19.02.2018. za termin 13.06.2019....to ti je zadnjikolege vozaci zadnji Termin kada JE bio
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
19.02.2018. za termin 13.06.2019....to ti je zadnjikolege vozaci zadnji Termin kada JE bio
Trazih i ne nadjoh...nema veze,pohvalice se valjda neko u skorije vreme da mu je viza odobrenaPrelistaj jedno 15 stranica foruma...nacices odgovor..
Prvo storniras taj email prvi put sto si apliciro,i onda kad dobijes emeil da si storniro onda ponovo se prijavis ispicetka,sve se to odmah zavrsi.Ako si kojim slucajem izbrisao email od ambasade sa onim brojem sto si aplicirao jer tu jedino mozes da ga storniras,onda zaboravi na novi termin ili vadi novi pasosMolim vas ko zna da mi kaze kako ponovo da apluciram za termin, pogresio sam prvi put, kada pokusam ponovo aplicirati, kazu da je broj pasosa upotrebljen, u mejlu koji sam dobio nemam mogucnost da to storniram...sta da ucinim da bi ponovo mogao aplucirati, proslo je vise od nedelju dana.
Ćao,Partner mi je u nemackoj sa radnim hrvatskim papirima na godinu dana. Zanima me kako mogu ja da budem sa njim. Znam da je potrebna boravisna viza kao turista mogu biti 90 dana a to mi ne odgovara
Sasvim lakoKako do boravisne vize u nemackoj
SAMO SAMO OVAKAV E-MAIL DOBIO, NIGDE NEMA OPCIJA STORNO.Prvo storniras taj email prvi put sto si apliciro,i onda kad dobijes emeil da si storniro onda ponovo se prijavis ispicetka,sve se to odmah zavrsi.Ako si kojim slucajem izbrisao email od ambasade sa onim brojem sto si aplicirao jer tu jedino mozes da ga storniras,onda zaboravi na novi termin ili vadi novi pasos
Greska,aplicirao si za sengen vizu...SAMO SAMO OVAKAV E-MAIL DOBIO, NIGDE NEMA OPCIJA STORNO.
Pogledajte prilog 562136
Vozaci 19.02.2018 zadnji podeljen...a termin 13.06.2019.....Dobar dan svima.Dali neko ima informciju do kog datuma se stiglo sa dodelom termina u Nemackoj ambasadi u Beogradu,zanima me noks 3-5 za vozace.hvala
Trebao si da aplikaciju izvrsis na Nemackom a ne na Englenskom...on je za sengen...zovi ambasadu..salji im gmail...da ti storniraju to...Greska,aplicirao si za sengen vizu...
Na koji nacin da ispravim gresku?Greska,aplicirao si za sengen vizu...
Ides u Nemacku,Nemacki ugovorDa li neko zna pouzdanu informaciju...Da li mora da je ugovor na nemackom jeziku?
I da li noks 3-5 mora da ima polozen neki nivo nemackog jezika u Goethe institutu (npr za kvalifikovanog radnika treba B1) iako poslodavac iz Nemacke ne trazi ?
Sad se nesto prica da mora i polozen jezik iako u informatoru to ne pise(pise samo da je obavezno A1 za spajanje porodice)!!!!
ugovor mora biti na nemackom,za jezik zavisi od zanimanja i onoga sta za to zanimanje trazi ambasada,sve pise u informatoru i ispod svega dole u vezi jezika ima odeljak gde pise za koje zanimanje koji nivoDa li neko zna pouzdanu informaciju...Da li mora da je ugovor na nemackom jeziku?
I da li noks 3-5 mora da ima polozen neki nivo nemackog jezika u Goethe institutu (npr za kvalifikovanog radnika treba B1) iako poslodavac iz Nemacke ne trazi ?
Sad se nesto prica da mora i polozen jezik iako u informatoru to ne pise(pise samo da je obavezno A1 za spajanje porodice)!!!!
period cekanja cega na termin ili odobrenu vizu?Pozdrav svim clanovima, da li je neko dobio skoro termin mit Urkunde ? Koliki je period cekanja ?
kako nema mogucnost storno u mejlu? cudnoMolim vas ko zna da mi kaze kako ponovo da apluciram za termin, pogresio sam prvi put, kada pokusam ponovo aplicirati, kazu da je broj pasosa upotrebljen, u mejlu koji sam dobio nemam mogucnost da to storniram...sta da ucinim da bi ponovo mogao aplucirati, proslo je vise od nedelju dana.
Ugovor uglavnom na Nemackom jeziku, moguce al nisam siguran da prihvataju na Engleskom. Sto se tice jezika nije potreban ukoliko ne trazi poslodavac.. tek sledece godine sa novim zakonom ce biti obavezan..Da li neko zna pouzdanu informaciju...Da li mora da je ugovor na nemackom jeziku?
To je ta tabela.
Ja cekam za spajanje porodice...
Pozdrav
[/QUOTE
To je ta tabela.
Ja cekam za spajanje porodice...
Pozdrav
[/QUOTE
period cekanja cega na termin ili odobrenu vizu?
oko mesec ,mesec ipo za dodelu termina od registracije,a da odobre za svakog razlicito posle termina,neki dobiju posle 7 dana neki posle 2-3 meseca,cesce je brzo,ali ima i ovih drugihI jedno i drugo,zanima me da znam kada registrovati termin jer Urkunde treba biti izdato u narednih 20 dana..