dive
Legenda
- Poruka
- 61.247
dobra matorka? zena sa sopstvenim stilom, zrela, samouverena...vlada situacijom..da je dobra zna po tome sto je salecu muskarci mladji od nje po citavu deceniju.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
to su poshtene zhene....blizance:Koliko godina i kako treba da izgleda zena da bi dobila ovaj epitet?
dive:dobra matorka? zena sa sopstvenim stilom, zrela, samouverena...vlada situacijom..da je dobra zna po tome sto je salecu muskarci mladji od nje po citavu deceniju.
dive:dobra matorka? zena sa sopstvenim stilom, zrela, samouverena...vlada situacijom..da je dobra zna po tome sto je salecu muskarci mladji od nje po citavu deceniju.
Tebi treba da se isperu usta sapunomAleksej_BASO:Oo da!
Zato one matorke koje su sa tako mladjim tipovima i izgledaju maldje, jer ih sex sa njima podmaldi!!!![]()
Captain Jack Sparrow:Kad sam imao 27-28 godina bio sam u vezi sa matorkom od 39 . Al da je covek pogleda postidele bi se devojcice od 22-23 .. nigde bore sva vizljasta grudi 3 cvrste ko da ih nikad niko nije dirao ravan stomak noge do bola .... Pa ko bi odoleoInace bila je instruktorka aerobika i tai-cia
![]()
Breaking:Tebi treba da se isperu usta sapunom
plava ciganka:Pa nikada nije bilo tesko fascinirati mladje muskarca ako iole drzis do sebe i imas prvo navedeno... zrelost, samouverenost, stil... on tek treba da poraste da to dostigne i normalno je da se proteze na prstice da sto pre sazri kad je zelen :grin:
Za mene je dobra matorka ona koja jednako obara sa nogu i mladje i strije muskarce a da pri tome ona to uopste ne zeli, jednostavno i ne primecuje da to radi ... e to je dobra matorka a ne ona koja se trudi da ostavi utisak da to jeste. Dobra matorka je ona koja privlaci poglede a ne ocekuje ih![]()
Captain Jack Sparrow:Kad sam imao 27-28 godina bio sam u vezi sa matorkom od 39 . Al da je covek pogleda postidele bi se devojcice od 22-23 .. nigde bore sva vizljasta grudi 3 cvrste ko da ih nikad niko nije dirao ravan stomak noge do bola .... Pa ko bi odoleoInace bila je instruktorka aerobika i tai-cia
![]()
dive:kada je zrela, samouverena i ima svoj stil veruj mi da se uopste ne trudi da ostavi utisak. jednostavno zraci! ne bih rekla da su ostvareni muskarci u tridesetim zeleni...
![]()
da da ali si pogresno skontala za muski svet matorka je sexy riba iskusna o kojoj svako masta i naprotiv ne da je kraj zenskom dobu nego je to noovi sjaj za muskrce koji sija u njihovim ocima hehe tako da znas MLADOST LUDOSTopijum:Bila je slicna tema, ispade da su matorke zene vec sa 35-t godina, dakle zene ako imate 35-t godina-"gotove smo i zavrsen" zivot za nas
![]()
![]()
Pa jesam li ja citao u wiki o ubijanju bakterija, pa posle postovao prevedeno, ili ti plagijatorska smrduljitze?Aleksej_BASO:Tebra a ti ispod pazuha se zaperi.Zapravo, a ne iz wikipedie da citas kako se to radi, nego UZIVO
![]()
Moja mishka nikada ne promashuje, usisatjesh sve njene arome dundjeruAleksej_BASO:Ee nece moci nabicu se do neke zeMske koja lepo mirisi...![]()
Ja nikad nisam grdio matorke ! sto sam mnogo puta rekao !opijum:Kapetane, do skora si drugacije pisao o matorkamaili si zaboravio sopstvenu temu
8-)