Dobijanje radne/boravišne vize u Nemačkoj

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Zahtev za spajanje porodice je podneo vas suprug,on radi u Nemačkoj i on traži spajanje porodice.Na termin bi trebalo da ide on i članovi koji su navedeni.E sad da li možete da se pojavite bez njega...Ovo je samo moje razmišljanje,volela bih da cujem komentar da li sam u pravu.

Ti si retko ne upucena u sve ovo. Koje gluposti si sve ovde do sad napisala to je za ne poverovati. Za termin se prijavljuje onaj ko nema vizu i on ide na termin. Lepo sam ti rekao odavno i ponovicu , ako nemas pametnija posla idi pasi travu majke ti. Nemoj je*ati narod ovde sa tvojim glupostima.

zahtev za spajanje podnosi onaj koji se spaja,zasto pisete nebuloze ,ako ne znate?!!!???
odgovor za IVB : idete sami na termin

- - - - - - - - - -

Izvinjavam se na grešci.

- - - - - - - - - -

Ti si retko ne upucena u sve ovo. Koje gluposti si sve ovde do sad napisala to je za ne poverovati. Za termin se prijavljuje onaj ko nema vizu i on ide na termin. Lepo sam ti rekao odavno i ponovicu , ako nemas pametnija posla idi pasi travu majke ti. Nemoj je*ati narod ovde sa tvojim glupostima.

Majmunčino jedna nevaspitana.Ne obraćaj mi se više.

Molim vas koji imate znanje i iskustvo u spajanju porodice za odgovor. Da li je potrebno da zaposlenom u Nemackoj prodje probni rad od 6 mesesi da bi mogao da spoji porodicu? Potrebne su tri platne liste a ovde na forrumu citam da je potrebno da prodje probni rad. Molim Vas za tacnu informaciju i gde to mogu da procitam.
Hvala unapred!

Molim vas koji imate znanje i iskustvo u spajanju porodice za odgovor. Da li je potrebno da zaposlenom u Nemackoj prodje probni rad od 6 mesesi da bi mogao da spoji porodicu? Potrebne su tri platne liste a ovde na forrumu citam da je potrebno da prodje probni rad. Molim Vas za tacnu informaciju i gde to mogu da procitam.
Hvala unapred!

zahtev za spajanje podnosi onaj koji se spaja,zasto pisete nebuloze ,ako ne znate?!!!???
odgovor za IVB : idete sami na termin

- - - - - - - - - -

Izvinjavam se na grešci.

- - - - - - - - - -

Majmunčino jedna nevaspitana.Ne obraćaj mi se više.

Dokle god budes sejala tvoj izmet ovde do tad cu i da ti se obracam.

Hvala unapred!

Kako sam ja cuo sve zavisi od pokrajne. Ja nisam hteo da rizikujem i menjam posao bas zbog toga. Niko nije znao da mi kaze pravu informaciju. Posle sam cuo da moze.

Hvala unapred!

Koliko je meni poznato, ti mozes nakon 4 meseca i samim tim 3 platne liste da produzis vizu u Nemackoj, u opstini gde si prijavljen - ne moras cekati istek 6 meseci. Samim tim dobijas produzetak vize na godinu ili cak i vise, i ako imas odgovarajuci stan, nemas nikakve prepreke za ostvarivanje spajanja. Osim naravno temina za spajanje. Trenutno uopste nemam predstavu na koliko ce da odu sa spajanjem. Sve mi se cini da ce do leta da ode na godinu cekanja.....a posle jos grdje i gore

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back