Po dobijanju vize gde je najpovoljnije uzeti osiguranje koja agencija i cena ako znate,gde je najpovoljnije.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Danas u Nemackoj me zaustavi policija i uzme dokumenta i privede u policiji. Nakon pola sata provere mi kazu da je sve ok i pitaju zasto nemam vizu u pasosu. Kada sam odgovorio da cekam vizu da sam bio na terminu u novembru i da cekam odgovor iz ambasade oni su mi ostampali vizu na papiru i rekli da sam vizu dobio 10. Januara u Berlinu ali im cudno zasto nisam pozvan od ambasade. Kada sam pozvao ambasadu rekli mi da oni jos nemaju taj podatak i da cekam. A policajac mi ostampao na A4 papiru sve moje podatke i dole kopija vize. Nista mi nije jasno
Obrnuta situacija moze da prodje, da si zakazao noks 1-2 a imas ugovor za elektricara i srednju skolu za elektricara.Pozdrav,jel zna neko sta ce se desiti,ako dobijem ugovor kao pomocni elektricar,a idem preko noxa 3-5 kao Elektricar.kako u ambasadu gledaju na takve stvari.
Pa verovatno imas mozda pandura prasinara koji mozda ne kontaju da imas pravo 3 meseca onako blejati po Nemackoj,pa te odvedu na klasicnu proveru i u kompu sve nadju,ali sve vise ti obicni gradjani Nemci misle da smo mi iz Srbije u stvari iz Sirije pa se ubijes da im obijasnis da nisi Sirijac nego Srbijanac.Nije mi jasno kako da policija tek tako privede u stanicu, da li vas je zatekla da negde radite ili u gradu, ja sam sluzbeno stalno u nemackoj jednom mesecno i nikad nisam imao taj problem. Ako nije problem da objasnite.
Sta uradise ovi danas u Ambasadi ?!? U soku sam jos!
- - - - - - - - - -
Podelili su termine ljudima koji su se prijavili da imaju nostrifikovanu diplomu sada u januaru 2019. I dobili termin! A ljudi nemaju jis nostrifikaciju ali su ocekivali da ce zavrsiti sve za god dana jer imaju uslov za to, imaju god radnog staza i sad tek uce jezik a1 nivo a treba im b2 za nostrifikaciju..
U Ambasadi nisu normalni tacno, koju ce zbrku da naprave, a ljudi koji cekaju od februara 2018. Jos nisu dobili termin iako imaju sva dokumenta.
Pozz.kad se vrsi nostrifikacija diplome,konkretno Elektricar i da li se to mora odraditi i gde.
Ljudi dal da nosim na termin preporuku od poslodavca iz Srbije? Znaci li to sta?
Znate li nekog vozaca koji je aplicirao od 26 januara do recimo 4 ili 5 februara 2018?
Ima li neko neke informacije
Znate li nekog vozaca koji je aplicirao od 26 januara do recimo 4 ili 5 februara 2018?
Ima li neko neke informacije
Po dobijanju vize gde je najpovoljnije uzeti osiguranje koja agencija i cena ako znate,gde je najpovoljnije.
Aplicirao sam za termin 02.02.2018 i još ništa, noks 3-5 vozač!
Znam jednog koji je aplicirao pocetkom februara 2018.mada nemogu datuma da se setim.. Mislim da jos ceka termin. Sto,jel delili nesto za vozace? Sta mislis o ovoj situaciji sa medicinarima sto pisu po fb?
To je 1.poreska klasa..odbij okvirno oko 700e od bruto plate .. imas bruto/neto kalkulator na internetu,recimo na sajtu gehalt.deUkoliko supruga sa jednim detetom ostaje u Srbiji, da li neko zna kom poreskom razredu pripadam i kako da izračunam neto platu ?