Dobijanje radne/boravišne vize u Nemačkoj

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Moze Li mi neko objasniti,Sta u ugovoru treba da bude navedeno,I taj zustimmug se spominje,da Li to poslodavac trazi odobrenje o sluzbe za zappsljavanje,I koliko se ceka.i Dali to ja moram doneti na uvid,ili to iz ambasade proveravaju.posto Sam Elektricar.nemam staza Kao Elektricar,Ali znam raditi taj Posao I imam diplomu.ako ovi iz ambasade proveravaju u Piu.dali je to njima bitno.ako poslodavcu nije bitno.da Li ce praviti problem.jel zna neko koja je minimal a satnica za elektroinstalatere,u pokrajini,Severna rajna Vestfalia.

Hvala vozacc na odgovoru.U pravu si da ne treba dizati paniku ovo su verovatno izdvojeni slučajevi.

Tako je ,odbijenice su malo procenat. Ali, crv sumnje da se nesto muti se javlja posle 2 po redu odbijenice za jednog vozaca od pre par dana,jer u odbijenici pise da ima dovoljno radnika bla bla ,a daljom proverom jedne zene koja pomaze oko viza je utvrdjeno da nigde nije ni zatrazen zustimmung za tog coveka od strane ambasade, sto dalje dovodi do toga da zahtev nije ni izasao iz ambasade i da neko na svoju ruku lupio coveku odbijenice. A ako je tako ,tu nisu cista posla. Daj boze da gresim.

Ni ne treba nista ocekivati pre 8. Bez obzira da li sam u pravu ili nisam uvek su najvece sanse za termin nedelju dana pre onoga sto je podeljeno *(u ovom slucaju to je 15.3)

I onda dodje deljenje..podele pet do sest dana i onda opet mesec dana cekanja...ludilooo...

- - - - - - - - - -

I onda dodje deljenje..podele pet do sest dana i onda opet mesec dana cekanja...ludilooo...

Sada do mene ima 15 dana...to moze da bude i do 3 meseca cekanja na termin.....

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back