DOBRA MATORKA?

opijum:
hm, Nole, nisam nesto primetila da se javljas bas cesto :roll: a da bezim brzinom svetlosti, e, tu moc nemam a i ne bezim, tu sam , uglavnom na istim temama :D
Hvala na pozdravu, pozitivniji jesi, jedno vreme si bas bio da tako kazem malcice depresivan(da ublazim malo).......pozdrav i tebi, pa citamo se kad navratis :D
ps.a kako to vec dugo pokusavas da me stignes na silnim forumima :shock:

Citam postove, pesme, komentare, zezanja na ladji itd... Cesto ne nalazim nikakva smisao u tome sto je sledece za odgovoriti pa tako preskocim ali eto citam. Ne boj se nisam opasan samo sam vec za ovo kratko vreme iskristalisao ljude koje citam mada ima tu i dosta menjanja nickova. Ne citam sve ali neke ljude da izmedju ostalog i tebe. Nadam se da se ne ljutis. Od svakog se ponesto da nauciti pa makar ko to bio. Samo treba prepoznati i slusati iliti citati. Pozdrav.

Nole1:
Citam postove, pesme, komentare, zezanja na ladji itd... Cesto ne nalazim nikakva smisao u tome sto je sledece za odgovoriti pa tako preskocim ali eto citam. Ne boj se nisam opasan samo sam vec za ovo kratko vreme iskristalisao ljude koje citam mada ima tu i dosta menjanja nickova. Ne citam sve ali neke ljude da izmedju ostalog i tebe. Nadam se da se ne ljutis. Od svakog se ponesto da nauciti pa makar ko to bio. Samo treba prepoznati i slusati iliti citati. Pozdrav.

Zasto bih se ljutila, pa tii svakood nas ima pravo da cita sta hoce i cije postove hoce.Nemam razloga da se bojim, ovo mi je malo smesno sto si napisao. Drago mi je da citas stihove, ima prelepih, bas onako za dusu.Sto se tice menjanja nickova, pa to smo davno absolvirali.......F---LV.....S......V-55 itd i sl, i toga ce uvek biti.da, u pravu si, moze se dosta nauciti o ljudima, stvoriti neko sopstveno misljenje, citati izmedju redova, i kod tebe se da mnogo stosta procitati izmedju redova.
Pozdrav

blizance:
Da li je Suzana Mancic dobra matorka?

Мени је Сузана била једно кратко време у комшилуку тако да могу да коментаришем. Уживо значи сам је срео и видео и могу рећи :shock: --- а то значи да је дебела (удебљала се) али..... тај њен поглед и појава су фантастични. Па могу да констатујем да је врло јебозовна и привлачна а с обзиром на ову тему да потврдим да је добра маторка 8) :twisted: те је за сваку препоруку :lol:

...Oklevao sam dugo da postujem na ovu temu - posto je "matorka" toliko relativan pojam - sa 16 dina - "matorke" su mi bile one od 24... a sad se definitivno osvrnem - i za dobrodrzecom 40 i kusur(i jace ponekad :) ) godisnjakinjom...zenska privlacnost - ne stari...

Endi Runi, američki humorista, nedavno je izneo više razloga zašto su žene od preko četrdeset godina poželjnije od svojih mladjih drugarica.

Na primer, žena od preko četiri banke nikada neće leći pored vas u krevet i pitati vas o čemu razmišljate. Jer je, u suštini, kaže Runi, baš briga za vaše misli (ako ih uopšte ima).

Da dodamo da je u Srbiji, muž već zaspao, kad njegova žena ulazi u krevet, tako da od te vrste razgovora, a i ničeg drugog, nema ništa.Ćorava posla.

Ako žena od preko četiri banke, nastavlja humorista. ne želi da gleda utakmicu koja vas zanima, ona neće sedeti pored vas i džvanjkati vam. Radiće ono što se njoj radi. A to je, najčešće, nešto daleko zanimljivije i inspirativnije.

(U našim uslovima, rasprava o tome da li se gleda fubal ili nešto drugo, već decenijama je izvor najstrašnijih porodičnih tragedija o kojima pišu novine.)

Žena u najboljim godinama poznaje sebe vrlo dobro, zna ko je i šta je, šta želi i od koga to želi. Malo je žena u najboljim godinama koje daju pet para na ono šta vi mislite o njima ili o onome što one rade. (Da li to važi za srpsku ženu? Teško. Srpskoj ženi je i dalje najvažnije šta njen muž misli o njoj, a to u najblažim crtama, nije za opisivanje.)

Zatim, žene od preko četiri banke su dostojanstvene. Nikada sa njima nećete doživeti neprijatnu scenu sa vrištanjem, u operi ili u skupom restoranu. Naravno, ako ste nešto zabrljali, one se neće ustručavati i da vas upucaju, samo ako su sigurne da zbog toga neće robijati.

(U Srbiji, muževi ne idu u operu uopšte, a u skupe restorane vode poslovne partnere i sekretarice, tako da je ovakvu scenu u našim uslovima teško, uopšte, i zamisliti.)

Starije žene su vrlo darežljive sa pohvalama, koje često uopšte ne zaslužujemo. Jer niko kao one, ne zna kako je biti potcenjen.

Žena od preko četrdeset godina nije ni u kakvoj panici da vas upozna sa svojim prijateljicama. Mladje žene koje imaju partnere, to uglavnom ne rade, čak ni kad je u pitanju njihova najbolja drugarica, jer ne verujuju muškarcu sa kojim su. A ne veruju ni svojim prijateljicama. Ali, žena od preko četrdeset godina uopšte ne mari da li vam se svidjaju njene drugarice – ona zna da je njene prijateljice nikada ne bi izdale.

( A u Srbiji, ona zna i da su sve žene od preko četrdeset godina, prema novoj društvenoj modi – seksualno otpisane)

Sa godinama, žene postaju vidovite. Ne morate uopšte da im se ispovedate – sve što biste im rekli, one već znaju. (Nadjite mi prosečnog srpskog muža koji išta deli sa svojom ženom, a kamoli da joj se ispoveda.)

Zatim, žene od preko četiri banke izgledaju odlično sa jarkim crvenim karminom. To se , medjtim, ne bi moglo reći za mladje žene, tvrdi Amerikanac.

Kad dobije par bora, muškarac izgleda daleko lošije od svoje seksi starije partnerke. (U Srbiji bi zbog ovog stava moglo doći i do gradjanskog rata – nema muškarca koji za sebe ne misli da je nevidjeno mlad, neodoljiv i zgodan, i da su sve žene preko tridesete, već nekako ''u godinama'')

Starije žene su direkne i iskrene, One će vam reći ako ste gušitelj i drkaždija ili ako se ponašate tako. Sa njom nema razloga da razmišljate na čemu ste. Sve je kristalno jasno. Ali, to važi za Ameriku. Pošto ovde ženu ne štiti nikakav zakon, ona i te kako mora da vodi računa oko toga šta vam govori. Inače se nadje na ulici.

''Da, mi cenimo žene od preko četrdeset godina i za to imamo mnogo razloga'' nadahnuto priznaje duhoviti Amerikanac, ali, kaže da na žalost, to osećanje nije recipročno.

''Na nesreću, iza svake stabilne, pametne, dobro ondulirane seksi žene od preko četrdeset godina, stoji ćelavi dežmekasti relikt u žutim pantalonama, koji pravi budalu od sebe sa nekom osamnaestogodišnjom kelnericom. (Uh, pa posle neka neko kaže kako Srbija i Amerika nisu slične.)

Za sve one muškarce koji bi na celu ovu priču imali samo jednu seksističku reakciju koja glasi: ''zašto da kupujem kravu, kad mleko mogu da dobijem za džabe'', evo odgovora iz stvarnosti, poručuje Endi Runi.

''Danas je više od osamdseset odsto žena protiv braka. Zašto? Pa, verovatno zato jer danas žene shvataju da je glupo da kupuju celu svinju, zbog jedne male kobasice''.
Mirjana Bobic Mojsilovic :mrgreen:

Južna prugo,dobar ti ovaj tekst!Mator je samo onaj koji je u duši mator,bio to muškarac ili žena.A za one koji ne znaju,žene u četrdesetim su u zenitu svoje seksualnosti,zato je tako mnogo muškaraca koji traže takve žene.
Mlad u duši,mlad i spolja.I obratno.

nikodime slusaj
pa nisam koliko znam, mozda me neki mladi kolega potajno gleda i chezne za mnom nikad se ne zna, ali onda bi valjda vec pritrcao da mi pomogne i objasni sve to sto ne znam
ali kad sam bila 8. razred bio je jedan decko 5. i njemu sam mislim to bila.

Back