MMMisaaa
Zainteresovan član
- Poruka
- 220
Žena mi je aplicirala 28.11.2017.za noks 1-2 i vizu je dobila posle godinu i mesec dana. Eto koliko se sada duže čeka!Moj sin je aplicirao 28.04.2018. Noks 1-2
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Žena mi je aplicirala 28.11.2017.za noks 1-2 i vizu je dobila posle godinu i mesec dana. Eto koliko se sada duže čeka!Moj sin je aplicirao 28.04.2018. Noks 1-2
Pratis ovde na forumu ili preko fb....grupa vize termini info..Поздрав нов сам овде, аплицирао сам 15.05.2018. године нокс 1-2
Где пратиш докле су стигли са поделом термина ?
Spajanje porodice:
Registracija: 01.06.2018
Termin: 23.04.2019
Viza odobrena: 15.05.2019
Zvali danas oko 09:30 da je viza odobrena.

U mestu gde je diploma izdata. Dakle, u Nis.Pozdrav ljudi. Ako je univerzitet u Nišu, a ja sam iz Zrenjanina, da li moram da idem u Niš po Apostille pečat ili mogu u sudu u Zrenjaninu? Pošto sam nešto pročitao da mora u sud u mestu gde ti je univerzitet. Hvala
Nis definitivno!Pozdrav ljudi. Ako je univerzitet u Nišu, a ja sam iz Zrenjanina, da li moram da idem u Niš po Apostille pečat ili mogu u sudu u Zrenjaninu? Pošto sam nešto pročitao da mora u sud u mestu gde ti je univerzitet. Hvala
Koliko sam upucen 11.03.2018. Ali proveri...Jel neko zna dokle su stigli sa podelom termina za medicinsko osoblje?
19.02.2018 jedan se javio mislim da je kuvar...Do kad se stiglo sa terminima noks 3-5 ostali?
Od coveka do coveka razlicito pricaju...neko kaze da su mu poslali gmail...neko kaze da su ga opet zvali..a treci su otisli u ambasadu..tacan odgovor zna samo sama ambasada..Dali neko zna sta se desava ako ambasada nemoze da te dobije na broj tel dali pisu gmail
Prelistaj jedno 15 stranica foruma...nacices odgovor..Mene zanima kada su poslednji put odobrili neku vizu za noks 1-2????????
Za 15 meseci pracenja ovog foruma uvek je bilo precizno..znalo se kad je zadnji termin podeljen...i do kojeg apliciranog dana su stigli..Pa na ovom forumu i znam da je zadnji datum apliciranja bio 06.02.2018. a da su dobili termin za noks 1-2. Može da se desi da neko dobije a nije na forumu pa tako da nije 100% merodavno. Ali tu je to!
jeste sestroOpet su podelili samo 2-3 dana ????????
Takodje kuvar 28.3 aplicirao ovim tempom dobicu termin tamo u novembru,zalosno19.02.2018 jedan se javio mislim da je kuvar...
Sta kao dobio term.19.02.? noks1-2?a mene preskocili...ne razumem.....Takodje kuvar 28.3 aplicirao ovim tempom dobicu termin tamo u novembru,zalosno
ma kuvar 3-5, ne briniSta kao dobio term.19.02.? noks1-2?a mene preskocili...ne razumem.....
Ne noks 3-5Sta kao dobio term.19.02.? noks1-2?a mene preskocili...ne razumem.....
Blago namama kuvar 3-5, ne brini
ja i ti necemo pre avgusta