Waiting room
Početnik
- Poruka
- 12
Ljudi da li zna neko dokle se stiglo sa podelom termina NOKS 3-5 medicinari?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Samo vam saopste da ste dobili vizu ne pitaju nista i kada mozete doci na viziranje. “Danchika”
Ja imam visu masinsku a i srednju sam zavrsio masinsku ne znam to za diplome “Andreja Lukic”
Na sajtu ambasade pise 9-10 nedelja, a nekada i duze, nema pravila.”Crni Mirko”
Samo vam saopste da ste dobili vizu ne pitaju nista i kada mozete doci na viziranje. “Danchika”
Ja imam visu masinsku a i srednju sam zavrsio masinsku ne znam to za diplome “Andreja Lukic”
Na sajtu ambasade pise 9-10 nedelja, a nekada i duze, nema pravila.”Crni Mirko”
Molim vas koji imate znanje i iskustvo u spajanju porodice za odgovor. Da li je potrebno da zaposlenom u Nemackoj prodje probni rad od 6 mesesi da bi mogao da spoji porodicu? Potrebne su tri platne liste a ovde na forrumu citam da je potrebno da prodje probni rad. Molim Vas za tacnu informaciju i gde to mogu da procitam.
Hvala unapred!
Pozdrav svima. Aplicirao sam 31.8.2018 po struci sam mašinski tehničar, a ujak u Nemačkoj ima građevinsku firmu i plan mi je kod njega da se zaposlim. Moje pitanje za vas je da li ce predstavljati problem sto nisam po školi neki zidar ili moler? I kad po vašem mišljenju mogu da očekujem termin
Nisam stavio sam 3-5. Planirao sam da kupim diplomu neke građevinske struke ako zatrebaako si aplicirao za NOKS 1-2, sve je ok.
Nisam stavio sam 3-5. Planirao sam da kupim diplomu neke građevinske struke ako zatreba
Super hvala vas ljudi na informaciji. A jel neko zna koliko se čeka za termin? Aplicirao sam u AvgustuE pa dečko, trebaće
Pozdrav svima iz Nemacke
Prvi dan pa brdo pitanja u glavi
Interesuje me dal imate nekog ko bi pomagao pri savetovanju oko produzenja vize I takve vrste pomoci?
Hvala
Super hvala vas ljudi na informaciji. A jel neko zna koliko se čeka za termin? Aplicirao sam u Avgustu
Pozdrav svima. Aplicirao sam 31.8.2018 po struci sam mašinski tehničar, a ujak u Nemačkoj ima građevinsku firmu i plan mi je kod njega da se zaposlim. Moje pitanje za vas je da li ce predstavljati problem sto nisam po školi neki zidar ili moler? I kad po vašem mišljenju mogu da očekujem termin
Čestitam ti kolega, jel možeš da mi kažeš šta ti je pisalo u ugovoru, helfer ili elekrofachkraft
Čestitam ti kolega, jel možeš da mi kažeš šta ti je pisalo u ugovoru, helfer ili elekrofachkraft