Januar je stigao do 26.1.2018. Noks 3-5 medicinari
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Na sajtu ambasadeLjudi, gde se dobija Obrazac za podnošenje zahteva za Vizu? Rekli su mi samo da to ja nabavljam a nisu mi objasnili gde.
Ovako nesto prvi put cujem...pojasni nam malo..Pozdrav ljudi!
Molim Vas da mi pomognete sa nekim informacijama. Moj zarucnik je sa srpskim pasosem u njemackoj 3,5 godine i svakih 6 mjeseci je isao na viziranje. Od prvog dana je prijavljen da radi u istoj firmi i boraviste je na istoj adresi. Izlazio bi iz drzave najvise na tjedan dana na odmor. Sada dolazi informacija od zene iz biroa firme za koju radi da se vizirati moze samo 8 puta, odnosno da nakon 4 godine on nema pravo podnjeti ponovo zahtjev za viziranje. Da li je to istina? Ima li netko sa srpskim pasosem da je dugo u njemackoj pa da nam pomogne sa informacijama, tj da nam kaze sta da radimo?
Ja imam EU pasos, tako da mene to sve obilazi i nemam iskustva.
obratite paznju vozaci na potvrdu iz nemacke za cod na strani 509 jedna gospodja je objavila sliku sa textom kako izgleda ta potvrda i u njoj pise i za cod i da ce te nauciti tamo jezik.Ovakva potvrda jedino sigurno prolazi
Da li još uvek čekate odgovor, odnosno vizu?
Imam jedno pitanje za forumaše.
Ušao sam u Nemačku 27 jula 2018 i bio tamo mesec dana,došao u Srbiju 27 avgusta 2018.
Ako sada npr odem tamo 1 decembra 2018 i budem još dva meseca koliko mogu da budem od ukupno tri do 1 februara 2019,zanima me pošto mi 27 januara ističe 6 meseci od prvog ulaska,da li odmah mogu da nastavim da budem u Nemačkoj još 3 meseca,jer mi 27 januara počinje novi ciklus od 6 meseci.
Nadam se odgovoru forumaša i da ste shvatili pitanje.
Link https://ec.europa.eu/assets/home/visa-calculator/calculator.htm?lang=en
Ukucaj novi planirani ulazak u EU a zatim ukucaj sve svoje predhodne boravke (180 dana unazad od planiranog ulaska) u EU i dobićeš rezultat koliko dana možeš boraviti u
planiranom datumu.
Pozz