Dobijanje radne/boravišne vize u Nemačkoj

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ja sam nasao 25. O1. A 28.se javila devojka koja je noks 3-5 al medicinar pa te mozda zato neko pogresno informisao...uskoro ces i ti- srecno...evo ja jos cekam odgovor...bio na terminu 11.12

A ok ok! Pa, ovi su cekali 11.5 meseci. Ja racunam da cu cekati 12.5, dakle za 2 ipo meseca tek termin. Bice to sve ok zex, praznici itd, i posta putuje duze

Poslednja izmena:
Poštovani, zanima me da li ima neko ko je u skorije vreme dobio termin za vizu za spajanje porodice i koliko dugo je cekao na termin od podnosenja zahteva? Ja cekam vec 6 meseci, a u trenutku podnosenja zahteva na sajtu je pisalo da se ceka 3-4 meseca na odgovor, sada pise 7.. Hvala unapred. Inace, nov sam na forumu, pa se izvinjavam unapred ako sam na pogresnom mestu postavio pitanje..

ja sam aplicirao za termin 18og Maja 2018 i jos nisam dobio nikakv odgovor niti termin :/

Pozdrav svima!
Evo samo i ja da se "registrujem" kao neko ko ceka za vizu.
Suprug je imao termin 20.Novembra 2018, sve potrebne papire (sa ugovorom) je predao, za Noks 3-5.
Jos cekamo. Danas je 03.Januar
dakle oko 6 nedelja ( mesec i 14 dana).
Negde sam procitala da se maximum ceka 6 nedelja, ali vidim da ovde ljudi pisu da se cekaju vec 2 meseca.
Hocemo li dobiti neko obavestenje ako smo odbijeni?

Oo malo su se aktivirali,malo podelili termine hvala bogu
Samo mi nije jasno ovde imam u komsiluku koji je pre mesec dana stupio u kontakt sa firmom ili agencije iz srbije i evo ga ide sad da radi u Nemackoj kao moler bio u ambasadi i sve
Kako to da mogu da urade tako brzo da dobije termin
I kakve su to grupne vize koje nemaju na sajtu ambasade
Ovo je opste ludilo kolko se ceka

Da li zna neko dokle su stigli sa spajanje porodice?
Na fejs grupi se javila devojka u prethodnoj podeli da je aplicirala za termin 24.04.2018, a termin dobila za 16.01.2019. To je zadnje za spajanje, ali u komentarima na njenu objavu su komentarisali da su neki konkurisali 17.04.; 21.04.; 23.04. A nisu dobili termin. Tako da, računaj negde polovina aprila. Dosta se usporilo sa spajanjem porodice, izgleda će i ovde 12 meseci čekanja.

Oo malo su se aktivirali,malo podelili termine hvala bogu
Samo mi nije jasno ovde imam u komsiluku koji je pre mesec dana stupio u kontakt sa firmom ili agencije iz srbije i evo ga ide sad da radi u Nemackoj kao moler bio u ambasadi i sve
Kako to da mogu da urade tako brzo da dobije termin
I kakve su to grupne vize koje nemaju na sajtu ambasade
Ovo je opste ludilo kolko se ceka

Grupne vize sa detasmanom,vezan si za poslodavca koji odgovara za tebe i vracas se posle idredjenog perioda kuci,u prevodu sezonski i nemas pravo produzenja i zamenw posla

Na fejs grupi se javila devojka u prethodnoj podeli da je aplicirala za termin 24.04.2018, a termin dobila za 16.01.2019. To je zadnje za spajanje, ali u komentarima na njenu objavu su komentarisali da su neki konkurisali 17.04.; 21.04.; 23.04. A nisu dobili termin. Tako da, računaj negde polovina aprila. Dosta se usporilo sa spajanjem porodice, izgleda će i ovde 12 meseci čekanja.

Evo i ja se javljam, ja sam aplicirao 20.04.2018 i jos nemam termina za spajanje.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back