malecka1982
Početnik
- Poruka
- 36
Mora biti jos termina kolko pratim nedelja od 26.11-30.11.nije popunjena,bar nisam videla da se neko javio ko je dobio termin u toj nedelji.Hajdee neka nam je svima sa srecom I ko je dobio termin I ko ceka.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Imam dosta rodjaka u Nemackoj vise nego u Srbiji pa sam sa njima sve to iskombinovo,bez njih iskreno ne znam kako bih ista vamo zavrsio iako perfektno govorim Nemacki,zato skidam kapu svakom ko se sam snadje u Nemackoj,a Stuttgart je vrh bolji grad po meni ne postoji u Nemackoj i dobro je da tu ides,ja tu radim na razne kombinacije zadnjih nekoliko godina i grad je jedan od najbezbednijih i najboljih u Nemackoj u svakom aspektu zivota.pozzKako si uspeo da nadjes stan bez tri platne liste? Imas li porodicu? Kako ti se svidja u studgartu i ja tu idem? Malo sam Te smorio sa pitanjima
Mora biti jos termina kolko pratim nedelja od 26.11-30.11.nije popunjena,bar nisam videla da se neko javio ko je dobio termin u toj nedelji.Hajdee neka nam je svima sa srecom I ko je dobio termin I ko ceka.
Mozda ima grupnih termina, to ne mozemo znati. Ja bih ocekivao termine tek tamo 30og novembra opet.
Ima da se odere svako ko ceka 1-2 i 3-5. Za mesec cekanja podele 5-10 dana.
Kako najbrze da se dobije potvrda o firmi iz APRa u nemacku tkz Handelsregisterauszug drug mi ima termin 23.11 a nema taj papir nece poslodavac da mu posalje
?Heuston....ovaj komentar je tebi upucen pogresno sam poslao porukuSuper...moram priznati da koliko god zeleli da odemo sumnja uvek postoji pogotovo sto imam zenu i decu..kako ce sve to proci..hoce li se oni uklopiti ...novac..stan..i sve ukupno...Ti nemas porodicu? Mislim na zenu i decu?
Dobio termin za 02.11. Noks 1-2 i sad cekam poziv evo vec 15 dana jos uvek nista. Nisam optimista jos kad predavao papire rekla sluzbenica prvi put se susrece sa takvim slucajem poput mene.
https://www.handelsregisterauszug-deutschland.de/
ovde se naruci. posalju vam na mail i vi stampate. kopija je dovoljna za ambasadu
Pametan lik zaradjuje pare,on je ovde za jedan dan na snimku skupio peko 13000 pregleda,lajkova,pratilaca i opet nista nije razjasnio.
Evo nesto o novom zakonu..nema tu nekih promena velikih,jedino kazu procedura za dobijanje viza se vec ubrzala..odnosi se na deficitarna zanimanja sve sto je u videu.
Pozdrav za sve Imam nekoliko nedoumica, pa se nadam da ce mi neko pomoci. Elem, dobila sam posao u Minhenu kao negovateljica i ugovor mi vazi od 01.02.2019 na godinu dana, a aplicirala sam 22.09.2018 za noks 3-5. Imam visoku skolu i sa njom idem tamo, ali svakako moram da odradim Anerkennung kod njih. Poslala sam danas ambasadi poruku vezano za nokseve i rekli su mi da treba da apliciram 1-2 noks. Nista mi nije jasno, jer kada se klikne na sajtu za apliciranje na `` Medicinsko osoblje `` i oznacim da treba da pohadjam njihove dodatne kurseve, oni oznace da je to noks 3-5. Strah me je da ponistim to jer vidim da se jako dugo ceka, pa da li je neko imao slicna iskustva, da li bi bio problem kad me pozovu na termin da odem pod tim noksom iako pripadam izgleda 1-2? Hvala Vam unapred
Pametan lik zaradjuje pare,on je ovde za jedan dan na snimku skupio peko 13000 pregleda,lajkova,pratilaca i opet nista nije razjasnio.