Dobijanje radne/boravišne vize u Nemačkoj

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ja sam vec u Nemackoj od 6.8. tako da se vracam u petak za Srbiju pa u ponedeljak za Beograd po vizu konacno. Hvala Vam punoo ljubim i ja Vas i zelim Vam da sto pre dobijete vizu jer znam koliko ubija cekanje. :) :) :)
Naravno ako nekome mogu da pompgnem tu sam a pisem Vam dalju proceduru ovde kao i to koliko sta cekamo ovde.

E molim te pisi i dalje sta i kako ide

Ljudi pozdrav svim.Znam da ste 1000puta odgovarali na slicna pitanja ali eto kao i svi i ja vodim bitku. potreban mi je savet. imam prijatelje nemce u Duseldorfu koji su autohandleri vec 30 godina . zele da me odvedu gore . od skole imam zavrsenu Gimaziju.( ili ti Gomnaziju :hahaha: ) dali neko moze da me posavetuje koje radno mesto mogu da mi ponude u firmi da bih dobio radnu vizu? kod njih je otvorena svaka mogucnost vezano da mi pomognu da dobijem radne papire. molim svakog ko je informisan da mi pomogne savetima i da proprati moj problem. hvala vam unapred

Pozdrav, izvinjavam se ukoliko postoji vec odgovor na ovo pitanje ali od sinoc iscitavam temu i ne mogu da pronadjem odgovor. :(

Aplicirala sam za termin za vizu za spajanje porodice, sa starim pasosem, sa devojackim prezimenom.
Trebam li ponovo aplicirati za termin sa novim pasosem i prezimenom ili samo da se pojavim sa oba pasosa kada (napokon) dobijem termin?

Hvala puno na odgovoru i zelim nam svima brz i lak put do vize. :heart:

Hvala na odgovoru

Pre mislim da ce biti termini sledeceg petka tj. 28.9 nego sto ce biti ovog, iz razloga sto je sve podeljeno do 10.10, videcemo.
Obicno jave 2/3 nedelje pre termina, kada je termin. Zbog toga kazem da bi trebalo ove nedelje ako je do 10.10. Podeljeni termini.
Jos kad bi ocistili pola novembra to bi tek bilo vrh mada ne nadam se nesto previse, pre bih ocekivao da sada opet produze za 2/3 meseca.

Obicno jave 2/3 nedelje pre termina, kada je termin. Zbog toga kazem da bi trebalo ove nedelje ako je do 10.10. Podeljeni termini.
Jos kad bi ocistili pola novembra to bi tek bilo vrh mada ne nadam se nesto previse, pre bih ocekivao da sada opet produze za 2/3 meseca.

Ne secam se kada su poslednji put delili termine a da su unapred podeljene tri radne nedelje.
Secam se kada je to bila jedna radna nedelja, eventualno dve ali ok, to je vase misljenje.
U svakom slucaju s obzirom da dele po nekom novom principu sada mozemo samo da nagadjamo.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back