Dobijanje radne/boravišne vize u Nemačkoj

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pozdrav svima...molim sve ko god moze da mi napise po nesto vezano za dobijanje radne vize za Nemacku. Naime nasao sam poso u Nemackoj pre 10dana,zbog mog posla vratio sam se i nisam mogao da sacekam ugovor od poslodavca pa je rekao da ce dati mom bratu da mi posalje itd...i sad svakog dana cekam da se taj ugovor istampa (vec 7 dana). U sredu sam poslao mejl za termin u ambs u bg-u i dobio sam odgovor mejlom neku sifru. Zanima me koliko se ceka na tu vizu. Hvala svima unapred. Pozz

Pozdrav svima...molim sve koji znaju da mi pomognu tjst kazu koliko cu da cekam na tu radnu vizu. U sredu sam ambs u bg-u poslao mejl za dobijenje termina za vizu. I odgovor od njih sam odmah dobio-neku sifru tjst brojeve. Zanima me sta dalje i koliko treba vremena da cekam dok nedobijem tu vizu? Hvala svima

Jos koji dan i 12 lpo meseci cekam i minumum jos dva a mozda i tri cu cekati..eto toliko ces da cekas..bolje igraj lopte pre ces odes...

Pozdrav svima...molim sve koji znaju da mi pomognu tjst kazu koliko cu da cekam na tu radnu vizu. U sredu sam ambs u bg-u poslao mejl za dobijenje termina za vizu. I odgovor od njih sam odmah dobio-neku sifru tjst brojeve. Zanima me sta dalje i koliko treba vremena da cekam dok nedobijem tu vizu? Hvala svima

Prijatelju, da bi dobio koliko toliko tacnu informaciju treba da napises koji ces posao raditi u Nemačkoj ,koju skolu imas završenu ,i koji si noks aplicirao u ambasadi?

Pozdrav,

Imam kratko pitanje. Pasoš mi ističe juna sledeće godine. Planiram sada da se registrujem za termin. Da li bi bilo dobro da prvo izvadim novi pasoš (stari da prijavim kao izgubljen) pre nego što se registrujem? Ili postoji način da se naknadno promeni broj pasoša kasnije? Ne znam da li ću dobiti termin do tada, noks 1-2.

Hvala puno.

Pozdrav,

Imam kratko pitanje. Pasoš mi ističe juna sledeće godine. Planiram sada da se registrujem za termin. Da li bi bilo dobro da prvo izvadim novi pasoš (stari da prijavim kao izgubljen) pre nego što se registrujem? Ili postoji način da se naknadno promeni broj pasoša kasnije? Ne znam da li ću dobiti termin do tada, noks 1-2.

Hvala puno.

Ti se registruj sad sa starim a svakako dok dobijes termin on ce da istekne i moras novi vaditi. A kad dobijes termin ti poneses i taj stari kao dokaz o registraciji, a zahtev predajes sa novim jer dzabe gubis vreme dok cekas taj novi. Stari obavezno cuvas i to je to.

Pozz jedno pitanje sto SE tice apliciranja, naime znam DA Su varioci noks 3-5 medjutim osoba IMA zavrseni drugi stepen srednje zavarivacke skole a na sajtu pise samo 3/4 stepen, a znam DA IMA puno zavarivaca koji Su aplicirali Pa ako je neko imao slicnu situaciju...
Da ti kažem iz ličnog iskustva jer sam se i ja zajeb..
Ako ima sertifikat (najbolje TÜV atest zavarivanja) onda NOKS 3-5, nema veze sto ima samo drugi stepen ili samo kurs od 6 meseci.
Ja sam sam pogresio aplicirao sam u 1-2 a trebalo je 3-5. Da je imao ovo meni na vreme neko da kaže...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back