Jer moze neko da mi kaze dokle su stigli sa noks 3-5 ili gde da pratim to...hvala unapred
Nisu ni krenuli...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jer moze neko da mi kaze dokle su stigli sa noks 3-5 ili gde da pratim to...hvala unapred
Ja sam slala dokumenta(Stuttgart)Au koja se ovde prica tera, uzas. Ima li koja medicinska sestra ili tehnicar da su slali dokumenta za defizit bescheid da mi objasni sta i kako, molim vas... Ne mogu vise da citam ove bljuvotine ovde.
Koliko li ce podeliti za 1-2 u ovoj podeli termina, bas me zanima
Za danas po ovom forumu 4 dana.Nadam se da nece stati na tome!Koliko li ce podeliti za 1-2 u ovoj podeli termina, bas me zanima
5 dana za sad
Dosli do 22.? ala je napredak...
Da do 22og januara. Strasno
U ovom slucaju najbitnije je sta si zavrsio od Srednje skole, koji smer, visa skola se ovde ne vazi. Ako ti se Srednja skola poklapa sa ovim ofsetmasinistom onda si ga ubo. Ako ne onda jbg trebalo je noks 1-2 i ugovor za pomocnika masinisteJa od starta imam nedoumicu oko noksa. Završio sam višu politehničku školu u BG, smer za grafičku tehnologiju i ovde imam 10 godina staža kao Offset mašinista. Po diplomi sam noks 6-8, ali ugovor mi je za ofset mašinistu 12e po satu. Ja sam se 28.03.'18. prijavio kao noks 3-5. A nedoumica je i zato što po informacijama na samom sajtu mi je bilo dvosmisleno. Da li sam pogrešio?!...nadam se da ne...Pogledajte prilog 537104Pogledajte prilog 537105
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
U ovom slucaju najbitnije je sta si zavrsio od Srednje skole, koji smer, visa skola se ovde ne vazi. Ako ti se Srednja skola poklapa sa ovim ofsetmasinistom onda si ga ubo. Ako ne onda jbg trebalo je noks 1-2 i ugovor za pomocnika masiniste

Malo je bezveze, ali kapiram da si aplicirao na 6-8, rekli bi ti nisi visoko kvalifikovan nisi doktor, ideš da farbaš ti papiri ajde ti u 3-5.Pa to mi je bila nedoumica, u njihovom informatoru stoji Noks 3-5/više stručno obrazovanje, a u onom pdf-u Nacionalni okvir kvalifikacija u Srbiji stoji viša škola 6-8. Dva dokumenta na sajtu ambasade daju različite informacije. Mada sad je gotovo šta bude, biće. Nadam se samo pozitivno [emoji3]
Znam da nije tema ali me zanima Jel vam bitno u kojoj pokrajini planirate da radite ili je svejedno.Koliko sam shvatio standard u ovim juznim(BW,BY) je mnogo veci nego u ostatku zemlje.Mene konkretno zanima NW(Dizeldorf,Duizburg,Bohum,Esen).Vidim da su kirije relativno pristupačne e sad kakvi su sa platama???
O tome ti pričam. Offset mašinista je grafička proizvodnja kao i grafički tehnolog, to je ta struka.
A ovo gde spada viša škola, po merilima ambasade, jer po našem zakonu je šesti stepen, su prilično konfuzno objasnili zato što se u informatoru 6-8 uopšte ne spominje, al je ima u informatoru 3-5.
Ja sam se prijavio 3-5 jer sam tako i razumeo iz njihovog informatora