Vi ste aplicirali 30toga jan, i dobili termin za 10 jan, a ja 31ga januara i dobila sam termin 24 toga jan.isto nosk 3-5...ali neka smo dobile...pozdrava Vama
Protekcije!
Pozdrav, i srecnoo!

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Vi ste aplicirali 30toga jan, i dobili termin za 10 jan, a ja 31ga januara i dobila sam termin 24 toga jan.isto nosk 3-5...ali neka smo dobile...pozdrava Vama

Imam informaciju da je neki vozac registrovan 28.1.2018 dobio termin takodje.
Ja sam nasao 25. O1. A 28.se javila devojka koja je noks 3-5 al medicinar pa te mozda zato neko pogresno informisao...uskoro ces i ti- srecno...evo ja jos cekam odgovor...bio na terminu 11.12
Da li zna neko dokle su stigli sa spajanje porodice?
Poštovani, zanima me da li ima neko ko je u skorije vreme dobio termin za vizu za spajanje porodice i koliko dugo je cekao na termin od podnosenja zahteva? Ja cekam vec 6 meseci, a u trenutku podnosenja zahteva na sajtu je pisalo da se ceka 3-4 meseca na odgovor, sada pise 7.. Hvala unapred. Inace, nov sam na forumu, pa se izvinjavam unapred ako sam na pogresnom mestu postavio pitanje..
Na fejs grupi se javila devojka u prethodnoj podeli da je aplicirala za termin 24.04.2018, a termin dobila za 16.01.2019. To je zadnje za spajanje, ali u komentarima na njenu objavu su komentarisali da su neki konkurisali 17.04.; 21.04.; 23.04. A nisu dobili termin. Tako da, računaj negde polovina aprila. Dosta se usporilo sa spajanjem porodice, izgleda će i ovde 12 meseci čekanja.Da li zna neko dokle su stigli sa spajanje porodice?
Oo malo su se aktivirali,malo podelili termine hvala bogu
Samo mi nije jasno ovde imam u komsiluku koji je pre mesec dana stupio u kontakt sa firmom ili agencije iz srbije i evo ga ide sad da radi u Nemackoj kao moler bio u ambasadi i sve
Kako to da mogu da urade tako brzo da dobije termin
I kakve su to grupne vize koje nemaju na sajtu ambasade
Ovo je opste ludilo kolko se ceka
Na fejs grupi se javila devojka u prethodnoj podeli da je aplicirala za termin 24.04.2018, a termin dobila za 16.01.2019. To je zadnje za spajanje, ali u komentarima na njenu objavu su komentarisali da su neki konkurisali 17.04.; 21.04.; 23.04. A nisu dobili termin. Tako da, računaj negde polovina aprila. Dosta se usporilo sa spajanjem porodice, izgleda će i ovde 12 meseci čekanja.
mislim da nema nista danas, ipak su popunili ceo januarJesu li delili danas?