DOBRA MATORKA?

storm cloud:
Једва чекам пензију! То је, бре, живот! Пензоши се проводе боље него ми. А тек што се мувају у домовима пензионера и на геронтологији! :lol: Мени је идеал да постанем једна од оних виталних баба што цело лето проведу на Штранду играјући се са ситном дечурлијом и трачарећи и препричавајући (на шпанском! :shock: )синоћу епизоду теленовеле ипред кабина са осталим бацпима. :D А не као оне депресивне бабе што дигну руке од живота и падну у кревет. Као моја баба тетка - завршила је у колицима, не од болести, него од лењости, пола живота је прележала, па је атрофирала. :roll:
Daklem dilema biti bakuta u kolicima ili na strandu... :lol: Ideali su ti... :roll:

twigy:
I sad,do kog smo zakljucka dosli.....koliko godina ima ta matorka,pa da je procenimo je li dobra ili ne...cisto da izracunam koliko sam "blizu"..... :shock:

Iz svega sto je napisano :arrow: o matorkama, izgleda vrlo rastegljiv pojam :arrow: matorke, o ukusima izgleda ne treba raspravljati :arrow: staro pravilo ;)

Ja ne mogu da biram, nisam vise u snazi. Odavno je moja jedina deviza "Tko ga digne, njegov je." Dakle deco draga ja sam uvek za samo da li cu moci ne garantujem. A matorke ili ne ma sve su dobre i najbolje....

Nole1:
Ja ne mogu da biram, nisam vise u snazi. Odavno je moja jedina deviza "Tko ga digne, njegov je." Dakle deco draga ja sam uvek za samo da li cu moci ne garantujem. A matorke ili ne ma sve su dobre i najbolje....

Svaka cast Nole, ta ti si pravi i iskren, e, bas si me i nasmejao ;) E, da deviza ti je odlicna :D ;)

Salu na stranu,stvarno nista bez dobre polovnjace moze da prica ko sta oce ! Svaka cast mlada piletina i to ali iskustvo je iskustvo, jos ako zena drzi do sebe(a samim tim sto je dobra matorka znaci da drzi) onda nema dalje.

Draga Opijum, dugo vec pokusavam da te stignem negde na ovim silnim forumima ali ti si tako brza i bezis brzinom svetlosti. Samo da te pozdravim i kazem da se citamo ne tako redovno ali ima nas, zar ne? Pozdrav i pozitivniji sam nego pre. Zar nije tako?

frank zappa:
Salu na stranu,stvarno nista bez dobre polovnjace :lol: :lol: moze da prica ko sta oce ! Svaka cast mlada piletina i to ali iskustvo je iskustvo, jos ako zena drzi do sebe(a samim tim sto je dobra matorka znaci da drzi) onda nema dalje.

Samo to ljudi ne znaju dok ne probaju... 8-)

Nole1:
Draga Opijum, dugo vec pokusavam da te stignem negde na ovim silnim forumima ali ti si tako brza i bezis brzinom svetlosti. Samo da te pozdravim i kazem da se citamo ne tako redovno ali ima nas, zar ne? Pozdrav i pozitivniji sam nego pre. Zar nije tako?

hm, Nole, nisam nesto primetila da se javljas bas cesto :roll: a da bezim brzinom svetlosti, e, tu moc nemam a i ne bezim, tu sam , uglavnom na istim temama :D
Hvala na pozdravu, pozitivniji jesi, jedno vreme si bas bio da tako kazem malcice depresivan(da ublazim malo).......pozdrav i tebi, pa citamo se kad navratis :D
ps.a kako to vec dugo pokusavas da me stignes na silnim forumima :shock:

Paz' ovamo:Tema vam izmiče, 'vatajte je! ;-)
A, ti Zapa, pojasni malo to o kolhozima, s obzirom da su to zadrušna poljoprivredna imanja u bivšem SSSR, ne misliš valjda da zajedničkim snagama vadimo krompir i sadimo papriku, i to sve negde u Sibiru? :razz: :-D :arrow: :arrow:

Astrodita:
Paz' ovamo:Tema vam izmiče, 'vatajte je! ;-)
A, ti Zapa, pojasni malo to o kolhozima, s obzirom da su to zadrušna poljoprivredna imanja u bivšem SSSR, ne misliš valjda da zajedničkim snagama vadimo krompir i sadimo papriku, i to sve negde u Sibiru? :razz: :-D :arrow: :arrow:
Ispravan stav drugarice.SMRT FASIZMU A BOGAMI I NARODU !

Back