Ne mogu da verujem da ima ljudi koji vide bilo sta dobro u ovoj guzici od civilizacije!Da ima onih koji jos uvek bilo sta opravdavaju.Hleba i igara samo napaceni narode.Svi pametni,svi optimisti,svi opravdavaju i nadaju se da ce biti bolje,ali svi zele to da posmatraju iz Nemacke!Kakav mentalni sklop moras da budes da opravdas bilo sta,Vucica,Tadica,Dacica,Nikolica....
Sta nam je dala ova Drzava?
Mozda nam je dala najvise,a tek cemo to shvatiti!Oterala nas je negde gde cemo poceti neki bolji i lepsi zivot.Bez korupcije,kriminala,veza za posao,mita za lecenje itd.Drzavu gde ce nam deca odrastati sa shvatanjem da ne postoje razlicitosti,kako se ko zove,i iz koje imucne porodice su im drugari.A ovim pametnim koji veruju i nadaju se boljoj Srbiji preporucujem da storniraju termine,i ostanu u domovini.Odete lepo u kabinet predsednika,objasnite situaciju i za svakog od vas ce naci resenje!Sta ce vam Nemacka?
Znam da ovaj forum nije mesto za ove stvari,izvinjavam se svima unapred,ali nisam mogao da ne napisem nesto na ovu temu!
Niko i ne vidi nista pozitivno, to i jeste problem. A drug Tito je najgore od svih zenuo stvar, uveo zemlju u kredite i dugove, Albancima davao zemlju na Kosovu, e tad je bilo hleba i igara,svima super, niko na potomke nije mislio, e zato unicama sada trnu zubi. Problem Balkanskih drzava ima koren u dalekoj proslosti, ali necu ici u dubiozu sada. Nemojte se samo nadati i mastati o nemackoj kao savrsenoj drzavi! Samo to ne.znate li koliku diskriminaciju trpe tamo deca ljudi sa ovih prostora i migranata uopste?Niste svesni. Ja dok sam ucila nemacki ,imali smo u knjizi cak i lekciju o tome.. A o tome koga su sve primili u zemlju kao ,,strucnjake" bolje da i ne govorim.. Lazni doktori iz Libije na svakom koraku. Itd itd
Nigde nama nece biti bolje dok god nosimo u sebi ovaj Balkanski mentalitet sa sobom.
- - - - - - - - - -
Sta nam je dala ova Drzava, a sta smo dali mi njoj i koliko ko je i sta zasluzio to su posebne teme. Uzas jeste i za to je narod kriv i niko drugi, znaci ne jedan covek i ne pet ljudi nego ceo narod te drzave.
- - - - - - - - - -
Mislite u Nemackoj nema kriminala hahaha ko vam naprica te bajke?! Ima turaka vise nego nemaca, ima svega a kriminala mozda i najvise.