Sad ocekuj svaki dan ako ima pravde i boga, dabogda pocrkali jesu odvukli u zadnje vrijeme
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ceka se sve duze od kad je uvedeno da se svaki gradjanin moze prijaviti na sajtu ambasade,na primer pre 2 godine na termin se cekalo oko 5 meseci i nije bilo noksovo ali zato je se samo mogao prijaviti na termin onaj koj je imao ugovor i odobrenje od agencije za rad i broj sa tog ugovora je morao da ukuca na sajtu kad se prijavljuje sto je bilo mnogo bolje ekstra,ovo sad je haos.Pozdrav svima, za noks 3-5 jel zna neko hoce podeliti koji termi? 15.02.2018 sam aplicirao i jos nista..hvala unapred
NOKS 3-5 ako ce tamo da vozi E ili CPozdrav!
Apliciram za jednog kolegu za posao vozača u Nemačkoj. On trenutno radi u Srbiji kao vozač. Interesuje me, pošto je završio samo osnovnu školu, a naknadno je položio za vozača C i E kategorije, da li da mu apliciram na NOKS 1-2 ili profesionalni vozač? Hvala!
Termin mozes da ocekujes posle godinu dana cekanja za taj noks,a sve ti zavisi kakav ugovor ti napravi ujka,te diplome gradjevinske sto mislis da kupis kod brankovog mosta ne prolaze u ambasadi,da bi bio majstor moras da imas polozeno majstorsko pismo ili priznatu diplomu od najmanje tri godine redovnog skolovanja da bi bio noks 3-5,a ta tvoja masinska moze da prodje ako ti ujak napravi ugovor u gradjevinskoj firmi naprimer nesto oko masina.
NOKS 3-5 ako ce tamo da vozi E ili C
Nema veze sto nema skolu bitna je dozvola i Cod 95
Apliciraj noks 3-5 profesionalni vozač nije važna ni potrebna stručna sprema
Ja Sam aplicirala 1.1 .2018Cestitam i sve nanbolje.Kako ste dobili odgovor iz ambasade,putem E maila,telefonski...?I odprilike u koje je vrijeme bilo?Unapred hvala.
Mozes li detaljno da obijasnis kako si sa detasmana dosao do te vize sto mi svi cekamo,potrebno mi je.
Da li neko mozda zna,da li poslodavac moze proveriti u u Nemackoj da li je odobroena viza i dokle je stiglo uopste?hvala
Mozes li detaljno da obijasnis kako si sa detasmana dosao do te vize sto mi svi cekamo,potrebno mi je.
Da li mi iko moze reci gde poslodavac u Nemackoj moze proveriti da li je viza odobrena?hvala
Zakazao termin.05.02.2018
Termin 14.03.20190
Danas javili na telef viza odobrena
Noks 3-5 elektricar BW pokrajina.
NOKS 1-2 do 27.01. 3-5 kako koji polovina februaraZdravo narode, imali ko da ceka na radnu vizu kao gradjevinski radnik (majstor)? Ja cekam tacno godinu dana, a kako je prilike cekacu jos par meseci...
I da znate li do kog datuma su u ambasadi fodli sa davanjem termina, jer kada sam ja dobio poslednje informacije pre par nedelja, bili su na polovini januara?
Znaci za podnete zahteve aprila, stici ce nadam se barem juna... samo strpljivo..NOKS 1-2 do 27.01. 3-5 kako koji polovina februara
Znaci za podnete zahteve aprila, stici ce nadam se barem juna... samo strpljivo..
Beograd deli
anonimno
05.03.2018.
termin 18.04.2019.
3-5 medicinar
Ima li jos nekih info o podeli od danas?
Sta je jos deljeno?
Ma sumnjam da je pocela podela, ovo su neke dopune verovatno od storniranih termina
Katastrofa, izgleda da se onda u aprilu nece ni ocistiti februar za noks 3-5. ????