A
Aleksej_BASO
Gost
fredy:dobra matorka..pa recimo da sam vec godinama lud za nekom takvom,ima 4 banke al* je sex simbol definitivno
Godinama???
Yebes ili samo mislis na nju dok drkash?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
fredy:dobra matorka..pa recimo da sam vec godinama lud za nekom takvom,ima 4 banke al* je sex simbol definitivno
Daklem dilema biti bakuta u kolicima ili na strandu...storm cloud:Једва чекам пензију! То је, бре, живот! Пензоши се проводе боље него ми. А тек што се мувају у домовима пензионера и на геронтологији!Мени је идеал да постанем једна од оних виталних баба што цело лето проведу на Штранду играјући се са ситном дечурлијом и трачарећи и препричавајући (на шпанском! :shock: )синоћу епизоду теленовеле ипред кабина са осталим бацпима.
А не као оне депресивне бабе што дигну руке од живота и падну у кревет. Као моја баба тетка - завршила је у колицима, не од болести, него од лењости, пола живота је прележала, па је атрофирала.
![]()
twigy:I sad,do kog smo zakljucka dosli.....koliko godina ima ta matorka,pa da je procenimo je li dobra ili ne...cisto da izracunam koliko sam "blizu"..... :shock:
?:svi cete jednom biti matori...buahahhhaa
ili necete....ko w.a. mozart
(po kome nose ime beogradske kladionice)
*luna*:o ukusima izgleda ne treba raspravljati
Nole1:Ja ne mogu da biram, nisam vise u snazi. Odavno je moja jedina deviza "Tko ga digne, njegov je."
Nole1:Ja ne mogu da biram, nisam vise u snazi. Odavno je moja jedina deviza "Tko ga digne, njegov je." Dakle deco draga ja sam uvek za samo da li cu moci ne garantujem. A matorke ili ne ma sve su dobre i najbolje....
JESTE TATA ! KO NA NAS KRENE IZ MESTA JE NAYEBO !Nole1:Ja ne mogu da biram, nisam vise u snazi. Odavno je moja jedina deviza "Tko ga digne, njegov je." Dakle deco draga ja sam uvek za samo da li cu moci ne garantujem. A matorke ili ne ma sve su dobre i najbolje....
frank zappa:Salu na stranu,stvarno nista bez dobre polovnjace![]()
moze da prica ko sta oce ! Svaka cast mlada piletina i to ali iskustvo je iskustvo, jos ako zena drzi do sebe(a samim tim sto je dobra matorka znaci da drzi) onda nema dalje.
Nole1:Draga Opijum, dugo vec pokusavam da te stignem negde na ovim silnim forumima ali ti si tako brza i bezis brzinom svetlosti. Samo da te pozdravim i kazem da se citamo ne tako redovno ali ima nas, zar ne? Pozdrav i pozitivniji sam nego pre. Zar nije tako?
Pa nek probaju. Samo tek onda ce da ispadne problem, tek ce onda ove devojcice da kukaju"sto nam muskarci ne prilaze, itd."Aleksej_BASO:Samo to ljudi ne znaju dok ne probaju... 8-)
frank zappa:Pa nek probaju. Samo tek onda ce da ispadne problem, tek ce onda ove devojcice da kukaju"sto nam muskarci ne prilaze, itd."
Ko zna sve je moguce u ovim vremenima tranzicije.Aleksej_BASO:Daa to jeste tacno......
Nema veze mozda malo bar spuste noseve!![]()
Ma stoka nezahvalna sve to treba u kolhoze na rad pa da vidis drugu pesmu !Aleksej_BASO:DAi onda se jos ljudi zale na tranziciju!![]()
Ispravan stav drugarice.SMRT FASIZMU A BOGAMI I NARODU !Astrodita:Paz' ovamo:Tema vam izmiče, 'vatajte je! ;-)
A, ti Zapa, pojasni malo to o kolhozima, s obzirom da su to zadrušna poljoprivredna imanja u bivšem SSSR, ne misliš valjda da zajedničkim snagama vadimo krompir i sadimo papriku, i to sve negde u Sibiru? :razz: :-D![]()
![]()