Добра стара времена :)

Lice ovih novih moze da izdrzi dosta dugo, ali djon je shitara, kao da je od sundjera, nestaje tokom hodanja sloj po sloj, imao sam ja te nove, bacio sam ih kad su se pojavile rupetine na djonovima, postale neupotrebljive, a lice im ostalo citavo. Prozivedene u Indoneziji. :neutral:
I sve druge patike, a vecina njih se danas pravi na taj fazon, imaju los djon, znaci sirok je izbor lepih patika, ali kvalitet im je sporan.

Ја не могу да носим пластичне и патике које смо у наше време звали - од скаја :)
Модели су супер и лепе су, кад кажу да су од коже, онда су ретко када и целе кожне, топ тенке имају ту фору сада - 20% коже и 80% вештака.
И обућа се углавном тако сада и прави без обзира на цену. Раније купиш патике, а оне нове, миришу на кожу.

E, a jel se sećate onog roze jogurta u trouglastom tetrapaku. Najjači jogurt ikada-odsečeš vrh i tako piješ uz vruć, masan burekz:)
Е моја ћеро.. Закачио сам последње трзаје троугластог тетрапака -брика.
Рано јутро пола 6, сваког дана путује моја Милена буахахах..есе сећате? Е, тако ја из клуба у рану зору, а испред продавница су оставњали читава паковања јогурта у пластичној амбалажи. И онда су се путници намирници самопослуживали. Пекаре се тек отварају, а јогурт смо позајмили и онда са врућом кифлом или буреком у парк... Баш ме није хтело да то потраје.

Razvi,
hvala za ono "ćero":znamiguje:
A crveni kiosci, gde su se prodavale viršle sa senfom ili bez. Nije bilo kao dans-hoćeš urnebes, teleću ili rusku salatu:zroll:. To je bio hit na velikom odmoru, a lik koji ih je patentirao (msm kioske) je zgrnuo silne pare. Imao si običan i dupli kiosk u zavisnosti od potreba i prometa.
Nedavo (pre par meseci) smo muž i ja videli jedan takav u Sloveniji iz doba Tita i skroz se oduševili. Naračno čist, ofarban, uredan...

Razvi,
A crveni kiosci, gde su se prodavale viršle sa senfom ili bez. Nije bilo kao dans-hoćeš urnebes, teleću ili rusku salatu:zroll:. To je bio hit na velikom odmoru, a lik koji ih je patentirao (msm kioske) je zgrnuo silne pare. Imao si običan i dupli kiosk u zavisnosti od potreba i prometa.
Nedavo (pre par meseci) smo muž i ja videli jedan takav u Sloveniji iz doba Tita i skroz se oduševili. Naračno čist, ofarban, uredan...

Jel oni plasticni crveni? Ima jedan pred mojom zgradom, radi punom parom. :)

Razvi,

al nema takvih viršli više,
pod punom odgovornošću tvrdim da su te viršle bile skroz drugačije od onih kupljenih na bilo kom drugom mestu,
nije bilo šanse da ukus bude isti
i kiselo mleko u staklenoj teglici sa alu poklopcem,pa me mama odvede u pekaru,uzme kiselo i medenjak i dobijem dugačku plastičnu kašiku da ručkam,
više sam se radovala kašiki nego hrani,nisu mogle da se kupe u slobodnoj prodaji,jedino da mazneš neku,al moja mama bila fina gospoja,otela mi je iz džepa z:mrgreen:

Ko nije imao para za
levis.jpg

nosio je
carera.jpg

Ma ni viršle, ni senf ni kifle nikada nisu bile takvog neponovljivog ukusa. Ja sam bila slabo "ješna", pa sam jedino to htela napolju da jedem, a mama brže bolje samo da nešto pojedem.
Sećam se posle injekcija, obavezno je bilo viršle na kiosku (da povratim snagu) i nekoliko kesica tada aktuelnih sličica Sara Kej, a album imam i dan danas sa svim onim divnim izrekama:zgrudvanje:

Neko je pomenuo Startesice patike-letos na Savskom keju sretosmo dedu u ganc novim! Mnogo je bio sladak-mora da je čistio podrum, pa ih pronašaoz;)

Mi smo imali i školske kecelje! z:)

Ми смо имали покушај увођења кецеља али су сви били недисциплиновани.
Нису лоше кецеље, прикрије се барем на часу соц. неједнакост деце, сви исти. Ја нисам противник кецеља у школама.

Ми смо имали покушај увођења кецеља али су сви били недисциплиновани.
Нису лоше кецеље, прикрије се барем на часу соц. неједнакост деце, сви исти. Ја нисам противник кецеља у школама.

definitivno pametna stvar,ne mora kecelje,neki vid uniforme,al se pitam kako bi novobogataši pokazali šta sve mogu da priušte,eh...

Фала богу да чујем да су још неки дечаци носили балетанке, али само у сали за физичко.

Јаса трикои за девојчице, па се виду, оцртавају, срамота, сисице :))
Samo u sali, naravno, nismo valjda na baletu... :rumenka: :zcepanje:

Oprema kombinata "Sport", i "YASSA"... :D

Back