidljivko:..svaki put kad se pesma zavrshi karton je skracivao sudija,odokativno...i tako na kraju ostanu dva tri para na majusnim parcicima kartona a pobednik bude ko najvishe izdrzi ritam na...moram da se pohvalim i da kazem da sam jednom pobedila tako shto su moja stopala bila preko stopala mog igrackog para,i bila vrlo vrlo srecna zbog toga...malo se cini kao preteca nekih danasnjih igara...ali tada se ja nisam time zamarala,jednostavno mi je bilo lepo...:zaljubljena:

...setih se sad,zinat onima koji sa gnushanjem odbacuju podsecanje na dobra stara vremena...elem,letovanje negde u Prznom...ja klinka tijnedjerka...spavanje u shatoru koji ima okacenu sijalicu od 20wz:lol:na dusheku koji preko dana sluzi i za vodu...tushiranje na dva tusha kad ima vode u miloj nam C.G.naravno napolju...obroci za drvenim stolovima sa klupama...komarci bodu i preko odece...i onda muzicko vece...onda je bio vrlo popularan i preraso u kultni film,I konje ubijaju zar ne...po ugledu na film bilo je organizovano igranje na parcetu kartona uz sentish muziku sa partnerom shto je podrazumevalo fizicku fuziju:zstidljivko:..svaki put kad se pesma zavrshi karton je skracivao sudija,odokativno...i tako na kraju ostanu dva tri para na majusnim parcicima kartona a pobednik bude ko najvishe izdrzi ritam na...moram da se pohvalim i da kazem da sam jednom pobedila tako shto su moja stopala bila preko stopala mog igrackog para,i bila vrlo vrlo srecna zbog toga...malo se cini kao preteca nekih danasnjih igara...ali tada se ja nisam time zamarala,jednostavno mi je bilo lepo...:zaljubljena:

:super:

Fizicka fuzija! :super: :lol:

Мени је ова тема прелепа!
Али сам ја носталгична по природи, па сам се сећала ,,старих времена'' и кад сам имала 15 и 20 година, и 30, и 40.. :)
Са 16 сам се сећала камповања са родитељима, игара са браћом и сестрама на селу код бабе и деде...
Свако време је имало својих дражи.
Али је истина да смо ми генерација која има чега да се сећа, живели смо у најсрећнијим и најјезивијим временима у овој земљи.

"Miši!" :D

Ja se secam kako sam "upoznao" Vandu na forumu. Citavo vece smo spamovali neku temu nostalgicnog sadrzaja. Verujte da je tacno sve to sto je malopre rekla. :D

Ахаха, баш тако је било! Преузели смо тему и сећали се наших дана, нашег насеља и нашег друштва!
И сад да спамујем, јавио ми се ПП (ПеПе) на ФБ пре неки дан!

Back