Oranz
Elita
- Poruka
- 24.257
Nedostaju mi 80-te...tad sam bila mladjana devojka i to kakva...niko nije mogao ni na lopati da mi se prinese...elem,neko pmenu farmerke,e ja sam ih kupovala na pijaci u Kragujevcu jer sam tamo chesto ishla kod tetke...mojoj radosti nije bilo kraja sa novim modelom p ajosh kad ih pronesem pa padnu komplimenti...i danas ih rado nosim kao i cipele koje nisu planikine ali lepo idu sa farmerkama i cela porodica se povremeno tako obuce...lepe su to bile godine,nekako opushtene bez frke...a danas kad ustanem pa pomislim dal da se ubijem il da se umijem...umijem se i idemo dalje

. Ovakve teme su vrlo škakljive, ali kad koleginica pomenu Trst, tu nisam mogla da odolim-pokleknulo srce junačko!
. Išli smo čime smo stigli-kolima, vozom, autobusom, neki su čak stopom ili bajsem.....Nije se tada govorilo o belom roblju i trafikingu ljudima....Samo kažeš da spavaš kod drugarice, pa za vikend pajaš po Trstu i flertuješ sa vrckastim Italijanima.....Eeeehhhh, bila su to vremena!....

..tema je vrlo lepa i nostalgicna...pa msm svako od nas ima neka svoja dobra vremena...za mene su 80-te rekla bih i za tebe a za nekog neke druge godine...pa ce se tamo 2025-te sadashnji klinci secati ovog doba po necemu lepom...e sad bi mogla i o letovanju,al ajd da neko razvije temu