Dobijanje radne/boravišne vize u Nemačkoj

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Predao za termin za NOX 3-5 ,Zavarivac (sa tuv atestima),ambasada Bg
17.01.2018
03.01.2019 dobio termin
Termin je 15.01.2019

To bate dobro ga doceka. Nista, ako te ne mrzi napisi kako je bilo na terminu i tako to. Ja sam zavarivac ali sj.... sam se sa noksevima pa sam 1-2

- - - - - - - - - -

mislim da nema nista danas, ipak su popunili ceo januar

A NOKS 1-2 nije ni usao u 2019. Jbttttttt

Mislim da je do 28og dosao!

- - - - - - - - - -

Sad do kraja januara nece deliti. Jer 31.1. Imaju zakazane termine, tako da tek od februara racunajte da ce biti naredna podela.
Mene najvise plasi ovo sto preskacu.. Vidim da su zenu preskocili koja je ,24.1.2018. Aplicirala, a podelili su za medicinare do 7.2.2018. ... Sta raditi u tom slucaju?? Ima li neko ideju?

Ne razumem!Kako nece deliti?Nece prespavati januar!

Mislim da je do 28og dosao!

- - - - - - - - - -

Ne razumem!Kako nece deliti?Nece prespavati januar!

Tek ce deliti posle 24. Januara...dele sedam dana do dana kad su delili termine...

- - - - - - - - - -

Tek ce deliti posle 24. Januara...dele sedam dana do dana kad su delili termine...

Ali nisu delili Noks 6-8 i ide prvo spajanje pa Noks 1-2 pa tek onda vozaci...jbga nismo jedini...

To bate dobro ga doceka. Nista, ako te ne mrzi napisi kako je bilo na terminu i tako to. Ja sam zavarivac ali sj.... sam se sa noksevima pa sam 1-2

Docekah nekako... :) Nece me mrzeti,pisacu sta sam pribavio od papira i kako je bilo na terminu...

Da li neko zna koliko vremena prodje od prilike od termina do javljanja da li se viza dobila ili ne? (vidim da su ubrzali javljanje pred termin ...sad javljaju 10-ak dana pred termin a ranije su javljali i 15 dana ranije)

Čisto da razveselim sve koji predaju papire i čekaju vizu
U pitanju je NOKS 3-5
Aplicirao: 10.12.2017.
Predao papire: 28.08.2018.
14.11.2018. dobio poruku: "Obrada zahteva kod nadležne službe u Nemačkoj još nije završena."
I naravno došla 2019-ta i još čekam!
Tako da dragi moji, sve je moguće i bez prevelike nade što se tiče čekanja da se nebi mnogo razočarali
Pozdrav svima

Čisto da razveselim sve koji predaju papire i čekaju vizu
U pitanju je NOKS 3-5
Aplicirao: 10.12.2017.
Predao papire: 28.08.2018.
14.11.2018. dobio poruku: "Obrada zahteva kod nadležne službe u Nemačkoj još nije završena."
I naravno došla 2019-ta i još čekam!
Tako da dragi moji, sve je moguće i bez prevelike nade što se tiče čekanja da se nebi mnogo razočarali
Pozdrav svima

Au druze pa ti bas nemas srece....

Da li postoji u Duisburgu neko konzularno odelenje ili nesto tako slicno koje moze da ubrza postupak oko dobijanja vize, opet to sam cuo iz ne proverenih izvora.Hvala unapred.
P.S. Vozac u Vas se uzdam citajuci forum. U postupku sam dobijanja termina od 14 avgusta 2018

Samo ambasada u Bg. nista drugo za prvi put..nepostoji drugaciji nacin veruj mi..vozacc bih prvi otisao.

Mene ubise pricom da sredjuje gazda tamo u Nemackoj, jake gazda to tamo sredi ma sto uopste da se zamajaju da cekaju godinu dana kao sto ja cekam. Bozeeeeeeee

E druze vidi sinoc sam se vratio i ne mogu da kazem da je gazda (nemac inace) imao losu nameru samo jednostavno ne razumeju i nije jasno sta to treba da sve urade a pogotovo da postoji liste cekanja u njihovoj ambasadi . Ja sam doziveo da su bili sokirani i da su predamnom zvali ambasadu i urgirali ali su ih otkacili. meni su pored iskrenog zaljenja i izvinjenja platili troskove puta dolaska, odlaska u Srbiju pored toga sto sam potpisao ugovor o radu, i apsolutno su mi sve od papira potrebni za ambasadu pripremili cak i odgovore koje ce njih posle iz ambasade u Srbiji pitati i traziti.

E druze vidi sinoc sam se vratio i ne mogu da kazem da je gazda (nemac inace) imao losu nameru samo jednostavno ne razumeju i nije jasno sta to treba da sve urade a pogotovo da postoji liste cekanja u njihovoj ambasadi . Ja sam doziveo da su bili sokirani i da su predamnom zvali ambasadu i urgirali ali su ih otkacili. meni su pored iskrenog zaljenja i izvinjenja platili troskove puta dolaska, odlaska u Srbiju pored toga sto sam potpisao ugovor o radu, i apsolutno su mi sve od papira potrebni za ambasadu pripremili cak i odgovore koje ce njih posle iz ambasade u Srbiji pitati i traziti.

Znam druze, nego mogao si da se ne cimas toliko samo da si pitao ovde. Nema precice, nema jake veze, nema nicega. Pravila su pravila - ceka se red na termin

A grupni termin da ubrzamo situaciju sa terminima , sta kazes na tu kombinaciju......

Cega se sve necu naslusati i kakvi sve degenerici nisu prosli kroz forum koji su zagovarali ljude za taj bezvizni rezim, pa da ce se sve sredjivati tamo pa da ce dobijati termine u 10ak dana a sad tih istih degenerika koji su lagali narod nema nigde.
I ne treba da ih bude. Dodju lazu narod, mene ispljuju izvredjaju pa odu, ne ljudi nego stoka.

1. Ambasada i samo Ambasada, I PO NOVOM I PO STAROM ZAKONU AMBASADA prvo po vizu U AMBASADU U ZEMLJI VASEG PREBIVALISTA pa sve ostalo.

2. Detasman radnici koji odu bukvalno za mesec dana nemaju prava da produze vizu i ostanu duze.

3. Zakazite termin i cekajte. Vreme cekanja termina se konstantno produzava i to je nepisano pravilo koje vazi duze od godinu dana.Grupni idu nesto brze, ali se i oni cekaju preko 3 meseca vec.

nema 4. nema kombinacija. samo cekanje

- - - - - - - - - -

Ako imate pitanje kada cete dobiti termin racunajte ovako za noks 3/5 i necete pogresiti. Uzecemo moj slucaj, stigli su za vozace do 26 januara a ja sam aplicirao 22 februara.
Racunam ovako, za svaki dan koji ociste je moja tri dana cekanja. Od 26 januara do 22 februara ima 27 dana, pomnozim tih 27 koji treba da ociste sa 3.

Jos 81 dan cekanja.Ukupno cekanje za termin 1 godina 1 mesec. Noks 3/5 vozac.

Ovo je cak i optimisticno.

Poslednja izmena:
Cega se sve necu naslusati i kakvi sve degenerici nisu prosli kroz forum koji su zagovarali ljude za taj bezvizni rezim, pa da ce se sve sredjivati tamo pa da ce dobijati termine u 10ak dana a sad tih istih degenerika koji su lagali narod nema nigde.
I ne treba da ih bude. Dodju lazu narod, mene ispljuju izvredjaju pa odu, ne ljudi nego stoka.

1. Ambasada i samo Ambasada, I PO NOVOM I PO STAROM ZAKONU AMBASADA prvo po vizu U AMBASADU U ZEMLJI VASEG PREBIVALISTA pa sve ostalo.

2. Detasman radnici koji odu bukvalno za mesec dana nemaju prava da produze vizu i ostanu duze.

3. Zakazite termin i cekajte. Vreme cekanja termina se konstantno produzava i to je nepisano pravilo koje vazi duze od godinu dana.Grupni idu nesto brze, ali se i oni cekaju preko 3 meseca vec.

nema 4. nema kombinacija. samo cekanje

- - - - - - - - - -

Ako imate pitanje kada cete dobiti termin racunajte ovako za noks 3/5 i necete pogresiti. Uzecemo moj slucaj, stigli su za vozace do 26 januara a ja sam aplicirao 22 februara.
Racunam ovako, za svaki dan koji ociste je moja tri dana cekanja. Od 26 januara do 22 februara ima 27 dana, pomnozim tih 27 koji treba da ociste sa 3.

Jos 81 dan cekanja.Ukupno cekanje za termin 1 godina 1 mesec. Noks 3/5 vozac.

Ovo je cak i optimisticno.

Onda ja brate jos 79 dana....hahaha propast...

- - - - - - - - - -

Onda ja brate jos 79 dana....hahaha propast...

Jos 78 ukrao sam sebi dan...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back