Postovani, vec sam jednom pitao, pa me interesuje Ako ima neko iskustva da mi kazete. Cekam termin noks 3-5 e sad sertifikat jezika mi je stariji od godinu dana, da li je to problem I da li moram ponovo da polazem ili vazi i dalje? Hvala
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Postovani, vec sam jednom pitao, pa me interesuje Ako ima neko iskustva da mi kazete. Cekam termin noks 3-5 e sad sertifikat jezika mi je stariji od godinu dana, da li je to problem I da li moram ponovo da polazem ili vazi i dalje? Hvala
sertifikat o znanju jezika je trajan dokument.Ako ste nešto naučili onda se podrazumeva da to i znate.
Sta je bre za med.radnike tako vozacc
- - - - - - - - - -
Ne moze sertifikat stariji ili moze pa ja sam polozio b2 da bi mogao da apliciram nisam ja kriv sto se ceka sto godina dal treba opet da polazemo
U Sarajevu definitivno vracaju vise od 50% ljudi za sertifikat koji je stariji od godinu dana, Tu mi je upalo u oko to vezano za sertifikat i koliko traje. Za Ambasadu Beograd znam da generalno ljudi nemaju problema ali da li je to u 100% slucajeva ok ne znam!
Proverite ovde
https://www.facebook.com/groups/175045209341252/
Svi ovi sto su kupovali, sada se polakao vracaju iz nemacke to znajte jer tek sada izlazi na videlo sta su radili, a ubedjena sam da je 70% otislo tamo sa kupljenim sertifikatima! Taj prevarantski menalitet je ovu zemlju doveo tu gde jeste, pa im sad kriva vlast.. Mislili su proci ce im i kod nemaca korupcija!
Zato mi je glavni motiv da se odavde iselim da pobegnem od naroda od koga mi je muka. Pa o cemu da pricamo, ako se bojim da se ne daj Boze razbolim, jer se plasim da odem kod nasih lekara da me lece a vrlo dobro znam kako se kupuju ispiti i diplome na Medicinskom fakultetu.
Sve sam rekla, i previse.
U potpunosti se slazem sa tobom...imamo isto misljenje..Svako dobro..pozdravljam te..
Dobar dan postovani korisnici ovog foruma. Imam jedno pitanje. Ja sada imam radni ugovor (noks 3-5,elektricar), ali mi istice polovinom januara.......
Noks 1-2 termin bio 02. Novembra jos uvek nikakvog odgovora niti poziva evo vec 1 mesec i 20 dana niko ne zove meilova nema.
- - - - - - - - - -
Essen je u pitanju.
Svi ovi sto su kupovali, sada se polakao vracaju iz nemacke to znajte jer tek sada izlazi na videlo sta su radili, a ubedjena sam da je 70% otislo tamo sa kupljenim sertifikatima! Taj prevarantski menalitet je ovu zemlju doveo tu gde jeste, pa im sad kriva vlast.. Mislili su proci ce im i kod nemaca korupcija!
Zato mi je glavni motiv da se odavde iselim da pobegnem od naroda od koga mi je muka. Pa o cemu da pricamo, ako se bojim da se ne daj Boze razbolim, jer se plasim da odem kod nasih lekara da me lece a vrlo dobro znam kako se kupuju ispiti i diplome na Medicinskom fakultetu.
Sve sam rekla, i previse.
Samo strpljivo, vredno i odosmo iz ove rupcage od zemlje, bez brige. Nemci cene ljude koji zele i koji se trude da se integrisu u njihovo drustvo a jezik je najbolji pokazatelj za to.
Sto se tice nase drzave ovde, pa ja se ovde osecam kao stranac jos od srednje skole, to mi nije nista novo.
Slazem se sa svim navedenim u textu iznad.Mada i mi smo malo poceli da histerisimo!Verovatno od predugog cekanja na termin!Te navedene stvari se ne desavaju od juce,traju vec skoro 30g.Nije to nista novo!Samo mogu sam sebi reci,zalosno je sto to nisam shvatio mnogo ranije!Nemam nikakav problem sutra da budem nemac..Generalno ljudi sa balkana su izgubili odavno sve ono sto normalan covek treba imati!Zivimo u zabludama,lazima zanoseci se stvarima kojih bi se normalni stideli.Da ljudi na balkanu razmisljaju kao vecina ovde na ovom forumu nebi imali potrebe da idemo bilo gde!Izdrzite ljudi,mi realni i normalni uskoro necemo biti deo ovog cirkusa zvanog Balkan!Samo strpljivo, vredno i odosmo iz ove rupcage od zemlje, bez brige. Nemci cene ljude koji zele i koji se trude da se integrisu u njihovo drustvo a jezik je najbolji pokazatelj za to.
Sto se tice nase drzave ovde, pa ja se ovde osecam kao stranac jos od srednje skole, to mi nije nista novo.
Slazem se sa svim navedenim u textu iznad.Mada i mi smo malo poceli da histerisimo!Verovatno od predugog cekanja na termin!Te navedene stvari se ne desavaju od juce,traju vec skoro 30g.Nije to nista novo!Samo mogu sam sebi reci,zalosno je sto to nisam shvatio mnogo ranije!Nemam nikakav problem sutra da budem nemac..Generalno ljudi sa balkana su izgubili odavno sve ono sto normalan covek treba imati!Zivimo u zabludama,lazima zanoseci se stvarima kojih bi se normalni stideli.Da ljudi na balkanu razmisljaju kao vecina ovde na ovom forumu nebi imali potrebe da idemo bilo gde!Izdrzite ljudi,mi realni i normalni uskoro necemo biti deo ovog cirkusa zvanog Balkan!
Pozdrav, dali neko zna koliko je minimum broj radnika za grupne vize, strana firma kad potrazuje od ambasade. I koliko vremena traje idavanje. Hvala.
Preko 12 ja mislim,ranije se cekalo mesec,dva a sad je i to cetiri do pet....