DOBRA MATORKA?

?:
nikodime slusaj
pa nisam koliko znam, mozda me neki mladi kolega potajno gleda i chezne za mnom nikad se ne zna, ali onda bi valjda vec pritrcao da mi pomogne i objasni sve to sto ne znam
ali kad sam bila 8. razred bio je jedan decko 5. i njemu sam mislim to bila.

Bas je taj iz 5-og neka dobrica... gledao je nasu kokos ... divan mladic... nadam se da si ga "trljala".

nikodim:
Bas je taj iz 5-og neka dobrica... gledao je nasu kokos ... divan mladic... nadam se da si ga "trljala".
Nikodime, a jel trljao tebe nekad neki crnatz?
Neki...crni centurion

nacktschwarmer_08.jpg

blizance:
Koliko godina i kako treba da izgleda zena da bi dobila ovaj epitet?
treba da bude dobra rema meni, da bi sasluzila epitet dobra... a valjda i matora... a poshto je dobra samnom, onda joj tepam matorka :shock: ... bicje da je to to... a koliko godina i kako treba da izgleda.... nishta.. zbunih se nemam reshenje naovu misteriju...

I usred svoje zabune uspeo si da das najbolji odgovor na ovo pitanje, mrzim te, znas li koliko sam pisao bre o toj famoznoj 'matorki' :mad:
Prevideo sam taj 'dobra prema meni deo' , ja sve zamislim da ce se sve to tako lako i prirodno uklopiti...

Aleksej_BASO:
Jeste bar jedna, koliko ja znam ;) A cini mi se i vise njih.... :):):)

A rado bih to i uzivo potvrdio.........

Irena:))):
Hehehehe, cini mi se da je vec bila slicna tema, o matorkama i bas na ovom podforumu, ali je zakljucana! :lol:

:):) Izmedju ostlaih bas sam na tebe mislio... :) :lol:

gucci_novosadjanka:
Aleksej.........................ti bas ne biras, a?

Netacno! BAs zato sto niram najbolje za sebe biram starije! ;)

annabelli:
vec je dovoljna sama ETIKETA u naslovu teme,da demoralise onu koja ovo shvata ozbiljno

Gresis!! DOBRA MATORKA je za one koje "znaju" kompliment ;) a ne uvreda!

A sto tebi smeta sto neko ceni starije?

A odgovor... PA za muskarce od 20-30 godina, "dobre matorke" su recimo 10-15 godina starije. Ko je probao zna o cemu pricam.... ;) Sve u svemu koliko god da muskarac ima godina zene su najbolje ako su jos uvek ocuvane, zategnute, vlazne.... kada imaju 30-45 mozda i malo vise.

Back